O zaman kesin aldatıyor iki gündür cayır cayır kızlarla partiliyor yada ayrılmak istiyor bu sekilde yöntem buldum bunlardan birini yapmıstır mutlaka çünkü mantıklı Baska acıklaması yok yada ölmüştür iyi düşünmek gerek değil mi.. Hanımefendi hepimizin aklından böyle şeyler geçiyor elbette hepimiz salak yerine konulduk ama böyle topik açıpta burda çare arayan insana iyi cümlelerdeb Baska bişey yazılmaz çünkü Baska rahatlayacagı arkadas yok gibi duruyor o nedenleNe enerjisi hanımefendi hepimiz salak yerine konduk, uyarıyoruz üzülmesin diye bu teknoloji çağında kim kime iki gün ulasamaz ya mümkün mü ?
Bana nedense kasıtlı trip atıyormuş gibi geliyor. Konuşurken WhatsApptan çıktım diyince aklıma o geldi şahsen. Yaşlar da küçük olunca karşı taraf aklınca ders veriyor gibi.Bence terk etmiş sizi ama söyleyememiş
Kesinlikle ya ölmüstür ya da baska biri ile geciriyordur, konu sahibinin saka olduguna inanmak istiyorm.Haftasonunu karısı/sevgilisi/yeni flörtü ile geçiriyordur. Bir erkek aramıyorsa başka kadın vardır. Net.
O zaman kesin aldatıyor iki gündür cayır cayır kızlarla partiliyor yada ayrılmak istiyor bu sekilde yöntem buldum bunlardan birini yapmıstır mutlaka çünkü mantıklı Baska acıklaması yok yada ölmüştür iyi düşünmek gerek değil mi.. Hanımefendi hepimizin aklından böyle şeyler geçiyor elbette hepimiz salak yerine konulduk ama böyle topik açıpta burda çare arayan insana iyi cümlelerdeb Baska bişey yazılmaz çünkü Baska rahatlayacagı arkadas yok gibi duruyor o nedenle
Bana yazıldığı için cevap veriyorumHah bir başkalarının yorumlarına karışmadığımız kalmıştı..
Hanimefendi lütfen birine yorum yazarken hah hoh hüf gibi ünlemlerde bulunmayalım kaba oluyor, kalpler kırılabilir. Hoffff unleminde sıkıntı yok, kullanilabilinir.Hah bir başkalarının yorumlarına karışmadığımız kalmıştı..
Bana yazıldığı için cevap veriyorum
Siz 2. Üyeliği misiniz?O zaman kesin aldatıyor iki gündür cayır cayır kızlarla partiliyor yada ayrılmak istiyor bu sekilde yöntem buldum bunlardan birini yapmıstır mutlaka çünkü mantıklı Baska acıklaması yok yada ölmüştür iyi düşünmek gerek değil mi.. Hanımefendi hepimizin aklından böyle şeyler geçiyor elbette hepimiz salak yerine konulduk ama böyle topik açıpta burda çare arayan insana iyi cümlelerdeb Baska bişey yazılmaz çünkü Baska rahatlayacagı arkadas yok gibi duruyor o nedenle
Babamın oğlu olsa bu kadar güvenmem ben şahsen. Bir şey olmuş olabilir mi? İhtimal varsa da düşük. Ama terk etme olasılığı yüksek. Genelde terk ediyorlar çünkü. E istisnalar da kaideyi bozmaz malum.Şey çok iyi ya ''asla aldatmaz eminim basına bi sey gelmiştir kesin'' bakış açısı..
Şaka yapmıyorum gerçekten bu bakış açısına sahip olmayı isterdim, cünkü ben kafaya cok takıyorum bu da bana zarar veriyor şu an ben yerinde olsaydım ortalığı yıkmıstım aldatılıyorum kesin diye , tebrik ederim pırıl pırıl bir kafa yapısı..
O da olabilir.Bana nedense kasıtlı trip atıyormuş gibi geliyor. Konuşurken WhatsApptan çıktım diyince aklıma o geldi şahsen. Yaşlar da küçük olunca karşı taraf aklınca ders veriyor gibi.
Bi arkadaşım da çocuğun biriyle flört ediyor, ama çocuk adını koymuyor sevgili olmuyorlar böyle çok iyiyiz sevgili olursak seni kaybetmekten korkuyorum diyor askdkflgş sonra bi gün çocuğun sosyal medyasından bi kızlar sarmaş dolaş fotolar paylaşılıyor. İlişkisi var oluyor. Çocuk arkadaşıma şey diyor işte kız eski sevgilim sorunlu benle ayrıldığına inanmak istemiyor o yaptı. Arkadaşım da buna inanıyordu ve çocukla sevgili olduklarını düşünüyorduBabamın oğlu olsa bu kadar güvenmem ben şahsen. Bir şey olmuş olabilir mi? İhtimal varsa da düşük. Ama terk etme olasılığı yüksek. Genelde terk ediyorlar çünkü. E istisnalar da kaideyi bozmaz malum.
Ben de görmüştüm bir kere böyle kaybolup da nişanlanan birini.Yani aslında ölüyor, ama senin için ölüyor. Gidiş yolu doğru bakın. Sonra hesap sorunca aile zoruyla nişanlanıyorum dediydi. Kız da inanmıştı falan. İnanmak isteyen birini döndüremezsiniz. Gözünün önünde düğün olsa yine inanır bazıları.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?