Zaten 20 cm istemiyorum ki fazla büyük olması ile küçük olması aynı kapıya çıkıyor, 15 16 ideal.orta parmağım zaten 10 cm 11 ne20 cm olsa ne olacak ağrıdan başka birşey hissetmiceksin ayrıca gercekten boyu değil işlevi önemli zurna dürüm gibi olup kafasıni kaldıramadıktan sonra ne edeyim
Tamam o zaman orta parmağinızla devam edin çocuğuda salınZaten 20 cm istemiyorum ki fazla büyük olması ile küçük olması aynı kapıya çıkıyor, 15 16 ideal.orta parmağım zaten 10 cm 11 ne?
Dürümün ne günahı vardı20 cm olsa ne olacak ağrıdan başka birşey hissetmiceksin ayrıca gercekten boyu değil işlevi önemli zurna dürüm gibi olup kafasıni kaldıramadıktan sonra ne edeyim
Yoo ölcüluyorErkeğin söylediği rakamdan bir 2-3 cm çıkar derim ben11 olsa 13 derdi, ölçecek halin yok ya cetvelle
Zurna dürüm ben ne alakaDürümün ne günahı vardı
Yok o kadar da vahim değil , gerçek.Erkeğin söylediği rakamdan bir 2-3 cm çıkar derim ben11 olsa 13 derdi, ölçecek halin yok ya cetvelle
Orta parmak 11 cm iseZaten 20 cm istemiyorum ki fazla büyük olması ile küçük olması aynı kapıya çıkıyor, 15 16 ideal.orta parmağım zaten 10 cm 11 ne?
Yazamamısım
Boyum 175 , buna bağıntılı olarak malum derinlik de daha fazla.Penis küçük olunca sıkıntı daha da artıyor benim boy uzun olduğu için.Orta parmak 11 cm ise
Sendeki boy 175-180 arası olmalı heralde .
Yoo ölcüluyor
Meraktan gittim ölçtüm bu ölçme işini bırakmam lazımOrta parmak 11 cm ise
Sendeki boy 175-180 arası olmalı heralde .
Denemeden bilinmezBoyum 175 , buna bağıntılı olarak malum derinlik de daha fazla.Penis küçük olunca sıkıntı daha da artıyor benim boy uzun olduğu için.
Ancak bi irkegin parmagj o kadar büyük olur.. şahısta erkek sanirim uye olur olmaz konu açmışMeraktan gittim ölçtüm bu ölçme işini bırakmam lazımneyse orta parmagım 8cm e yakın çiktı