Ciddi iliskim olsa ve adamdan 2 gundur haber alamiyor olsam aklima ölüm kalim kaza vs gelir.Kara haber de tez duyulur size gelirdi haberi.Tam olarak neye dayanarak insanların ilişkisi hakkında bu kadar kesin konuşabiliyorsunuz? Haa șöyle șöyle olmuş o zaman kesin böyledir. Her ilișkinin dinamiği farklıdır ve insanlar da farklı. İlișkim hakkında bir şey bilmeyip hüküm verin diye yazmadım. Kendisi bitirmek istese direk insan gibi söyleyecek biri. Kendim panik halinde olduğum için sağlıklı düşünemeyebilirim diye elle tutulur tavsiyeler alabilmek için yazdım. ama tavsiyelere bakınca yazdığım şey anlaşılarak okunmamış bile. Ben diyorum evde yalnız, bana diyorlar ev arkadaşı varsa arayabilirsin..
21 yaşındayım. Birbirimizin sülalesini tanımak zorunda değiliz. Ciddi ilişki = sülale tanımak anlamına gelmiyor. İkimiz de anlayışlı ailelere sahip değiliz. O yüzden aile aracılığıyla ulaşmam mümkün değil.Öf ne bayıksınız ya. Adamın ulaşabileceğiniz bir akrabasını tanımıyorsunuz “ciddi ilişki yişiyiriz, bitirimik isitisi siylir”. 19 yaşında ne ciddi ilişkisi? O kadar ciddiyse ilişkiniz neden anasına, babasına, kardeşine, kuzenine ulaşamıyorsunuz da alakasız bir internet sitesinden medet umuyorsunuz?
Ev arkadaşını arayabilirsin tavsiyesinin saçma gelmesinin sebebi konu açıklamasında evde yalnız olduğunu belirtmiş olmam.Ciddi iliskim olsa ve adamdan 2 gundur haber alamiyor olsam aklima ölüm kalim kaza vs gelir.Kara haber de tez duyulur size gelirdi haberi.
Ev arkadasini arayabilirsin tavsiyesi saçma gelms.Evet bir tek sizinle irtibatta zaten dunya uzerinde baska kimseyle konusmuyor,kimse merak etmiyor bir siz ediyorsunuz.Anasi babasi esi dostu sormuyordur.
Stresinizi size alternatif sunmaya calisan insalardan cikarmayin.Madem cok ciddi iliski arayin kuzenini,esini dostunu diyoruz ona da cevap yok.
Tamam kanka sen öyle diyorsan öyledirOndan başka kimsenin telf numarası yoksa bu ciddi bir ilişki değil baby
Sülaleyi tanımanıza gerek yok da21 yaşındayım. Birbirimizin sülalesini tanımak zorunda değiliz. Ciddi ilişki = sülale tanımak anlamına gelmiyor. İkimiz de anlayışlı ailelere sahip değiliz. O yüzden aile aracılığıyla ulaşmam mümkün değil.
Siz sevgilinizin çevresinden sevgilinizden başka kimseyi tanımayıp ciddi ilişki yaşadığınızı mı düşünüyorsunuz gerçekten21 yaşındayım. Birbirimizin sülalesini tanımak zorunda değiliz. Ciddi ilişki = sülale tanımak anlamına gelmiyor. İkimiz de anlayışlı ailelere sahip değiliz. O yüzden aile aracılığıyla ulaşmam mümkün değil.
İşte bu soruları pas geçecek kadar ciddi bir ilişki, ya da şuan bizi ikna edecek bi hikaye yazıyorSiz kaç yıldır berabersiniz?net te mi tanıştınız?kaç defa bulustunuz yüz yuze
Millete bayağı atar yapmışsınız, ortaya çıkarsa bize de haber verin. Merak ettim.Tamam kanka sen öyle diyorsan öyledir
niye yazdin o zaman bizden ne istiyosun tam olarakİlișkim hakkında bir şey bilmeyip hüküm verin diye yazmadım.
Aklımdaki soruniye yazdin o zaman bizden ne istiyosun tam olarak
FBI gibi çocuğun evini basmamızıniye yazdin o zaman bizden ne istiyosun tam olarak
İsim lokasyon falan versin belki tanıyan çıkar. Ya da yakın olan bi uğrayıp bakar yaşıyor mu diyeFBI gibi çocuğun evini basmamızı
Hangi şehirdeyse söylesin insanlık namına gidip bakalım. Bu kadar kadından biri muhakkak o şehirdedirFBI gibi çocuğun evini basmamızı
Kendisini ne kadardır tanıyorsunuz? Yüzyüze ne kadar vakit geçirdiniz? Hakkında bu çıkarımlarınız yaşanmışlıktan mı, yoksa öyle dedi diye öyle mi tanımlıyorsunuz kendisini?Tam olarak neye dayanarak insanların ilişkisi hakkında bu kadar kesin konuşabiliyorsunuz? Haa șöyle șöyle olmuş o zaman kesin böyledir. Her ilișkinin dinamiği farklıdır ve insanlar da farklı. İlișkim hakkında bir şey bilmeyip hüküm verin diye yazmadım. Kendisi bitirmek istese direk insan gibi söyleyecek biri. Kendim panik halinde olduğum için sağlıklı düşünemeyebilirim diye elle tutulur tavsiyeler alabilmek için yazdım. ama tavsiyelere bakınca yazdığım şey anlaşılarak okunmamış bile. Ben diyorum evde yalnız, bana diyorlar ev arkadaşı varsa arayabilirsin..
Kanka kaç yaşında insanlarız azcık güvensen mi bize acaba. 3 ay süren ilişkimde bile sevgilimin 2 3 arkadaşının ve abisinin numarası vardı yani ciddi olan ilişki böyle olmaz.Tamam kanka sen öyle diyorsan öyledir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?