sevgilimin 11 cmlik penis sorunu

Yazık çocuğa, en azından doğruyu söylemiş. Kime sorsan penisi en az 16 cm zaten.

Konu sahibi 10 cmlik penise sahip bir erkek olabilir, kadınlardan "o kadar da küçük değil" diye yorum alıp içini rahatlatmak istiyordur belki.

Tövbe estağfurullah gece gece aklıma şey fıkrası geldi...

Kadının biri, küçük çocuğu ile yolda gidiyormuş. Yolda erkek bir at görmüşler ve sarkan üreme organını. Çocuk sormuş, annne bu neee diye. Kadın demiş ki hiç yavrum hiç.
Arabacı demiş yuh be kadın, buna da hiç diyorsan gözünü toprak doyursun

Boyum 175 , buna bağıntılı olarak malum derinlik de daha fazla.Penis küçük olunca sıkıntı daha da artıyor benim boy uzun olduğu için.
Bacım ya da abicim boyla o derinliğin ne alakası var ya, cahil cahil cümleler.
Bir arkadaş demiş ya ne 1.90lik kocyigitlerde iş yok diye. Sonuna kadar katılıyorum kadınların işi boya baksa dünyanın en mutlusu 155ler olurdu

Vajina derinliği ve boy uzunluğu arasında hiçbir bağlantı yok merak etmeyin. Ben de 1.78im ama gayet normal bir derinliğe sahibim. Jinekoloğumun söylediğine göre tabi ilişki içinse bence önemli olan boydan ziyade kalınlığı. Ayrıca ilişki sadece penetrasyondan ibaret değil ki. Seviyorsanız takılmamaya çalışın

O kadar şey okuyorum, o kadar şey araştırıyorum, penis boyu kaç cm olmalı hiç bilmiyordum hayır sevgiliyle penis boyu konuşmak nedir ya. Çok enteresan
Al bendende o kadar…
Genelde bu muhabbetleri erkekler kendi aralarında yaparlar diye biliyordum ama sevgililer arasında da yapılıyormuş artık öğrenmiş oldum

Ayni şeyi düşünüyorum sonucta evlilikte cinsellik çok önemli küçücük penisle ne yapacaksın zevkten alamadiktan sonra

Boyum 175 , buna bağıntılı olarak malum derinlik de daha fazla.Penis küçük olunca sıkıntı daha da artıyor benim boy uzun olduğu için.
Boy uzadıkça vajina da mi uzuyor?demek panis boyu gibi vajina boyu da standart degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…