• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilime 2 gündür ulaşamıyorum, çok korkuyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hiç unutmam o zamanlar ergenim Facebook'ta biriyle tanıştım. Neyse zamanla ciddi ilişkimiz oldu asdfjkl ama öyle yüzyüze görüşmek yok 🙄😁😁😁 neyse bi gün bi anda iletişim kesildi asla ulaşamıyorum. Üç ay sonra ulaştı bu bana ve şey dedi trafik kazası yaptım her yerim kırıldı bu zamana kadar komadaydım. Tabi tabi 😅😅😅

Eklentiler

• images (28).jpeg
    images (28).jpeg
    19,2 KB · Görüntüleme: 192
Hiç unutmam o zamanlar ergenim Facebook'ta biriyle tanıştım. Neyse zamanla ciddi ilişkimiz oldu asdfjkl ama öyle yüzyüze görüşmek yok 🙄😁😁😁 neyse bi gün bi anda iletişim kesildi asla ulaşamıyorum. Üç ay sonra ulaştı bu bana ve şey dedi trafik kazası yaptım her yerim kırıldı bu zamana kadar komadaydım. Tabi tabi 😅😅😅
Vicdansız gadın. Hiç mi acımadın adama?
Komalara girmiş, 3 ayda toparlamışlar kaportayı, üstüne de teselli edeceğine terketmişsin.
Ciddi ilişki müessesine saygınız olmayacaksa, hiç başlamayın lütfen!

Bende de var böyle bir ergenlik anısı. Adam telefonu kapadı birden hiç açılmadı 'ciddi' olmayan ilişkimin bikaç samimi olduğu arkadaşının numarası vardı aradım. Meğer askere almışlar apar topar. 6 ay sonra aradı dedi ben döndüm. İyi hayırlı tezkereler deyip yol vermiştim 😂😂😂

Vicdansız gadın. Hiç mi acımadın adama?
Komalara girmiş, 3 ayda toparlamışlar kaportayı, üstüne de teselli edeceğine terketmişsin.
Ciddi ilişki müessesine saygınız olmayacaksa, hiç başlamayın lütfen!
Hemen terketmedim ya bi 2 3 hafta anlamaya çalıştım 😅😅 ama neticede bu aşkın katili benim 😅😅

Bende de var böyle bir ergenlik anısı. Adam telefonu kapadı birden hiç açılmadı 'ciddi' olmayan ilişkimin bikaç samimi olduğu arkadaşının numarası vardı aradım. Meğer askere almışlar apar topar. 6 ay sonra aradı dedi ben döndüm. İyi hayırlı tezkereler deyip yol vermiştim 😂😂😂
Apar topar askere alınıyor mu ya?

Çıkar çıkar ortaya merak etme ölüp dirilme boşyere ....Çıkar ya ottan b...tan bır sebep uydurur ya bırseye bozulmuştur ya da sızden gızledıgı bırsey vardır
+1 katılıyorum benimde başıma gelmişti evlenmeden önce 😀 adam 1 sene sonra ortaya çıktı ama baya bi bahanesi vardı kaçmak için saklanıyormuş

Merhaba. Sevgilimle en son cuma gecesi gayet güzel sohbet ederken benim 1 dakikalığına çıkmam gerekti. Sonra hemen dönüş yaptım. Ben çıkınca o da çıkmıștı Whatsapp'tan. Çıkış o çıkıș. Hiçbir şekilde iki gündür kendisinden cevap alamıyorum. Çok aradım her seferinde aradığınız kişiye ulaşılamıyor dedi. İnterneti açıktı, whatsapptan mesajlarım iletiliyordu ama bu sabah telefonu tamamen kapanmıș olacak ki mesajlar da iletilmiyor. Hem whatsapp üzerinden hem de numarası üzerinden defalarca aradım. İlişkimiz yeni değil, ilerlemiş ve ciddi bir ilișki. Hiç durmadan olmasa da günün her saati konuşuyoruz. Șu an farklı şehirlerdeyiz ve sosyal medya kullanmıyoruz. Bu yüzden kendisine başka türlü nasıl ulaşacağımı bilmiyorum ve çok korkuyorum. Elinde olan bir şey olsaydı yazacağına eminim. Bu da beni daha fazla endişelendiriyor. Annesi de köyde, evde yalnız başına. Annesi döndüğünde o da köye, babasının yanına gidecekti. Acaba köye gitti de hat ve internet mi çekmiyor diye düşünüyorum ama gidecek olsa neden bana söylemesin. Köyden dönüște de benim yanıma uğrayacaktı. Gerçekten ne düşüneceğimi șaşırdım. Elim kolum bağlı ve hiçbir şey yapamıyorum.
Arkadaşı akrabası kim varsa arayın insanlık hali sonuçta gidip baksınlar . En son çare polisi aramak artık .

Ailen çok yobaz, internetten tanıştın, yüzyüze gelmedin, evlenecegini söylüyor, o harika biri senin gözünde çünkü onun sana yansıttığı bu , senin için bir kurtuluş ama oyle degil muhtemelen adam evli ..diyelim ki evli değil hadi diyelim evlendiniz bende aynı şekilde evlenip ayrıldım hemde çok fazla kötü şeyler yaşayarak gençliğime yazık ettim... Sana tavsiyem yok o öyle biri değil diyorsan istihareye yat ve onu uygula çünkü Allah'a danışarak bir iş yapmış olacaksın hayırsız çıkarsa ayrılmazsan başına çok daha kötü şeyler gelir .

Ciddi ilişkileri olduğunu sandığı adamın , acil bir durumda cevresinde arayabileceği kimsesini tanımazken, adresini bilebileceğini düşünmüş olamazsınız kuzum
Hediye falan göndermiştir bu ergenus kesin 😂

Böyle 365 gün aşk notlu, bol çikolata şekerli kırmızı kalpli aşk kutusu 😂😂😂

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back