- 26 Mart 2018
- 28.464
- 127.984
- 598
3. Ve en kuvvetli ihtimal, yakayı ele verdi dimek kiKarısı doğurmuştur onun dkfmmfmfmf
Yok evli değildi kimlik bilgilerini medeni halini falan sorgulatmıştım yaşadığı ilin adliyesinden, bizim de bazı bağlantılarımız varKarısı doğurmuştur onun dkfmmfmfmf
Hiç unutmam o zamanlar ergenim Facebook'ta biriyle tanıştım. Neyse zamanla ciddi ilişkimiz oldu asdfjkl ama öyle yüzyüze görüşmek yokneyse bi gün bi anda iletişim kesildi asla ulaşamıyorum. Üç ay sonra ulaştı bu bana ve şey dedi trafik kazası yaptım her yerim kırıldı bu zamana kadar komadaydım. Tabi tabi
Nişanlanmıştır.Yok evli değildi kimlik bilgilerini medeni halini falan sorgulatmıştım yaşadığı ilin adliyesinden, bizim de bazı bağlantılarımız var
Vicdansız gadın. Hiç mi acımadın adama?Hiç unutmam o zamanlar ergenim Facebook'ta biriyle tanıştım. Neyse zamanla ciddi ilişkimiz oldu asdfjkl ama öyle yüzyüze görüşmek yokneyse bi gün bi anda iletişim kesildi asla ulaşamıyorum. Üç ay sonra ulaştı bu bana ve şey dedi trafik kazası yaptım her yerim kırıldı bu zamana kadar komadaydım. Tabi tabi
OhaEvine market siparisi gonderin, teslim alacak mi bakalim...
Bende de var böyle bir ergenlik anısı. Adam telefonu kapadı birden hiç açılmadı 'ciddi' olmayan ilişkimin bikaç samimi olduğu arkadaşının numarası vardı aradım. Meğer askere almışlar apar topar. 6 ay sonra aradı dedi ben döndüm. İyi hayırlı tezkereler deyip yol vermiştimHiç unutmam o zamanlar ergenim Facebook'ta biriyle tanıştım. Neyse zamanla ciddi ilişkimiz oldu asdfjkl ama öyle yüzyüze görüşmek yokneyse bi gün bi anda iletişim kesildi asla ulaşamıyorum. Üç ay sonra ulaştı bu bana ve şey dedi trafik kazası yaptım her yerim kırıldı bu zamana kadar komadaydım. Tabi tabi
Hemen terketmedim ya bi 2 3 hafta anlamaya çalıştımVicdansız gadın. Hiç mi acımadın adama?
Komalara girmiş, 3 ayda toparlamışlar kaportayı, üstüne de teselli edeceğine terketmişsin.
Ciddi ilişki müessesine saygınız olmayacaksa, hiç başlamayın lütfen!
Apar topar askere alınıyor mu ya?Bende de var böyle bir ergenlik anısı. Adam telefonu kapadı birden hiç açılmadı 'ciddi' olmayan ilişkimin bikaç samimi olduğu arkadaşının numarası vardı aradım. Meğer askere almışlar apar topar. 6 ay sonra aradı dedi ben döndüm. İyi hayırlı tezkereler deyip yol vermiştim
+1 katılıyorum benimde başıma gelmişti evlenmeden önceÇıkar çıkar ortaya merak etme ölüp dirilme boşyere ....Çıkar ya ottan b...tan bır sebep uydurur ya bırseye bozulmuştur ya da sızden gızledıgı bırsey vardır
Neyden kaçıyormuş?+1 katılıyorum benimde başıma gelmişti evlenmeden önceadam 1 sene sonra ortaya çıktı ama baya bi bahanesi vardı kaçmak için saklanıyormuş
Arkadaşı akrabası kim varsa arayın insanlık hali sonuçta gidip baksınlar . En son çare polisi aramak artık .Merhaba. Sevgilimle en son cuma gecesi gayet güzel sohbet ederken benim 1 dakikalığına çıkmam gerekti. Sonra hemen dönüş yaptım. Ben çıkınca o da çıkmıștı Whatsapp'tan. Çıkış o çıkıș. Hiçbir şekilde iki gündür kendisinden cevap alamıyorum. Çok aradım her seferinde aradığınız kişiye ulaşılamıyor dedi. İnterneti açıktı, whatsapptan mesajlarım iletiliyordu ama bu sabah telefonu tamamen kapanmıș olacak ki mesajlar da iletilmiyor. Hem whatsapp üzerinden hem de numarası üzerinden defalarca aradım. İlişkimiz yeni değil, ilerlemiş ve ciddi bir ilișki. Hiç durmadan olmasa da günün her saati konuşuyoruz. Șu an farklı şehirlerdeyiz ve sosyal medya kullanmıyoruz. Bu yüzden kendisine başka türlü nasıl ulaşacağımı bilmiyorum ve çok korkuyorum. Elinde olan bir şey olsaydı yazacağına eminim. Bu da beni daha fazla endişelendiriyor. Annesi de köyde, evde yalnız başına. Annesi döndüğünde o da köye, babasının yanına gidecekti. Acaba köye gitti de hat ve internet mi çekmiyor diye düşünüyorum ama gidecek olsa neden bana söylemesin. Köyden dönüște de benim yanıma uğrayacaktı. Gerçekten ne düşüneceğimi șaşırdım. Elim kolum bağlı ve hiçbir şey yapamıyorum.
Asker kaçağıymış salakApar topar askere alınıyor mu ya?
İşte buEvine market siparisi gonderin, teslim alacak mi bakalim...
Neden bıraktın, başı ciddi dertteymiş işte, bilerek arazi olmamış?Asker kaçağıymış salak
'Ciddi' olmadığım içinNeden bıraktın, başı ciddi dertteymiş işte, bilerek arazi olmamış?
Ciddi ilişkileri olduğunu sandığı adamın , acil bir durumda cevresinde arayabileceği kimsesini tanımazken, adresini bilebileceğini düşünmüş olamazsınız kuzumEvine market siparisi gonderin, teslim alacak mi bakalim...
Hediye falan göndermiştir bu ergenus kesinCiddi ilişkileri olduğunu sandığı adamın , acil bir durumda cevresinde arayabileceği kimsesini tanımazken, adresini bilebileceğini düşünmüş olamazsınız kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?