Hayır boşalmadı hiçbir temas olmamasına rağmen sadece öpüştükBoşaldı derken? Nere boşaldıilişki oldumu
Yanlış yazmışım boşaldı ama hiçbir temas olmadan öpüşürken oldu buHayır boşalmadı hiçbir temas olmamasına rağmen sadece öpüştük
Anlatırsam benı istemez ki ben bir şey yapmadım sadece öpüştükAnlat bence
Aynen öyle ama bu detay kötü bir detay değil mi dediğim gibi öpüştük ama tuhaf bir şekilde titredi anlamadımOpustuk demissin zaten detaya girmeye gerek var mi
Anlatmayarak haksızlık etmiş olur muyumAnlatma bence gerek yok
Bende dalga geçtim niye anlatıcakmışsın su erkekleri sahibiniz gibi gormeyin belli ki ufaksın gecmisimden sanane de sen ona soruyor musunAnlatırsam benı istemez ki ben bir şey yapmadım sadece öpüştük
Bakın şöyle düşün eğer Cinsel birlikteliğiniz olmuş olsaydı ve boşalma o şekildeortaya çıksaydı evet anlatmanızdan yana olurdum. fakat sadece öpüştük dediniz bu süre zarfında gelişen herhangi bir şey söz konusu olmamış yani sizin bunu anlatmanız sadece partnerinizde acaba mı duygusu oluşturur. Öpüşme ile boşalma olmayacağına inanabilirAnlatmayarak haksızlık etmiş olur muyum
Evet sadece öpüşme anlatırsam inanmayabilir sonuçta öpüştüğümüzü söyledim yine de içim rahat etmiyorBakın şöyle düşün eğer Cinsel birlikteliğiniz olmuş olsaydı ve boşalma o şekildeortaya çıksaydı evet anlatmanızdan yana olurdum. fakat sadece öpüştük dediniz bu süre zarfında gelişen herhangi bir şey söz konusu olmamış yani sizin bunu anlatmanız sadece partnerinizde acaba mı duygusu oluşturur. Öpüşme ile boşalma olmayacağına inanabilir
Gereksiz bir kuruntu yapıyorum değil miO gün giydiğiniz fanilanın rengini sakın atlama
Ahahahhahahaa gerçekten böyle düşünüyor musunuz gereksiz bir ayrıntı mıÖpüştükten sonra soda içtiğini ve geğirdiğini de söyle herşey açığa kavuşsun herşeyi bilmeli