- 26 Haziran 2020
- 2.970
- 3.048
Belki başta biraz üzülürsün ama geçer emin ol. Sen at ibanını versin paranıDoğru yine ister istediğinde veremem demiştim birdaha istemem demişti şimdi tekrar istiyor verdim birdaha istiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Belki başta biraz üzülürsün ama geçer emin ol. Sen at ibanını versin paranıDoğru yine ister istediğinde veremem demiştim birdaha istemem demişti şimdi tekrar istiyor verdim birdaha istiyor
DoğruPara kolay mı kazanılıyor ? Aklınızı basınıza alın, ver ibanını yollasın paranı.
Yeni nesil erkeklerde bi uyanık.
Ne diyim doğru söylüyorsunSizin gibilerin kafasına böyle kumandayla cat cat vurmak lazım yoksa hic akıllanacagınız yok.
O zaman barışmayacaksınız, bu kadar basit.İstemiyorum böyle olmasını
PekiBelki başta biraz üzülürsün ama geçer emin ol. Sen at ibanını versin paranı
SevmiştimO zaman barışmayacaksınız, bu kadar basit.
Bu saatten sonra eskisi gibi olur mu bende soğudum en nefret ettiğim şey para lafıBırak boşver geri dönecek sana şu an blöf yapmıştır
Büyük bi aşk daha büyük bir aşkla unutulur canım.Sevmiştim
Ee o sevmemiş?Sevmiştim
Kaç senelik iliskiNe diyim doğru söylüyorsun
Evet ama zorBüyük bi aşk daha büyük bir aşkla unutulur canım.
Bana evlenelim diyordu ben istemiyordum olur mu öyleee bu baya para yiyici
muhtemelen sizden habire "acil" ihtiyaç için ister. sonra o "acil" ihtiyaç evlilik hazırlığı çıkar. davetiyesini görünce anlarsınız.
Evet sevmemişEe o sevmemiş?
Biz önceden çıktık bu aldattı beni biri kaç sene ayrı kaldık özür diledi barıştık sene olmadı barıştığımızdan beri yaz başı barıştıkKaç senelik iliski
Gözünün yağına yumurta kırıyım uzak dur yaBiz önceden çıktık bu aldattı beni biri kaç sene ayrı kaldık özür diledi barıştık sene olmadı barıştığımızdan beri yaz başı barıştık
Bana evlenelim diyordu ben istemiyordum olur mu öyle
Eskisi gibi olur mu diyosun barışmayı mı düşünüyorsunBu saatten sonra eskisi gibi olur mu bende soğudum en nefret ettiğim şey para lafı
İnsan sevince sevilmek istiyor o salaklık benimki şimdi anlıyorum ama seviyorumGözünün yağına yumurta kırıyım uzak dur ya