- 19 Mayıs 2020
- 46.372
- 207.479
Ne diyorsun, o erkek, yapar (!) Sorulur mu hiç? Üstüne azar işitir kızcağız. İPeki siz ona geçmişini sordunuz mu. Kutsal bakire miymiş? Eli başkasının eline değmemiş mi?
Bir arkadaşım vardı sevgilisi hiç ilişkim olmadı demiş kızın da önceden bir ilişkisi olduğu için kendini kötü hissetmiş. Evlendiler. Adamın bir değil onlarca kadınla ilişkisi çıktı, kız masum kaldı bu sefer :) diyeceğim her söylenen inanmayın bunları da bu kadar kafanıza takmayın.
Sorulur sordum ama benı geçmişi ilgilendirmezNe diyorsun, o erkek, yapar (!) Sorulur mu hiç? Üstüne azar işitir kızcağız. İ
Neden saklamış ki ilişki olmamasıda fazla abartı olmuş inanmasaymış :)Bir arkadaşım vardı sevgilisi hiç ilişkim olmadı demiş kızın da önceden bir ilişkisi olduğu için kendini kötü hissetmiş. Evlendiler. Adamın bir değil onlarca kadınla ilişkisi çıktı, kız masum kaldı bu sefer :) diyeceğim her söylenen inanmayın bunları da bu kadar kafanıza takmayın.
Seninki onu ilgilendirecek ki demek, sevgilimin öpüşürken boşaldığını söylesem mi diye karın ağrısı çekiyorsun. Ne gerek var? Sevişmiş bile olabilirsin, çok dert edecekse evlenmesin.Sorulur sordum ama benı geçmişi ilgilendirmez
demem o ki detaylara takılınca asıl mesajı kaçırıyorsunNeden saklamış ki ilişki olmamasıda fazla abartı olmuş inanmasaymış :)
Önceki iliski de ne yasadigini soracak kafa da olan sevgili "sadece öpüstük" dediginiz kısma da takılır ki.Ne diyeceksin mesela? Ya gecen sen sormustun ben de sadece öpustuk demistim ama karsi tarafin erken bosalma sorununu eksik anlattim mi? Acilen öpüşme mevzunu unut ok? Once sen sonra okuyan herkes.Sevgilimle evlenmeyi düşünüyoruz bana önceki ilişkimde ne yaşadığımı sormuştu bende sadece öpüştük dedım gerçekten de öyle oldu ama eski erkek arkadaşım öpüşürken boşaldı bunu da sevgilime anlatmalı miydim?
Sen de sadece öpüştüğüne inanmasaydın o zaman.Neden saklamış ki ilişki olmamasıda fazla abartı olmuş inanmasaymış :)
Aslında cevabı kendiniz vermişsiniz , geçmişiniz onu ilgilendirmez , onun geçmişi de sizi ilgilendirmediği gibi . Ayrıca da aşşşırı gereksiz bir detay bu . Bilmeye hakkının olduğunu düşünebileceğimiz ciddiyette bir şey değil bana göre .Sorulur sordum ama benı geçmişi ilgilendirmez
Çok mantıklı konuştunÖnceki iliski de ne yasadigini soracak kafa da olan sevgili "sadece öpüstük" dediginiz kısma da takılır ki.Ne diyeceksin mesela? Ya gecen sen sormustun ben de sadece öpustuk demistim ama karsi tarafin erken bosalma sorununu eksik anlattim mi? Acilen öpüşme mevzunu unut ok? Once sen sonra okuyan herkes.
Ne bileyim yaaaO değil de eski sevgilin ağır abazaymış, hiç mi öpüşmemiş ve de alıştırma da mı yapmamış garip
Hiçbir erkeğe eski sevgilinle ne yaşadığını, ne kadar ileri gittiğini asla anlatma, ne yaşarsan yaşa farketmez, bunun hesabını vermek zorunda değilsin. İlla ki bir şey söylemek zorunda hissediyorsan sadece öpüştüğünü söyle, bilmeleri gerekmiyor, bilenler de gelecekte aleyhine delil olarak kullanır ya da senden faydalanmaya çalışır. Kendini ispatlamak zorunda değilsin. Bundan sonrakilere öpüştüğünü de söyleme.
Ne hayvan şu erkek milleti, kadın el değmemiş olacak ama gerdekte ve sonrasında şehvetten yatak parçalayacak yoksa beğenmez adiler
Dahasını anlatma, unut, ne yaşarsan yaşa hayatona yeni bir erkek girdiğinde hepsini unut, olmadı onlar hiçAçıklamak zorunda değilim ama anlattım bir kere
sen de ona geçmişini sorsaydın bence cevaben. bakire misin değil misin onu öğrenmek için sormuş belli ki. öpüştüysen öpüşmüşsündür detaya gerek var mı? geçmişte yaşadığın her şeyi ya da herhangi bir şeyi birine anlatmaya gerek yok. sevgilini bugününüz ilgilendirmeli bence.Sevgilimle evlenmeyi düşünüyoruz bana önceki ilişkimde ne yaşadığımı sormuştu bende sadece öpüştük dedım gerçekten de öyle oldu ama eski erkek arkadaşım öpüşürken boşaldı bunu da sevgilime anlatmalı miydim?