Vermem tabiüzülsün kahrolsun isterse..sen para vermedin diye sana arkasını dönen o değil mi sen üzülmedin mi yani
offffffff git ver paranı sarılın barışın o zman sahte sevgilinle sana mutluluklar :/
Doğrucüzdan mısınız ?
verin ıban borcunu versin size.
karaktersiz adam ya . kaç kurtar kendini kan emici sırtlandan
bu davranışlara siz izin verdiniz.Biz önceden çıktık bu aldattı beni biri kaç sene ayrı kaldık özür diledi barıştık sene olmadı barıştığımızdan beri yaz başı barıştık
Vermedim diye değil var diyip vermedimNe barışması ya ? Farkında değil misiniz? Baya paranız için sizinle birlikte adam vermediniz diye sizi terketmiş şaka gibi
Doğrubu davranışlara siz izin verdiniz.
sizden aldığı parayı başka kadınlarla da yemiş olabilir
kısırlaştırılması gereken bir erkek söz konusu burda kalsın konu :) :)Konu yanlış mı yerde acaba? Topik altındaki konular hep sağlıkla ilgili gibi ahahha
EvetVersin gorusme bir daha kuzum kullaniyor ayrica para vermedin diye kiziyor vs vok çiğ bir adam
35 yaşında ve genç sevgilinin parasını mı yiyor
Çok pişmanım onu insan yerine koydum sevdim35 yaşında ve genç sevgilinin parasını mı yiyor
hem maddi hem manevi sizi çok sömürmüş .
Evet iğrendim bendeÇok özür dilerim ama bi erkeğin bi kadından para istemesi bana çok abes geliyor. Bariz bu adam sizi kullanacak bi an önce kurtulub gitsin. Karı koca değilseniz eğer her türlü rezillik bi erkeğin böyle davranması.Üstelik vermedi diye ayrılmak duygu sömürüleri falan acınası bi durum.
hemen iban atınÜzülürdü
Parayla ezmek istemiyorumhemen iban atın
elim sıkışık hemen ödersen sevinirim diyin
öderse ne ala, ödemezse ezersiniz ve karakterinin bozukluğu tescillenmiş olur
Aynı şey değil mi??Vermedim diye değil var diyip vermedim
Sizin paraların nereye gittiğini biliyor musunuz bari?Parayla ezmek istemiyorum
konu para değil, o zaten karakteri bozuk eziğin teki.Parayla ezmek istemiyorum
Öyle deseydim ayrılmazmış anlarmışAynı şey değil mi??
Güvenmek istedim güvenemedimGüvenmediğin adamı nasıl seviyorsun ya?