Sevgilime para vermedim ayrıldı

merhaba sevgilimle normal giden bir ilişkimiz vardı dün buluştuk buluşmadan önce para istedi acil gerekiyormuş bende verdim acil olduğu için bugünde para istedi başka bir bahaneyle acil tabi bende param var ama ihtiyaçlarım var veremem elimdeki parayla ay sonuna kadar idare etmem gerekiyor dedim bana düşman oldu ben ona değer vermiyormuşum verdiğin parayıda iban at göndericem dedi istemedim ayrıldı değerim bu kadarmış diyor sen beni yalvarttın diyor ne yapmalıyım sürekli para veremem daha öncede istemişti param yok veremem demiştim bu sefer çok acil olduğu için verdim ama tekrar veremem ne yapmalıyım nasıl barıştırabilirim bir kaç gün sonra veririm dedi ama ben vermez diye vermedim önceden verdiğim parayı gözden çıkarmıştım zaten ama tekrar veremem
Çok özür dilerim ama bi erkeğin bi kadından para istemesi bana çok abes geliyor. Bariz bu adam sizi kullanacak bi an önce kurtulub gitsin. Karı koca değilseniz eğer her türlü rezillik bi erkeğin böyle davranması.Üstelik vermedi diye ayrılmak duygu sömürüleri falan acınası bi durum.

hemen iban gönder ve verdiğin parayı ödemesini söyle ..bir daha da asla görüşme
saf olmayın lütfen yaa açın gözlerinizi kulaklarınızı lütfeen

Ben olsam iban istediğinde verirdim. Ki bu şekilde kavga edip iban isteyen bir erkek arkadaşım da oldu. Tabiki dedim ibanı attım kendisine. Teşekkür ederim çok sağol dedim. Tabiki parası yoktu gönderemedi ben de biliyordum gönderemeyeceğini. Yağ gibi üste çıkamasın ezilsin istedim :) Sonra Bir daha gözüme de gözükmedi :) hani erkeklik taslıyorlar ya iban ver parana kalmadık felan diye. İban vermek lazım gerçekten.

X