Sevgilime 2 gündür ulaşamıyorum, çok korkuyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yaş 21 diyince yazmak istedim. O yaslarda konustugum biri vardi. Tlfa ulasamadim içim icimi yiyor. Üçüncü gün kizkardesi açtı tlfu dedi : abim öldü.

Yıllar sonra ölmüş abisiyle çarşıda karşılaştık. Bana seslendi. Nasilsin dedi. Bende yüzüne bakip dayak isteyen keçi çobanın degnegine sürtünürmüş dedim ( argosunu dedim) bön bön bakinca " beni taciz ediyor" diye bi bağırdım. Millet bize bakinca kaçtı.

O gun bu gundur hic görmedim. Ama onun beni gordugune yuzde yuz eminim. Asla unutacagini sanmam

Siz kaç yıldır berabersiniz?net te mi tanıştınız?kaç defa bulustunuz yüz yuze
İnatla bu soruyu görmezden geliyor. Yüzde yüz netten tanıştı herifçioğlunun esas sevgilisi karısı bile olabilir

Hediye falan göndermiştir bu ergenus kesin

Böyle 365 gün aşk notlu, bol çikolata şekerli kırmızı kalpli aşk kutusu
İnstagramda vardı böyle bir akım. Kız çiçekspt ile birşey gönderiyor not yazıyor telf açsın veya engeli kaldırsın tarzı bişey. Sonra konuşuyorlar ve mutlu sonnn ❤ ayy çok romantiiikkkk

Kanka kaç yaşında insanlarız azcık güvensen mi bize acaba. 3 ay süren ilişkimde bile sevgilimin 2 3 arkadaşının ve abisinin numarası vardı yani ciddi olan ilişki böyle olmaz.
Aynen uzak ilişki yürüttüğüm biri vardı en yakınlarımızın numarasını verdik ne olur ne olmaz diye

Hediye falan göndermiştir bu ergenus kesin

Böyle 365 gün aşk notlu, bol çikolata şekerli kırmızı kalpli aşk kutusu

Aralik ayında biriyle görüsmüstüm de adam ertesi gün isyerime bundan yollamisti rezil oldugumla kaldim iyi mi

O arkadasa hayatında basarilar

Yirmili yaşların başında yaşanılan her ilişkinin, ihtimalinin, flörtlerin dahi genelde çok ciddi olduğu düşünülür kızlarca. Buna tepkim yok
Kötü ihtimaller malum, saymaya gerek yok. Ama bunların gerçekleşme ihtimali çok düşüktür böyle bir durumda. Neden derseniz sizde no ları olmasa da ailesi, akrabaları kankaları çoktan ulaşmış olacağından başına gelmiş olan felaket mutlaka medyaya yansırdı ve görürdünüz, duyardınız. Günde bir defa netten isim soyadıyla aramanız bile yeterli bu konuda.

Bunun haricinde 1)telefonu bozuldu 2)interneti çekmeyen bir yerde 3) Telefon limiti doldu, parası yok alamıyor 4) Sandığınız umduğunuz gibi biri değil, yenisini buldu, sizi engelledi vs

Önerilerin en mantıklısına katılıyorum ; başka bir numaradan arayın.
Yukarıdaki mazeretlerle ya da bir yakınım öldü, polis aldı, köpek kovaladı çatıya kaçtım telefon evde kaldı gibi mazeretler sunarsa da tabii ki haklısın sevgilim insan böyle durumlarda bir haber gönderemez ki. Malum cilalı taş devrinde yaşıyoruz çünkü deyip siz onu engelleyin.

Yaa kiyamam , hafıza kaybı da oldu mu ki ? ( Adff

İlişkimiz yeni değil, ilerlemiş ve ciddi bir ilișki. Hiç durmadan olmasa da günün her saati konuşuyoruz. Șu an farklı şehirlerdeyiz ve sosyal medya kullanmıyoruz.
Siz sanırım sosyal medyadan tanıştınız. Genelde o şekilde tanışanlarda sosyal medyaya bir güvensizlik başlıyor ve kapatıyorlar.
Sizi bilememde adamın kapattığını zannetmiyorum.

İki kız arkadaşımın başına aynı durum geldi ikisi de ciddiydi. Birinde yaşlar 26 fln ikisi de avukat , çocuk yola çıkıyorum yanına geliyorum yüzükle dedi , biz bir türlü ulasamadik , sonra bir şekilde ulaştık , başkasına gitmiş.
İkincisinde de söz yapıldı erkek memleketine döndü ara ara açmıyor sürekli meşgul ailesi de açmadı , sonuç eski sevgilisini döndürmek için söz yapmış , dönünce bizim arkadaşı terk etti .
Gerçekten ciddi ilişkilerde dahi kaybolmalar oluyor ama altlarından başkası çıkıyor ve genelde. İki arkadaşım da başladıysa evli ve çok mutlular iyi ki 'kayboldular' eskiler .

Benim de böyle bir ilişkim vardı. Adama ulaşamadığım anlar olurdu bir gün ben bu telefon numarasının sahibinin karısıyım. Bir daha bu numaraya mesaj atma yoksa başına bela olurum o****u diye bir mesaj aldım ve şoka uğradım. Bende buna hiç ihtimal vermezdim. Adil Yıldırım ilişki koçunun videolarını izlemenizi tavsiye ederim YouTube'dan. Burdaki arkadaşlara inanmak istemiyorsunuz.

Benim de başıma bir şey geldiği zaman sevgilime başka numaralardan ulaşmaya çalışıyordum örneğin telefon bozulması veya hastalık gibi durumlar. Bu kadar kişi aynı fikirdeyse lütfen düşünün.

Aynısını yaşadım 3 yıllık bir ilişki... Küçük bir yaşta değil 28lerde bıçak gibi iletişim kesildi. Her yoldan ulaşmaya çalıştım başına birşey geldi sandım. Sonra çalıştığı yerin numarasını buldum telefona çıkmadı bile paşam... Ayrılmayi yüzüne diyemecek ya da ciddi ilişkiden korkup kaçacak bir adamı aşkından ölsem sallamam... hayatıma bakarim...Umarım sizin durum benimkine benzemez.

Benim de başıma gelmişti bu tarz bir olay. Adam günde 10 kez ararken bir akşam yok oldu. 5 gün ağladım sızladım karakol arkadaşları vs her yola başvurdum. Bir cumartesi sabahı aradı ottan b.ktan bahanelerle. Ben yine şükrediyordum ölmemiş diye. Bir süre sonra eski sevgilisiyle tatil fotoğraflarını gördüm.
Anladım ki erkek milleti bugün canım diyorsa yarin yok olabilir. Bascan kırbacı bascan kırbacı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…