- 30 Kasım 2010
- 9.573
- 19.203
- 448
İnatla bu soruyu görmezden geliyor. Yüzde yüz netten tanıştıSiz kaç yıldır berabersiniz?net te mi tanıştınız?kaç defa bulustunuz yüz yuze
İnstagramda vardı böyle bir akım. Kız çiçekspt ile birşey gönderiyor not yazıyor telf açsın veya engeli kaldırsın tarzı bişey. Sonra konuşuyorlar ve mutlu sonnn ❤ ayy çok romantiiikkkkHediye falan göndermiştir bu ergenus kesin
Böyle 365 gün aşk notlu, bol çikolata şekerli kırmızı kalpli aşk kutusu
Aynen uzak ilişki yürüttüğüm biri vardı en yakınlarımızın numarasını verdik ne olur ne olmaz diyeKanka kaç yaşında insanlarız azcık güvensen mi bize acaba. 3 ay süren ilişkimde bile sevgilimin 2 3 arkadaşının ve abisinin numarası vardı yani ciddi olan ilişki böyle olmaz.
Hediye falan göndermiştir bu ergenus kesin
Böyle 365 gün aşk notlu, bol çikolata şekerli kırmızı kalpli aşk kutusu
Yaa kiyamam , hafıza kaybı da oldu mu ki ?Hiç unutmam o zamanlar ergenim Facebook'ta biriyle tanıştım. Neyse zamanla ciddi ilişkimiz oldu asdfjkl ama öyle yüzyüze görüşmek yokneyse bi gün bi anda iletişim kesildi asla ulaşamıyorum. Üç ay sonra ulaştı bu bana ve şey dedi trafik kazası yaptım her yerim kırıldı bu zamana kadar komadaydım. Tabi tabi
Olmuş ama tek beni unutmamış sonuçta ciddi ilişkiydi askdkflgşhihYaa kiyamam , hafıza kaybı da oldu mu ki ?( Adff
Siz sanırım sosyal medyadan tanıştınız. Genelde o şekilde tanışanlarda sosyal medyaya bir güvensizlik başlıyor ve kapatıyorlar.İlişkimiz yeni değil, ilerlemiş ve ciddi bir ilișki. Hiç durmadan olmasa da günün her saati konuşuyoruz. Șu an farklı şehirlerdeyiz ve sosyal medya kullanmıyoruz.
Yokmuş.Kardeş 2 gündür haber alamıyorum diye konu açmak bana garip geliyor
Biz ne yapacağız buradan anlamıyorum
Arasana arkadaşını falan yok mu telefon numarasını
Demek iş bize düştüYokmuş.
Demek iş bize düştü
Sosyal medyasını ver kesin fake hesabı falan vardır azıcık asılıyor gibi yaparız hop tel nosunu neyin alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?