Sevgilime anlatmalı mıyım?

Sevgilimle evlenmeyi düşünüyoruz bana önceki ilişkimde ne yaşadığımı sormuştu bende sadece öpüştük dedım gerçekten de öyle oldu ama eski erkek arkadaşım öpüşürken boşaldı bunu da sevgilime anlatmalı miydim?
kafamda canlandırdım o anı eski sevgilimle öpüşürken sevgilim boşalmıştı... yani bu bilgiyi vermenin ne gibi bi faydası var anlamadım

Sormadım çünkü geçmişi beni ilgilendirmez ama erkek öyle düşünmüyor
Öyle düşünmeyen sensin bence.
O erkek olduğu için sormamissin, sen kadın olduğun için böyle mahrem sorunun sorulmasına izin vermişsin, ve hatta söylediğin cevabın eksikliğinin derdine düşmüşsün

Safmisin ya hicbisey anlatmak kendini suclu hissetmek hesap vermek zorunda degilsin akilli ol ve seni ilgilendirmez benim gecmisim de. Sacma sapan igrenc seyleride anlatip sogutma kendinden detaya bak

Ona ne eski erkek arkadaşınızın boşalmasından? Öpüşmüşsünüz, öpüştüm demişsiniz. Anlatmak zorunda da değildiniz. Kafanıza takmayın böyle şeyleri, geçmiş gitmiş zaten önünüze bakın.

Sevgilimle evlenmeyi düşünüyoruz bana önceki ilişkimde ne yaşadığımı sormuştu bende sadece öpüştük dedım gerçekten de öyle oldu ama eski erkek arkadaşım öpüşürken boşaldı bunu da sevgilime anlatmalı miydim?
İlahi ya kaç yaşındasın sen😂 en ince ayrıntısına kadar anlta öyle olmaz sadece boşaldı dersen 😂 aklın yokmu hiç ya niye anlatıyorsun ?

neden anlatıcan ki gereksiz ona ne

Sakın söyleme!! Onane bundan ya !

Öpüşürken boşalmak nasıl oluyor ben de onu anlamadım. Giyinik değil miydiniz? Giyinik adamın boşaldigini nasil anladınız? anlayan varsa beri gelsin

Kesinlikle anlatma erkeklere herşey anlatılmaz sakın ha çok pişman olursun ileride

Anlat tabi eski sevgilinin nasıl bir yokluk çektiğini o da anlasın 🤭

İlahi sen.. Bunu niye anlatacaksın ki gereksiz birşey.. Öpüştüğünü bile anlatman gereksiz bana göre

Hiç gerek yok. Öpüştük demişsin işte zaten.

Sen bosaldi diyeceksin o niye diyecek konu uzayacak sonrasi buran buram pişmanlık kokacak gerek yok anlatmaya

X