Ben de enişteye ulaşıldı mi diye girdim su an bdv ye vallahiBu kadar saat oldu bulamadınız mı enişteyi
Yaşadıklarımızı yazıyoruz suç oluyor. Atar yerine ders alınmalı dersİlişkiniz ciddi ama aileden, arkadaşlarından kimseyi tanımıyorsunuz.
İnsanlar yardım etmek için yorum yapıyor, atar yapıyorsunuz.
Kimseye bu kadar güvenmeyin asla yapmaz diyerek.
Uff ne oluyor? Ben de kime ne yazıyormuşumÜff ne çok kastınız ya iyi düşünelim huzur verelim diyoruz kötü bişey mi diyoruz... Hayatınız da bu şekilde mutlu olamazsınız benden size tavsiye insan güzel enerjiyle hafifler.
Saçma sapan Polyannacilik oynamak yerine böyle gerçekçi güçlü kadınları tebrik ediyorumYıllar yıllar önce erkek arkadaşıma ulaşamamıştım. 2 gün sonunda bana kız kardeşinin kocasıyla kavga ettiğini nezarette olduğunu söylemişti. Kim bilir ne ... Yedi.Neyse
Bu mantıklı bahanenin bi kaç zaman sonrasında uzak davranmaya başlayınca jeton düştü tabi ve ben ayrıldım. Oysam kendine bi manita daha yapmış beyfendi sonra gel zaman git zaman sonra manitası bunu şutlayınca bana geri ulaştı tabi durur muyum bi şut daha benden..
Velhasıl o kadar güvenme canım erkekler mışş mışş, mişş mişş gibi yapmayı çok iyi becerirler taki karşındaki uyanana kadar.
Siz sevgilinizin çevresinden sevgilinizden başka kimseyi tanımayıp ciddi ilişki yaşadığınızı mı düşünüyorsunuz gerçekten
Hadi anne baba anlayışlı değil. Bu adamın kardeşi, kuzeni, arkadaşı yok mu?
Yüzyüze gördünüz mü acaba hiç birbirinizi? Yoksa telefon üzerinden ciddi ilişki mi yaşıyordunuz
Ya sen şu adına konu açılan üye değil misin hahahahah
Ya sen şu adına konu açılan üye değil misin hahahahah
Yorumları çok atarlıdenmişti ama şahsen ben gayet neşeli buldum
Ayağına bastıklarım pek sevmez beniYa sen şu adına konu açılan üye değil misin hahahahah
Yorumları çok atarlıdenmişti ama şahsen ben gayet neşeli buldum
Onlarda ayaklarını oraya koymasinlarAyağına bastıklarım pek sevmez beni
Yoo ciddi ilişki gayette ailesini tanımak, onlarında en azından birinin telefonuna sahip olmak, iletişim içinde olmaktır. Yani ciddi ilişki kurallarından bir tanesi bu. Etrafından kimseye ulaşamıyorsunuz. Bunun neresi ciddi?21 yaşındayım. Birbirimizin sülalesini tanımak zorunda değiliz. Ciddi ilişki = sülale tanımak anlamına gelmiyor. İkimiz de anlayışlı ailelere sahip değiliz. O yüzden aile aracılığıyla ulaşmam mümkün değil.
Durup durup kasıntı tutuyor sanırımUff ne oluyor? Ben de kime ne yazıyormuşumvar sizin sıkıntınız aldatilmayla ilgili de şifalar dilerim
Sevgilisini aramaya çıktı herhal.Kaçırmışsınız konu sahibini kızlar
Yada gerçeği hazmetmeye çalışıyorSevgilisini aramaya çıktı herhal.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?