- 20 Kasım 2018
- 11.289
- 40.597
- 598
- 35
Neyse ki sonra hepsi uşağa olmadan öğrendim olayiZincirleme ihanet resmen.Adam çok mu yakışıklıydı Lyanna?
Aynen öyle, yediğim kazıklar sayesinde büyüdüm işte.
BİŞİ DİCEM BELKİ ADAM FBI dan . Bunu nasıl daha önce kimse düşünemedi ? Belki gizli görevde ?Olmasa da iki adım ötede var. Sanki sinyal kesici var köyde de TLF çekmiyor. buna kim inanır Kadir inanır
Oldum olası uyuz bir tiptim sister.Ay rosa dan inciler. Eğer o yemişi yiyeydin olmazdı bunlar. Sosyete hanımı rosa hdbdjd
Keşke gitmeden köyün adını söyleseydi konu sahibi, araştırma yapardık çikmiyor mu diyeTilifini çikmimiş
Öyle yakışıkşı herifin kandırması da güzel gelirdi. Affetseydin. Kalbi kesin temiz ve özünde iyi adamdır.Neyse ki sonra hepsi uşağa olmadan öğrendim olayi
Adam yağuşukluydu evet. Beyle uzun boylu, kasli vucutlu, adonisli baklavali falan bir beydi.
Zaten orada zirvede bıraktım, dedim sen gobeklilerden şaşma kizim lya, bunlar seni uzer dedim.
İnan yemiş kafasından dolayı o takım elbise bile göze hoş geliyirr . Kaç kişiyle kesiştik o yemişi beklerken. Yemişte keramet varOldum olası uyuz bir tiptim sister.Etekten kuruyemiş yesem gözüm açılırdı belki, haklısın.
OyyşşşşNeyse ki sonra hepsi uşağa olmadan öğrendim olayi
Adam yağuşukluydu evet. Beyle uzun boylu, kasli vucutlu, adonisli baklavali falan bir beydi.
Zaten orada zirvede bıraktım, dedim sen gobeklilerden şaşma kizim lya, bunlar seni uzer dedim.
Etek kuruyemişi çok yedim. Köylüyüm benOldum olası uyuz bir tiptim sister.Etekten kuruyemiş yesem gözüm açılırdı belki, haklısın.
Belki karisini aldatip sevgilisiyle yaşamasının mantikli bir aciklamasi vardiÖyle yakışıkşı herifin kandırması da güzel gelirdi. Affetseydin. Kalbi kesin temiz ve özünde iyi adamdır.
Kız CIA dir oBİŞİ DİCEM BELKİ ADAM FBI dan . Bunu nasıl daha önce kimse düşünemedi ? Belki gizli görevde ?
Göbekliler de üzüyor anacımNeyse ki sonra hepsi uşağa olmadan öğrendim olayi
Kesin suç karısında ve eşindedir. Yakışıklı ve adonisli adamlar asla hatalı olamaz. Hele six pack varsaaaaaağğğğğ…. O bir melaikedir.Belki karisini aldatip sevgilisiyle yaşamasının mantikli bir aciklamasi vardihic sormadim yaa tuh
Göbekli ve kelse hem üzüyor hemde gündüz gözü kafası parladığı için bakanıyorsun da. Allah affetsin.Göbekliler de üzüyor anacım
İnan yemiş kafasından dolayı o takım elbise bile göze hoş geliyirr . Kaç kişiyle kesiştik o yemişi beklerken. Yemişte keramet var
Ben hiç yemedim ya.Etek kuruyemişi çok yedim. Köylüyüm ben
Site mitee. Sen bas bayağı sosyete kızısın. Eğer köy düğününe gitmemiş, yemiş yememiş, o leş gibi kokan kınadan yakmamış isen boşa yaşamışsındır hdbdjd en kötüsü de millet bildiğin kap kacak hediye götürüp onu da anons ettirirdi.Ben hiç yemedim ya.Köy düğününe gittiğimi hiç hatırlamıyorum. Keşke gitseydim.
Daha dün bizim sitenin karşısında bir sokak düğünü vardı. Serdar Ortaç Karabiberim çalıyorlardı.
Onlarin arkasindan en azindan "aman koca göbekliydi zaten pff napim" diyorsun. Simdi ne diyeyim, aman baklavalarini napayim zaten denmiyor kiGöbekliler de üzüyor anacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?