İrtibatı kesmek istediğinde söyleyemeyecek kadar korkak ya da bu yolu seçecek kadar empati yoksunu bir insan değil merak etmeyin.Bence sizinle irtibatı kesmek istiyordur.
Bu mantıklı. Teşekkür ederim.Evine market siparisi gonderin, teslim alacak mi bakalim...
Tam olarak neye dayanarak insanların ilişkisi hakkında bu kadar kesin konuşabiliyorsunuz? Haa șöyle șöyle olmuş o zaman kesin böyledir. Her ilișkinin dinamiği farklıdır ve insanlar da farklı. İlișkim hakkında bir şey bilmeyip hüküm verin diye yazmadım. Kendisi bitirmek istese direk insan gibi söyleyecek biri. Kendim panik halinde olduğum için sağlıklı düşünemeyebilirim diye elle tutulur tavsiyeler alabilmek için yazdım. ama tavsiyelere bakınca yazdığım şey anlaşılarak okunmamış bile. Ben diyorum evde yalnız, bana diyorlar ev arkadaşı varsa arayabilirsin..Ailesini arasaniz ?
Eğer ailesiyle irtibatta ise sizinle yüz yüze gelmeye cesaret edemediği için bu saçma yolu bulmuş bitirmek için.
Öf ne bayıksınız ya. Adamın ulaşabileceğiniz bir akrabasını tanımıyorsunuz “ciddi ilişki yişiyiriz, bitirimik isitisi siylir”. 19 yaşında ne ciddi ilişkisi? O kadar ciddiyse ilişkiniz neden anasına, babasına, kardeşine, kuzenine ulaşamıyorsunuz da alakasız bir internet sitesinden medet umuyorsunuz?Tam olarak neye dayanarak insanların ilişkisi hakkında bu kadar kesin konuşabiliyorsunuz? Haa șöyle șöyle olmuş o zaman kesin böyledir. Her ilișkinin dinamiği farklıdır ve insanlar da farklı. İlișkim hakkında bir şey bilmeyip hüküm verin diye yazmadım. Kendisi bitirmek istese direk insan gibi söyleyecek biri. Kendim panik halinde olduğum için sağlıklı düşünemeyebilirim diye elle tutulur tavsiyeler alabilmek için yazdım. ama tavsiyelere bakınca yazdığım şey anlaşılarak okunmamış bile. Ben diyorum evde yalnız, bana diyorlar ev arkadaşı varsa arayabilirsin..
Siz niye atar yapiyorsunuz ki muneccim miyiiz herkes tahminde bulunuyor sonucta.Gidin karakola en iyisiTam olarak neye dayanarak insanların ilişkisi hakkında bu kadar kesin konuşabiliyorsunuz? Haa șöyle șöyle olmuş o zaman kesin böyledir. Her ilișkinin dinamiği farklıdır ve insanlar da farklı. İlișkim hakkında bir şey bilmeyip hüküm verin diye yazmadım. Kendisi bitirmek istese direk insan gibi söyleyecek biri. Kendim panik halinde olduğum için sağlıklı düşünemeyebilirim diye elle tutulur tavsiyeler alabilmek için yazdım. ama tavsiyelere bakınca yazdığım şey anlaşılarak okunmamış bile. Ben diyorum evde yalnız, bana diyorlar ev arkadaşı varsa arayabilirsin..
O kadar soran olmuş, cevap vermemişsiniz, ciddi ilişki tanımı herkesin farklıdır. Ne kadar zamandır birliktesiniz? Nasıl tanıştınız? Ne sıklıkla görüşüyorsunuz?Tam olarak neye dayanarak insanların ilişkisi hakkında bu kadar kesin konuşabiliyorsunuz? Haa șöyle șöyle olmuş o zaman kesin böyledir. Her ilișkinin dinamiği farklıdır ve insanlar da farklı. İlișkim hakkında bir şey bilmeyip hüküm verin diye yazmadım. Kendisi bitirmek istese direk insan gibi söyleyecek biri. Kendim panik halinde olduğum için sağlıklı düşünemeyebilirim diye elle tutulur tavsiyeler alabilmek için yazdım. ama tavsiyelere bakınca yazdığım şey anlaşılarak okunmamış bile. Ben diyorum evde yalnız, bana diyorlar ev arkadaşı varsa arayabilirsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?