- 4 Kasım 2019
- 27.402
- 96.232
- 29
Kolay gelsin çok zor.Ciddi diyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kolay gelsin çok zor.Ciddi diyorum
Ya yaşın çok küçük yada bizimle kafa buluyorsun.Peki bu cinsel ilişki yaşamakla bir tutulur mu
Küçük değilim sadece böyle düşündüm ne var bundaYa yaşın çok küçük yada bizimle kafa buluyorsun.
Sende yaşamamişsın zatenBen diyemiyorum çünkü o da kimseyle cinsel ilişki yaşamamış
Evet yaşamadım haklısınız anlatmak çok saçma olurSende yaşamamişsın zaten
Evet yanlış buluyorum ama yaşadığım sadece öpüşmeydi bunun sonucunda olan şey benım suçum değil kimsede tertemiz değil sadece bir öpüşme yaşadığım için neyin bedelini ödüyorum sizden sadece fikir edinmek istedim yargılamak haddinize değilSen simdi anlat bize, biz karar verelim istersen neyi anlatip anlatmaman gerektigine diyerek dalga gecerdim ama muhtemel yasina binaen; direkt sunlari sorayim
1-anlatmak ile anlatmamak arasindaki farki tanimlar misin
2- bu sorular genelde "hadi bana da" diye biter, niyeti bozuk olmasin.
benim bir felsefem vardir, tavsiye ederim muhtemelen ablan olarak; bir isin dogru olup olmadigini sevdigin/deger verdigin/ailenden biri seni o halde gorse utanirmiydim sorusunu cevaplayarak yaparsan hic pisman olmaz, supheye dusmezsin.
Bunun otesi senin deger yargin ile ilgili, yanlis buluyorsan kimseyle yakinlasmazsin, oturursun asagi. Yok birilerini bosaltacak kadar atesli durumlar varsa o da bir tercihtir. Her iki tercihin de bedelini odersin.
Sonucunun bu olmasını istemezdim amaAnlat kız nasıl bir femme fatale olduğunu anlasın,bir öpüşmeynen ne volkanik dağlar patlatiyon
Çok teşekkür ederim onun da böyle şeyler yaşamadığını bildiğim için haksızlık etmiş gibi düşündümNe guzel durust ve iyi niyetlisin.
Cokca uzulursun boyle sen..
Kalbini koru, kirlenmesin ama bunu anlatmana da gerek yok yahu.
Saka yaptım aaa niye Adam öldürmüş gibi davranıyorsun,olabilir yani bu tür şeylerSonucunun bu olmasını istemezdim ama
Neyi şakaŞaka mı bu
Ama cinsel ilişki ile bir tutulmaz değil miSaka yaptım aaa niye Adam öldürmüş gibi davranıyorsun,olabilir yani bu tür şeyler
Peki siz ona geçmişini sordunuz mu. Kutsal bakire miymiş? Eli başkasının eline değmemiş mi?Ahahahah tebrik eder beni ama terk ederek