Sevgilime anlatmalı mıyım?

Evet öpüşmekten başka bir şey yaşamamış o da

Neden saklamış ki ilişki olmamasıda fazla abartı olmuş inanmasaymış :)

Sorulur sordum ama benı geçmişi ilgilendirmez
Seninki onu ilgilendirecek ki demek, sevgilimin öpüşürken boşaldığını söylesem mi diye karın ağrısı çekiyorsun. Ne gerek var? Sevişmiş bile olabilirsin, çok dert edecekse evlenmesin.

Siz böyle konuşurken rahat bir şekilde diyorsunuz ama onu seviyorum ve değer veriyorum haklısınız bu önemli değil ama biz kızlar için erkekler maalesef ki böyle konulara takılıyor

Önceki iliski de ne yasadigini soracak kafa da olan sevgili "sadece öpüstük" dediginiz kısma da takılır ki.Ne diyeceksin mesela? Ya gecen sen sormustun ben de sadece öpustuk demistim ama karsi tarafin erken bosalma sorununu eksik anlattim mi? Acilen öpüşme mevzunu unut ok? Once sen sonra okuyan herkes.

Neden saklamış ki ilişki olmamasıda fazla abartı olmuş inanmasaymış :)
Sen de sadece öpüştüğüne inanmasaydın o zaman.
Yaşın en fazla 19 eminim istediğin kadar büyüğüm ben evlenicezz biz falan de. Bu ne konuşmalar ya.
Beni kabul etmez diyerek kendini kabul edilmeye layık bir şey görüyorsan sana kimsenin yapabileceği bir şey yok geçmiş olsun 0 öz saygı. Nesin sen defolu eşya mı? İnsansın insan. Ne bu kabul etmeme olayı?
Çıldırtıyorsunuz beni artık
Allah akıl fikir versin

Sorulur sordum ama benı geçmişi ilgilendirmez
Aslında cevabı kendiniz vermişsiniz , geçmişiniz onu ilgilendirmez , onun geçmişi de sizi ilgilendirmediği gibi . Ayrıca da aşşşırı gereksiz bir detay bu . Bilmeye hakkının olduğunu düşünebileceğimiz ciddiyette bir şey değil bana göre .

Hiçbir erkeğe eski sevgilinle ne yaşadığını, ne kadar ileri gittiğini asla anlatma, ne yaşarsan yaşa farketmez, bunun hesabını vermek zorunda değilsin. İlla ki bir şey söylemek zorunda hissediyorsan sadece öpüştüğünü söyle, bilmeleri gerekmiyor, bilenler de gelecekte aleyhine delil olarak kullanır ya da senden faydalanmaya çalışır. Kendini ispatlamak zorunda değilsin. Bundan sonrakilere öpüştüğünü de söyleme.
Ne hayvan şu erkek milleti, kadın el değmemiş olacak ama gerdekte ve sonrasında şehvetten yatak parçalayacak yoksa beğenmez adiler

Çok mantıklı konuştun

Açıklamak zorunda değilim ama anlattım bir kere

sen de ona geçmişini sorsaydın bence cevaben. bakire misin değil misin onu öğrenmek için sormuş belli ki. öpüştüysen öpüşmüşsündür detaya gerek var mı? geçmişte yaşadığın her şeyi ya da herhangi bir şeyi birine anlatmaya gerek yok. sevgilini bugününüz ilgilendirmeli bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…