• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilime 2 gündür ulaşamıyorum, çok korkuyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O değil de Y yesiltuy ’den 45 dakikadır haber alamıyoruz. Ciddi bir ilişkimiz vardı aslında, başına bir şey gelmemiştir umarım 😔
Tanıdıklarını ara sor o kadar ciddiyseniz etrafındakileri tanırsınız iyi kötü.Acaba telefonu falan bozuldu yoksa kayboldumu desem ama başka yerden ulaşırdı sana.

Yaş 21 diyince yazmak istedim. O yaslarda konustugum biri vardi. Tlfa ulasamadim içim icimi yiyor. Üçüncü gün kizkardesi açtı tlfu dedi : abim öldü.

Yıllar sonra ölmüş abisiyle çarşıda karşılaştık. Bana seslendi. Nasilsin dedi. Bende yüzüne bakip dayak isteyen keçi çobanın degnegine sürtünürmüş dedim ( argosunu dedim) bön bön bakinca " beni taciz ediyor" diye bi bağırdım. Millet bize bakinca kaçtı.

O gun bu gundur hic görmedim. Ama onun beni gordugune yuzde yuz eminim. Asla unutacagini sanmam🤣
Adam o kadar çaba gösterip dirilmiş koşup boynuna sarılacağına küfür etmişsin ayıp ayıp! 😡

Merhaba. Sevgilimle en son cuma gecesi gayet güzel sohbet ederken benim 1 dakikalığına çıkmam gerekti. Sonra hemen dönüş yaptım. Ben çıkınca o da çıkmıștı Whatsapp'tan. Çıkış o çıkıș. Hiçbir şekilde iki gündür kendisinden cevap alamıyorum. Çok aradım her seferinde aradığınız kişiye ulaşılamıyor dedi. İnterneti açıktı, whatsapptan mesajlarım iletiliyordu ama bu sabah telefonu tamamen kapanmıș olacak ki mesajlar da iletilmiyor. Hem whatsapp üzerinden hem de numarası üzerinden defalarca aradım. İlişkimiz yeni değil, ilerlemiş ve ciddi bir ilișki. Hiç durmadan olmasa da günün her saati konuşuyoruz. Șu an farklı şehirlerdeyiz ve sosyal medya kullanmıyoruz. Bu yüzden kendisine başka türlü nasıl ulaşacağımı bilmiyorum ve çok korkuyorum. Elinde olan bir şey olsaydı yazacağına eminim. Bu da beni daha fazla endişelendiriyor. Annesi de köyde, evde yalnız başına. Annesi döndüğünde o da köye, babasının yanına gidecekti. Acaba köye gitti de hat ve internet mi çekmiyor diye düşünüyorum ama gidecek olsa neden bana söylemesin. Köyden dönüște de benim yanıma uğrayacaktı. Gerçekten ne düşüneceğimi șaşırdım. Elim kolum bağlı ve hiçbir şey yapamıyorum.
Bence terk edildiniz ben olsam inşallah başına bir şey gelmiştir derim bir yere gitse bile size haber vermemesi sorumsuzluk

Tam olarak neye dayanarak insanların ilişkisi hakkında bu kadar kesin konuşabiliyorsunuz? Haa șöyle șöyle olmuş o zaman kesin böyledir. Her ilișkinin dinamiği farklıdır ve insanlar da farklı. İlișkim hakkında bir şey bilmeyip hüküm verin diye yazmadım. Kendisi bitirmek istese direk insan gibi söyleyecek biri. Kendim panik halinde olduğum için sağlıklı düşünemeyebilirim diye elle tutulur tavsiyeler alabilmek için yazdım. ama tavsiyelere bakınca yazdığım şey anlaşılarak okunmamış bile. Ben diyorum evde yalnız, bana diyorlar ev arkadaşı varsa arayabilirsin..
evet adamı yüz yüze bile görmemiş netten tanışmışsınız adam da evli karısı yakalamış su an emin oldum :D :D

Tam olarak neye dayanarak insanların ilişkisi hakkında bu kadar kesin konuşabiliyorsunuz? Haa șöyle șöyle olmuş o zaman kesin böyledir. Her ilișkinin dinamiği farklıdır ve insanlar da farklı. İlișkim hakkında bir şey bilmeyip hüküm verin diye yazmadım. Kendisi bitirmek istese direk insan gibi söyleyecek biri. Kendim panik halinde olduğum için sağlıklı düşünemeyebilirim diye elle tutulur tavsiyeler alabilmek için yazdım. ama tavsiyelere bakınca yazdığım şey anlaşılarak okunmamış bile. Ben diyorum evde yalnız, bana diyorlar ev arkadaşı varsa arayabilirsin..
Kafan mı güzel ?
İlişkin hakkında bir şeyi kendin bilsen sevgiline ulaşma imkanı bulurdun zaten, buraya sormazdin ahsbavvs
Sanki benim meselem cattik ya :)
Ne haliniz varsa görün, ister ulaşın, ister ulaşmayin

Son düzenleme:
Benim de yıllar yıllar önce başıma gelmişti. Daha lise sondayım. Ciddi bir ilişkimiz var diye düşünüyorum. Sevgili kişisi üniversitede başka şehirde. 2 gün ulaşamıyorum. Nasıl kahroluyorum, nasıl telaşlanıyorum.. 2 günün sonunda şarj cihazı yokmuş arkadaşındaymış diye dönüş yapıyor.
Bir kaç ay sonra gerçeği öğreniyorum ki, normalde Almanyada yaşayan o 2 gün boyunca onun şehrinde olan tatilci bir güzelle 2 gün geçirmiş.

Tabii Y yesiltuy bu anım rahatlatır mı telaşlandırır mı bilemedim😂 Çıkar ortaya elbet bir yerlerden

Merhaba. Sevgilimle en son cuma gecesi gayet güzel sohbet ederken benim 1 dakikalığına çıkmam gerekti. Sonra hemen dönüş yaptım. Ben çıkınca o da çıkmıștı Whatsapp'tan. Çıkış o çıkıș. Hiçbir şekilde iki gündür kendisinden cevap alamıyorum. Çok aradım her seferinde aradığınız kişiye ulaşılamıyor dedi. İnterneti açıktı, whatsapptan mesajlarım iletiliyordu ama bu sabah telefonu tamamen kapanmıș olacak ki mesajlar da iletilmiyor. Hem whatsapp üzerinden hem de numarası üzerinden defalarca aradım. İlişkimiz yeni değil, ilerlemiş ve ciddi bir ilișki. Hiç durmadan olmasa da günün her saati konuşuyoruz. Șu an farklı şehirlerdeyiz ve sosyal medya kullanmıyoruz. Bu yüzden kendisine başka türlü nasıl ulaşacağımı bilmiyorum ve çok korkuyorum. Elinde olan bir şey olsaydı yazacağına eminim. Bu da beni daha fazla endişelendiriyor. Annesi de köyde, evde yalnız başına. Annesi döndüğünde o da köye, babasının yanına gidecekti. Acaba köye gitti de hat ve internet mi çekmiyor diye düşünüyorum ama gidecek olsa neden bana söylemesin. Köyden dönüște de benim yanıma uğrayacaktı. Gerçekten ne düşüneceğimi șaşırdım. Elim kolum bağlı ve hiçbir şey yapamıyorum.
Ayrilmmak icin bahanesi olmus bence

Ay herkes anlatmış ben de anlatacağımm 😄
20'li yaşlarımın başında yazlıkta biriyle tanışmıştım. Akşam buluşmak için sözleştik. Bekledim bekledim gelmedi, telefona da cevap vermiyor. 2 gün sonra döndü babasıyla kavga etmişler tam evden çıkarken. Hatta babası silah sıkmış. Telefonuna gelmiş ondan ulaşamamış bana (Facebook'tan yazıyor bunları) kurşunlu telefonu falan da gösterdi. Ama bana inandırıcı gelmedi. Yaz tatilindeyim 2 gün fazla bir zaman tatilim bitmek üzere seni bekleyemezdim başkasıyla tanıştım dedim geçtim 😄 (ama hikaye malasef burada bitmiyor çünkü 20li yaşlarda olmak 😬)

bende 6 yıllık ilişkimde hep ikimiz görüşüyoduk çevresinden kimseyle pek konuşmamıştım bir kere arkadaşından aramıştı da numarasını kaydetmiştim birine ulaşabileyim diye. herkesin ilişkisi farklıdır.
hemen kötü birşey aklınıza gelmesin. bir kere seni 5 dkya arıcam deyip saatlerce aramamıştı erkenden uyuyakalmış sabaha kadar nasıl korkmuştum

Ciddi ilişkide iki gün boyunca hiç ulaşamamanizin tek mantıklı sebebi adamın ölmüş olması olabilir ancak.
İnsan iki eli kanda olsa bir mesaj atar, 3 saniye arar sesini duyurur.Kendi yapamayacak durumda olsa bile birine yaptırır.
Üzgünüm,ya sıkıldı sizden ya da başka bir şeyler çeviriyor.

Benim tam kapanma oldugü bi dönem çat telefonumun ekrani gitmisti ariyolar acamiyorum biseyde yapamiyorum. Valla hic care kalmamisti. Asirinzor bi durumdu birde oglumla yalnizdim eşim kapanmada bile calisiyordu. Çiktım komsuya en son anlattim once esimi sonra annemi aradim.kapanma bitince de telefonu yaptirmistim😀

bende 6 yıllık ilişkimde hep ikimiz görüşüyoduk çevresinden kimseyle pek konuşmamıştım bir kere arkadaşından aramıştı da numarasını kaydetmiştim birine ulaşabileyim diye. herkesin ilişkisi farklıdır.
hemen kötü birşey aklınıza gelmesin. bir kere seni 5 dkya arıcam deyip saatlerce aramamıştı erkenden uyuyakalmış sabaha kadar nasıl korkmuştum
Ailesini, arkadaşlarını hiç tanımadığınız, o ortamlarda nasıl davrandığını bilmediğiniz bir adamla evlenmeye nasıl karar verdiniz peki?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back