Sevgilime 2 gündür ulaşamıyorum, çok korkuyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İlişkiniz ciddi ama aileden, arkadaşlarından kimseyi tanımıyorsunuz.
İnsanlar yardım etmek için yorum yapıyor, atar yapıyorsunuz.
Kimseye bu kadar güvenmeyin asla yapmaz diyerek.
Yaşadıklarımızı yazıyoruz suç oluyor. Atar yerine ders alınmalı ders

Yıllar yıllar önce erkek arkadaşıma ulaşamamıştım. 2 gün sonunda bana kız kardeşinin kocasıyla kavga ettiğini nezarette olduğunu söylemişti. Kim bilir ne ... Yedi.Neyse
Bu mantıklı bahanenin bi kaç zaman sonrasında uzak davranmaya başlayınca jeton düştü tabi ve ben ayrıldım. Oysam kendine bi manita daha yapmış beyfendi sonra gel zaman git zaman sonra manitası bunu şutlayınca bana geri ulaştı tabi durur muyum bi şut daha benden..

Velhasıl o kadar güvenme canım erkekler mışş mışş, mişş mişş gibi yapmayı çok iyi becerirler ta ki karşındaki uyanana kadar.

Üff ne çok kastınız ya iyi düşünelim huzur verelim diyoruz kötü bişey mi diyoruz... Hayatınız da bu şekilde mutlu olamazsınız benden size tavsiye insan güzel enerjiyle hafifler.
Uff ne oluyor? Ben de kime ne yazıyormuşum var sizin sıkıntınız aldatilmayla ilgili de şifalar dilerim

Saçma sapan Polyannacilik oynamak yerine böyle gerçekçi güçlü kadınları tebrik ediyorum

O değil de Y yesiltuy ’den 45 dakikadır haber alamıyoruz. Ciddi bir ilişkimiz vardı aslında, başına bir şey gelmemiştir umarım
Ya sen şu adına konu açılan üye değil misin hahahahah
Yorumları çok atarlı denmişti ama şahsen ben gayet neşeli buldum

Yoo ciddi ilişki gayette ailesini tanımak, onlarında en azından birinin telefonuna sahip olmak, iletişim içinde olmaktır. Yani ciddi ilişki kurallarından bir tanesi bu. Etrafından kimseye ulaşamıyorsunuz. Bunun neresi ciddi?

Nolmus nolmuş konu sahibi koniçiva hebele höbele ponpon mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…