SacmalamaBenim eski sevgilimin 40 cm idi. Aklıma gelince bile bir garip oluyorumAh şu erkekler. Penis boyunu dert edeceklerine önce ön sevişmeyi bir öğrenseler keşke. Sadece skora odaklı olmasalar.
Aynen öyle
İşin esprisiydi o. Konuyu açanın erkek olduğunu düşünüyorum. Bizim erkeklerimiz boyundan dert yanar ama asıl önemli olanı anlamaz kendi zevkine odaklanır.40 mı???
Tünel mi kazıyordu ne yapıyordu?
Yeminle bi ara korktum acaba siyahimiydi diye dusundumİşin esprisiydi o. Konuyu açanın erkek olduğunu düşünüyorum. Bizim erkeklerimiz boyundan dert yanar ama asıl önemli olanı anlamaz kendi zevkine odaklanır.
Kuyu açmak için ideal boyut benceBenim eski sevgilimin 40 cm idi. Aklıma gelince bile bir garip oluyorumAh şu erkekler. Penis boyunu dert edeceklerine önce ön sevişmeyi bir öğrenseler keşke. Sadece skora odaklı olmasalar.
Orta karar her bakımdan iyidir. Onlarda da çok suç yok aslında, ataerkil bir toplum çünkü...İşin esprisiydi o. Konuyu açanın erkek olduğunu düşünüyorum. Bizim erkeklerimiz boyundan dert yanar ama asıl önemli olanı anlamaz kendi zevkine odaklanır.
40 cm mi? Ayrı kimliği vardır onunBenim eski sevgilimin 40 cm idi. Aklıma gelince bile bir garip oluyorumAh şu erkekler. Penis boyunu dert edeceklerine önce ön sevişmeyi bir öğrenseler keşke. Sadece skora odaklı olmasalar.
Nerden buldun bunu, ırkı ne tam olarakBenim esiminki 21 cm keske 14 15 cm olsa dediğim anlar oluyor lakin 11 cm yeterli bence fazla film izleme bence
Canim benim kismet diyelim uzun süre flört ettik gözümü onda açtım diyebilirim darısı isteyen herkesin başına kafa dengiyiz cok sukurNerden buldun bunu, ırkı ne tam olarak
siyahi olabilir. Onarın ki büyük oluyor.Nerden buldun bunu, ırkı ne tam olarak
AboooBenim eski sevgilimin 40 cm idi. Aklıma gelince bile bir garip oluyorumAh şu erkekler. Penis boyunu dert edeceklerine önce ön sevişmeyi bir öğrenseler keşke. Sadece skora odaklı olmasalar.