Arkadaşlarından aldığı paraları ödememiş benden aldığınızda ödemez diye düşündüme borcuna sadık değil adam
siz bile ödeyeceğine inanmamışsınız
söylediği her sözün doğruluuğu şüpheli
bi de 35 yaşında adammış
pes
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşlarından aldığı paraları ödememiş benden aldığınızda ödemez diye düşündüme borcuna sadık değil adam
siz bile ödeyeceğine inanmamışsınız
söylediği her sözün doğruluuğu şüpheli
bi de 35 yaşında adammış
pes
ÜzülürdüBen olsam iban istediğinde verirdim. Ki bu şekilde kavga edip iban isteyen bir erkek arkadaşım da oldu. Tabiki dedim ibanı attım kendisine. Teşekkür ederim çok sağol dedim. Tabiki parası yoktu gönderemedi sonra Bir daha gözüme de gözükmedi :) hani erkeklik taslıyorlar ya iban ver parana kalmadık felan diye. İban vermek lazım gerçekten.
EvetDefolsun gitsin. Kendi değerini kendisine verilen para ile ölçen bir tip. Aklı sıra da psikolojik baskı yapıyor.
Performansı iyiyse yedirsin de, o da kötüyse yazık olur.Para yedirmeyin böylelerine. Arkanıza bakmadan kaçın.
Üzülürdü
Doğru ama üzülürhemen iban gönder ve verdiğin parayı ödemesini söyle ..bir daha da asla görüşme
saf olmayın lütfen yaa açın gözlerinizi kulaklarınızı lütfeen
Çok çekti zamanında o yüzden hassasımEee? Üzülmesin diye cam fanusta mı saklayalım paşayı. Üzülmesi gereken üzülecek hayat bu.
Doğruyu söylediğiniz için suçlu oldunuz bi deBana var diyip vermiyorsun yok deseydin diyor var demeseydim daha iyi olurdu
Çok çekti zamanında o yüzden hassasım
Ne diyorsun terbiyesizPerformansı iyiyse yedirsin de, o da kötüyse yazık olur.
Arkadaşlarından aldığı paraları ödememiş benden aldığınızda ödemez diye düşündüm
Evet söyledim onada yalan söylemek istemedim diyeDoğruyu söylediğiniz için suçlu oldunuz bi de
Vermem zaten ayrıldıkay arkadaşım senin niyetin barışmak
son istediği parayı verirsin sırf barışmak için
ne diyim
inşallah dışarıdan okuyan genç kızlar yapma-etmeleri anlar
sen harcayacaksın kendini belli
bari başkaları kurtulsun
Sevmedi ondan belkidemekki tam olgunlaşamamış. Biraz daha çekmesi lazım. Anca adam olur.
Sevmedi ondan belki
Konuyu erkek infertilitesi bölümüne açma sebebiniz nedir, özel değilse terbiyeli?Ne diyorsun terbiyesiz
üzülsün kahrolsun isterse..sen para vermedin diye sana arkasını dönen o değil mi sen üzülmedin mi yaniDoğru ama üzülür
bence bu erkek kısırlaştırılmalı ..o yüzden konu doğru yerde benceKonuyu erkek infertilitesi bölümüne açma sebebiniz nedir, özel değilse terbiyeli?
Kötü di mi?Ne diyorsun terbiyesiz
cüzdan mısınız ?Doğru yine ister istediğinde veremem demiştim birdaha istemem demişti şimdi tekrar istiyor verdim birdaha istiyor