Bende anladım ama diyorumki bana evlenelim diyordu başkasıyla nasıl evlilik düşünsünsizinle evlilik hazırlığı için demedim
başkasıyla evlenmek için
ya bu kadar saf olamazsınız
inşallah fakesinizdir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende anladım ama diyorumki bana evlenelim diyordu başkasıyla nasıl evlilik düşünsünsizinle evlilik hazırlığı için demedim
başkasıyla evlenmek için
ya bu kadar saf olamazsınız
inşallah fakesinizdir
Bunları yaşamış olmak istemezdimEskisi gibi olur mu diyosun barışmayı mı düşünüyorsun
Her sey sevmeyle olmuyor biliyosun. Adama para vermedin diye senden ayrılıyo farkında mısın?İnsan sevince sevilmek istiyor o salaklık benimki şimdi anlıyorum ama seviyorum
Bende anladım ama diyorumki bana evlenelim diyordu başkasıyla nasıl evlilik düşünsün
Doğru düzeltmenin bir yolu yokHer sey sevmeyle olmuyor biliyosun. Adama para vermedin diye senden ayrılıyo farkında mısın?
Dün verdim parayı bu gün tekrar istediparayı ödiycem demiş ama ödememiş de değil mi ?
demek ki insanlar her dediklerini yapmıyorlar.
Yaslar kaçDoğru düzeltmenin bir yolu yok
Dün verdim parayı bu gün tekrar istedi
24 35Yaslar kaç
Evet çünkü vermez diye düşünüyordumdaha öncede vermişsiniz, gözden çıkarmışsınız ya o zaman
İstemiyorum dedim vericem diyorIban at engelle gondersin parani
Evet çünkü vermez diye düşünüyordum
Versin gorusme bir daha kuzum kullaniyor ayrica para vermedin diye kiziyor vs vok çiğ bir adamİstemiyorum dedim vericem diyor
Çok özür dilerim ama bi erkeğin bi kadından para istemesi bana çok abes geliyor. Bariz bu adam sizi kullanacak bi an önce kurtulub gitsin. Karı koca değilseniz eğer her türlü rezillik bi erkeğin böyle davranması.Üstelik vermedi diye ayrılmak duygu sömürüleri falan acınası bi durum.merhaba sevgilimle normal giden bir ilişkimiz vardı dün buluştuk buluşmadan önce para istedi acil gerekiyormuş bende verdim acil olduğu için bugünde para istedi başka bir bahaneyle acil tabi bende param var ama ihtiyaçlarım var veremem elimdeki parayla ay sonuna kadar idare etmem gerekiyor dedim bana düşman oldu ben ona değer vermiyormuşum verdiğin parayıda iban at göndericem dedi istemedim ayrıldı değerim bu kadarmış diyor sen beni yalvarttın diyor ne yapmalıyım sürekli para veremem daha öncede istemişti param yok veremem demiştim bu sefer çok acil olduğu için verdim ama tekrar veremem ne yapmalıyım nasıl barıştırabilirim bir kaç gün sonra veririm dedi ama ben vermez diye vermedim önceden verdiğim parayı gözden çıkarmıştım zaten ama tekrar veremem
Bu utanmaz bide 35 mi? Bu elin kart horozunu nerden buldun anam sen? Şaka mısın? Adam resmen kullanıyo seni