Sevgilime 2 gündür ulaşamıyorum, çok korkuyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ciddi iliskim olsa ve adamdan 2 gundur haber alamiyor olsam aklima ölüm kalim kaza vs gelir.Kara haber de tez duyulur size gelirdi haberi.
Ev arkadasini arayabilirsin tavsiyesi saçma gelms.Evet bir tek sizinle irtibatta zaten dunya uzerinde baska kimseyle konusmuyor,kimse merak etmiyor bir siz ediyorsunuz.Anasi babasi esi dostu sormuyordur.
Stresinizi size alternatif sunmaya calisan insalardan cikarmayin.Madem cok ciddi iliski arayin kuzenini,esini dostunu diyoruz ona da cevap yok.

21 yaşındayım. Birbirimizin sülalesini tanımak zorunda değiliz. Ciddi ilişki = sülale tanımak anlamına gelmiyor. İkimiz de anlayışlı ailelere sahip değiliz. O yüzden aile aracılığıyla ulaşmam mümkün değil.

Bunu söyleyen herkese kızmışsınız ama bence de bir seyler karistiriyo.. Baska bi telefondan aramayi denediniz mi ya da mesaj atmayi sizi engelleme ihtimaline karsilik?
Haber vermeden terkedip gidecek kadar korkak biri degildir demissiniz de bu kadar güven cok fazla bence.
Sizin dediginiz gibi de olabilir. Öyleyse de en mantiklisi ailesine ulasmak numaralari yoksa sosyal medyadan falan.. ama zaten öyle bi durumda ailesi de oglunu koruyacagi icin muhtemelen onlar da dogruyu söylemez size

Yav he, kesin başına bir şey gelmiştir. Yoksa artık sizden sıkıldığı için görüşmeyi bitirmek istediğinden böyle yapmıyordur. Bi arkadaşını kuzenini anasını dahi arayamayacak kadar ciddi ilişki tam da böyle olur. Ha bir şekilde ulaşırsanız kesin bi yalan yumurtlar siz de inanırsınız olur biter

Ev arkadaşını arayabilirsin tavsiyesinin saçma gelmesinin sebebi konu açıklamasında evde yalnız olduğunu belirtmiş olmam.

Sülaleyi tanımanıza gerek yok da
Bi kardeşi filan da mı yok?
İnsan ciddi ilişkide onu olsun tanır yani
Karakola gitseniz yakını da değilsiniz
Erkek arkadaşıma ulaşamıyorum deseniz ciddiye alınır mısınız bilemedim

Siz sevgilinizin çevresinden sevgilinizden başka kimseyi tanımayıp ciddi ilişki yaşadığınızı mı düşünüyorsunuz gerçekten

Hadi anne baba anlayışlı değil. Bu adamın kardeşi, kuzeni, arkadaşı yok mu?

Yüzyüze gördünüz mü acaba hiç birbirinizi? Yoksa telefon üzerinden ciddi ilişki mi yaşıyorsunuz?

Siz kaç yıldır berabersiniz?net te mi tanıştınız?kaç defa bulustunuz yüz yuze

Kendisini ne kadardır tanıyorsunuz? Yüzyüze ne kadar vakit geçirdiniz? Hakkında bu çıkarımlarınız yaşanmışlıktan mı, yoksa öyle dedi diye öyle mi tanımlıyorsunuz kendisini?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…