Sevgilime anlatmalı mıyım?

Sen simdi anlat bize, biz karar verelim istersen neyi anlatip anlatmaman gerektigine diyerek dalga gecerdim ama muhtemel yasina binaen; direkt sunlari sorayim
1-anlatmak ile anlatmamak arasindaki farki tanimlar misin
2- bu sorular genelde "hadi bana da" diye biter, niyeti bozuk olmasin.
benim bir felsefem vardir, tavsiye ederim muhtemelen ablan olarak; bir isin dogru olup olmadigini sevdigin/deger verdigin/ailenden biri seni o halde gorse utanirmiydim sorusunu cevaplayarak yaparsan hic pisman olmaz, supheye dusmezsin.
Bunun otesi senin deger yargin ile ilgili, yanlis buluyorsan kimseyle yakinlasmazsin, oturursun asagi. Yok birilerini bosaltacak kadar atesli durumlar varsa o da bir tercihtir. Her iki tercihin de bedelini odersin.

Ne guzel durust ve iyi niyetlisin.
Cokca uzulursun boyle sen..
Kalbini koru, kirlenmesin ama bunu anlatmana da gerek yok yahu.

Evet yanlış buluyorum ama yaşadığım sadece öpüşmeydi bunun sonucunda olan şey benım suçum değil kimsede tertemiz değil sadece bir öpüşme yaşadığım için neyin bedelini ödüyorum sizden sadece fikir edinmek istedim yargılamak haddinize değil

Bir arkadaşım vardı sevgilisi hiç ilişkim olmadı demiş kızın da önceden bir ilişkisi olduğu için kendini kötü hissetmiş. Evlendiler. Adamın bir değil onlarca kadınla ilişkisi çıktı, kız masum kaldı bu sefer :) diyeceğim her söylenen inanmayın bunları da bu kadar kafanıza takmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…