- 10 Mart 2019
- 142
- 100
- 37
kafamda canlandırdım o anı eski sevgilimle öpüşürken sevgilim boşalmıştı... yani bu bilgiyi vermenin ne gibi bi faydası var anlamadımSevgilimle evlenmeyi düşünüyoruz bana önceki ilişkimde ne yaşadığımı sormuştu bende sadece öpüştük dedım gerçekten de öyle oldu ama eski erkek arkadaşım öpüşürken boşaldı bunu da sevgilime anlatmalı miydim?
Öyle düşünmeyen sensin bence.Sormadım çünkü geçmişi beni ilgilendirmez ama erkek öyle düşünmüyor
İlahi ya kaç yaşındasın senSevgilimle evlenmeyi düşünüyoruz bana önceki ilişkimde ne yaşadığımı sormuştu bende sadece öpüştük dedım gerçekten de öyle oldu ama eski erkek arkadaşım öpüşürken boşaldı bunu da sevgilime anlatmalı miydim?
neden anlatıcan ki gereksiz ona neSevgilimle evlenmeyi düşünüyoruz bana önceki ilişkimde ne yaşadığımı sormuştu bende sadece öpüştük dedım gerçekten de öyle oldu ama eski erkek arkadaşım öpüşürken boşaldı bunu da sevgilime anlatmalı miydim?
Anlatırsam benı istemez ki ben bir şey yapmadım sadece öpüştük
Kesinlikle anlatma erkeklere herşey anlatılmaz sakın ha çok pişman olursun ilerideSevgilimle evlenmeyi düşünüyoruz bana önceki ilişkimde ne yaşadığımı sormuştu bende sadece öpüştük dedım gerçekten de öyle oldu ama eski erkek arkadaşım öpüşürken boşaldı bunu da sevgilime anlatmalı miydim?
Hiç gerek yok. Öpüştük demişsin işte zaten.Sevgilimle evlenmeyi düşünüyoruz bana önceki ilişkimde ne yaşadığımı sormuştu bende sadece öpüştük dedım gerçekten de öyle oldu ama eski erkek arkadaşım öpüşürken boşaldı bunu da sevgilime anlatmalı miydim?