- 30 Kasım 2020
- 1.553
- 1.584
- 83
- 33
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kesinlikle bunu yapın.Evine market siparisi gonderin, teslim alacak mi bakalim...
Adam o kadar çaba gösterip dirilmiş koşup boynuna sarılacağına küfür etmişsin ayıp ayıp!Yaş 21 diyince yazmak istedim. O yaslarda konustugum biri vardi. Tlfa ulasamadim içim icimi yiyor. Üçüncü gün kizkardesi açtı tlfu dedi : abim öldü.
Yıllar sonra ölmüş abisiyle çarşıda karşılaştık. Bana seslendi. Nasilsin dedi. Bende yüzüne bakip dayak isteyen keçi çobanın degnegine sürtünürmüş dedim ( argosunu dedim) bön bön bakinca " beni taciz ediyor" diye bi bağırdım. Millet bize bakinca kaçtı.
O gun bu gundur hic görmedim. Ama onun beni gordugune yuzde yuz eminim. Asla unutacagini sanmam
Bence terk edildiniz ben olsam inşallah başına bir şey gelmiştir derim bir yere gitse bile size haber vermemesi sorumsuzlukMerhaba. Sevgilimle en son cuma gecesi gayet güzel sohbet ederken benim 1 dakikalığına çıkmam gerekti. Sonra hemen dönüş yaptım. Ben çıkınca o da çıkmıștı Whatsapp'tan. Çıkış o çıkıș. Hiçbir şekilde iki gündür kendisinden cevap alamıyorum. Çok aradım her seferinde aradığınız kişiye ulaşılamıyor dedi. İnterneti açıktı, whatsapptan mesajlarım iletiliyordu ama bu sabah telefonu tamamen kapanmıș olacak ki mesajlar da iletilmiyor. Hem whatsapp üzerinden hem de numarası üzerinden defalarca aradım. İlişkimiz yeni değil, ilerlemiş ve ciddi bir ilișki. Hiç durmadan olmasa da günün her saati konuşuyoruz. Șu an farklı şehirlerdeyiz ve sosyal medya kullanmıyoruz. Bu yüzden kendisine başka türlü nasıl ulaşacağımı bilmiyorum ve çok korkuyorum. Elinde olan bir şey olsaydı yazacağına eminim. Bu da beni daha fazla endişelendiriyor. Annesi de köyde, evde yalnız başına. Annesi döndüğünde o da köye, babasının yanına gidecekti. Acaba köye gitti de hat ve internet mi çekmiyor diye düşünüyorum ama gidecek olsa neden bana söylemesin. Köyden dönüște de benim yanıma uğrayacaktı. Gerçekten ne düşüneceğimi șaşırdım. Elim kolum bağlı ve hiçbir şey yapamıyorum.
evet adamı yüz yüze bile görmemiş netten tanışmışsınız adam da evli karısı yakalamış su an emin oldumTam olarak neye dayanarak insanların ilişkisi hakkında bu kadar kesin konuşabiliyorsunuz? Haa șöyle șöyle olmuş o zaman kesin böyledir. Her ilișkinin dinamiği farklıdır ve insanlar da farklı. İlișkim hakkında bir şey bilmeyip hüküm verin diye yazmadım. Kendisi bitirmek istese direk insan gibi söyleyecek biri. Kendim panik halinde olduğum için sağlıklı düşünemeyebilirim diye elle tutulur tavsiyeler alabilmek için yazdım. ama tavsiyelere bakınca yazdığım şey anlaşılarak okunmamış bile. Ben diyorum evde yalnız, bana diyorlar ev arkadaşı varsa arayabilirsin..
Kafan mı güzel ?Tam olarak neye dayanarak insanların ilişkisi hakkında bu kadar kesin konuşabiliyorsunuz? Haa șöyle șöyle olmuş o zaman kesin böyledir. Her ilișkinin dinamiği farklıdır ve insanlar da farklı. İlișkim hakkında bir şey bilmeyip hüküm verin diye yazmadım. Kendisi bitirmek istese direk insan gibi söyleyecek biri. Kendim panik halinde olduğum için sağlıklı düşünemeyebilirim diye elle tutulur tavsiyeler alabilmek için yazdım. ama tavsiyelere bakınca yazdığım şey anlaşılarak okunmamış bile. Ben diyorum evde yalnız, bana diyorlar ev arkadaşı varsa arayabilirsin..
Ayrilmmak icin bahanesi olmus benceMerhaba. Sevgilimle en son cuma gecesi gayet güzel sohbet ederken benim 1 dakikalığına çıkmam gerekti. Sonra hemen dönüş yaptım. Ben çıkınca o da çıkmıștı Whatsapp'tan. Çıkış o çıkıș. Hiçbir şekilde iki gündür kendisinden cevap alamıyorum. Çok aradım her seferinde aradığınız kişiye ulaşılamıyor dedi. İnterneti açıktı, whatsapptan mesajlarım iletiliyordu ama bu sabah telefonu tamamen kapanmıș olacak ki mesajlar da iletilmiyor. Hem whatsapp üzerinden hem de numarası üzerinden defalarca aradım. İlişkimiz yeni değil, ilerlemiş ve ciddi bir ilișki. Hiç durmadan olmasa da günün her saati konuşuyoruz. Șu an farklı şehirlerdeyiz ve sosyal medya kullanmıyoruz. Bu yüzden kendisine başka türlü nasıl ulaşacağımı bilmiyorum ve çok korkuyorum. Elinde olan bir şey olsaydı yazacağına eminim. Bu da beni daha fazla endişelendiriyor. Annesi de köyde, evde yalnız başına. Annesi döndüğünde o da köye, babasının yanına gidecekti. Acaba köye gitti de hat ve internet mi çekmiyor diye düşünüyorum ama gidecek olsa neden bana söylemesin. Köyden dönüște de benim yanıma uğrayacaktı. Gerçekten ne düşüneceğimi șaşırdım. Elim kolum bağlı ve hiçbir şey yapamıyorum.
Ailesini, arkadaşlarını hiç tanımadığınız, o ortamlarda nasıl davrandığını bilmediğiniz bir adamla evlenmeye nasıl karar verdiniz peki?bende 6 yıllık ilişkimde hep ikimiz görüşüyoduk çevresinden kimseyle pek konuşmamıştım bir kere arkadaşından aramıştı da numarasını kaydetmiştim birine ulaşabileyim diye. herkesin ilişkisi farklıdır.
hemen kötü birşey aklınıza gelmesin. bir kere seni 5 dkya arıcam deyip saatlerce aramamıştı erkenden uyuyakalmış sabaha kadar nasıl korkmuştum
Ya ama böyle hiçbir şey denmeden gidilir mi? Hani engellese daha mantıklı olurdu.Bence sizinle irtibatı kesmek istiyordur.