Sevgilime 2 gündür ulaşamıyorum, çok korkuyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kendisini ne kadardır tanıyorsunuz? Yüzyüze ne kadar vakit geçirdiniz? Hakkında bu çıkarımlarınız yaşanmışlıktan mı, yoksa öyle dedi diye öyle mi tanımlıyorsunuz kendisini?
Y yesiltuy mesajları okuyorsunuz, bunlara cevap vermeyi düşünüyor musunuz?

Valla ayyyynen de o anlama geliyor kusura bakmayın. Benim de uzak mesafe ilişkisi idi eşimle, ailem epeyce zaman kabul etmedi, ama haberleşmemi de kısıtlayamadılar. Ben ablalarını annesini yeğenini ve birkaç arkadaşını biliyordum, benimki çok telefon kaybeder bozar, adamı kaybedince onlara ulaşıyordum, onlar da bulup çıkartıyordu. Ya çalışıyor, ya evde, ya da mahallenin parkında vakit geçiriyor olurdu. İnsanlar rahat buluyordu yani. Adam gerçekten kayıp olsa annesi size de ulaşırdı, acaba orda mı diye. Başına bir iş gelse haberi bir şekilde ulaşırdı, kara haber tez duyuluyor. Sizin sevgiliniz arazi olmuş gibi, üzgünüm.

canım hazır mısın? Sana kesin bilgi vereceğim.
internetten tanışıp, sadece telefonda görüştüğün ilişkiye ciddi ilişki denmiyor.

aileleriniz anlayışlı değilse arkadaşları vardır.
acil durumda birbirinize ulaşabileceğiniz alternatif bir yol vardır.
telefonu düşüp kırılabilir de. Yada başka bir şey olabilir. Ama illaki sabit bir hat bulup yada birinden telefon rica edip size haber verirdi ‘ciddi ilişki’

Hiç unutmam o zamanlar ergenim Facebook'ta biriyle tanıştım. Neyse zamanla ciddi ilişkimiz oldu asdfjkl ama öyle yüzyüze görüşmek yok neyse bi gün bi anda iletişim kesildi asla ulaşamıyorum. Üç ay sonra ulaştı bu bana ve şey dedi trafik kazası yaptım her yerim kırıldı bu zamana kadar komadaydım. Tabi tabi

Gerçekten merak ediyorsam ve 2 gundur ulasamiyorsam ailesinden arkadaslarindan birilerine ulasirim yada sehir cok uzak değilse giderim. Kimseyi tanımıyorum numaraları yok diyorsunuz isim soyad bilirsiniz sosyal medyada hesap açar tanidigi birilerine ulasirim, tel numarası öğrenmeye çalışırım operatorlerden, tabi bunları sağlığından şüphe duyuyorsam yaparim ve 2 gün olmadan yaparim Allah korusun ciddi birseyse çoktan ölmüştür. Boyle olsaydi çoktan duymuş olurdunuz 2 gun icinde ailesinden birileri çoktan merak etmis olurdu.
Muhtemelen bir nedenden sizden uzak durmak istiyor, teli açılacaktır merak etmeyin.

Telefon kırılma ihtimalini ben de düşündüm ama wp mesajları iletiliyormuş. Geriye 2 ihtimal kaldı ya mapusa ya mezara

Karısı doğurmuştur onun dkfmmfmfmf

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…