- 20 Ocak 2008
- 15.164
- 31.880
- 1.123
Ciddi iliskim olsa ve adamdan 2 gundur haber alamiyor olsam aklima ölüm kalim kaza vs gelir.Kara haber de tez duyulur size gelirdi haberi.Tam olarak neye dayanarak insanların ilişkisi hakkında bu kadar kesin konuşabiliyorsunuz? Haa șöyle șöyle olmuş o zaman kesin böyledir. Her ilișkinin dinamiği farklıdır ve insanlar da farklı. İlișkim hakkında bir şey bilmeyip hüküm verin diye yazmadım. Kendisi bitirmek istese direk insan gibi söyleyecek biri. Kendim panik halinde olduğum için sağlıklı düşünemeyebilirim diye elle tutulur tavsiyeler alabilmek için yazdım. ama tavsiyelere bakınca yazdığım şey anlaşılarak okunmamış bile. Ben diyorum evde yalnız, bana diyorlar ev arkadaşı varsa arayabilirsin..
Ev arkadasini arayabilirsin tavsiyesi saçma gelms.Evet bir tek sizinle irtibatta zaten dunya uzerinde baska kimseyle konusmuyor,kimse merak etmiyor bir siz ediyorsunuz.Anasi babasi esi dostu sormuyordur.
Stresinizi size alternatif sunmaya calisan insalardan cikarmayin.Madem cok ciddi iliski arayin kuzenini,esini dostunu diyoruz ona da cevap yok.