- 20 Kasım 2018
- 11.289
- 40.597
- 598
- 35
bir taraflarından bin bir türlü şey uydurup bir de bunlar üstünden tanımadıkları birinin dedikodusunu yapmışlar ama hayatsızlıklarına veriyorum tamamen.
Ciddi sevgilisi gelip bahanelerini siralayacak, o da "pis fesatlar bayanin düşmanı bayan zaten kinadiginizi yasamadan olmezsiniz" diye bize haddimizi bildirecek.
Yok, şizofrensin sadece.giggles tutturmus sayilir miyim?
Simdi bunun ustune ağlayarak yatağıma mi kapanmam lazim ahshsYok, şizofrensin sadece.
İnancınıza ihtiyacım var.Simdi bunun ustune ağlayarak yatağıma mi kapanmam lazim ahshs
Sizofren sozcugu bu anlam bütünlüğüne oturmuyor. Düşünürsen daha güzellerini bulabilirsin inaniyorum sana
Tahmin ettiğim gibi yoldaymış, köye gitmiş orada da hat çekmiyor tabii. Döndü şimdi. Sadece aniden çıkınca çok endişelenmiştim ama annesi eve gelince çıkmış o gece direk. Düzgünce sorduğunuz için teşekkürler. Kendileri ilişkim hakkında detay vermemişim (ki derdime yeterli tavsiye verebilmeleri için yeterli bilgiyi verdim fazlaca vermek gibi bir zorunluluğum yok ama illa yorum yapmak için yorum yapmaları gerektiğinden yetersiz gelmiş) diye bir taraflarından bin bir türlü şey uydurup bir de bunlar üstünden tanımadıkları birinin dedikodusunu yapmışlar ama hayatsızlıklarına veriyorum tamamen. Kendisiyle de aynı yaştayız. Aynı üniversitedeyiz. Tabii şu an farklı şehirlerdeyiz. Teşekkürler tekrar.
Yani 3-4-5 senedir buradaki insanların dedikodusunu yapan insanlara başka ne denir bilmiyorum. Allah etrafınızdaki insanlara bolca sabır versin.KudrAlobar koş mutsuzluk, sevgisizlik ırtsızlık zırtsızlık ve işte bir yenisi eklendi hayatsızlık. Hayırlı olsun
İşsiziz canım napcan işte. :))Ben bu konuyu açalı kaç saat geçti? Hala bu başlık altında olabildiğinize inanamıyorum. Benim için çok endişelenmişsiniz anlaşılan teşekkür ederim :)
Keske sadece inancima ihtiyacin olsaydiİnancınıza ihtiyacım var.
AminYani 3-4-5 senedir buradaki insanların dedikodusunu yapan insanlara başka ne denir bilmiyorum. Allah etrafınızdaki insanlara bolca sabır versin.
:) sorun yokİşsiziz canım napcan işte. :))
Kendi şehrinden yakın bir arkadaşı yok. ama bu detaylar sizi zerre ilgilendirmez. O yüzden söylemek zorunda değildim.Keske sadece inancima ihtiyacin olsaydi
Neyse bu da bir baslangic
En azindan artik ciddi sevgilinin arkadaslariyla tanışıp iletisim bilgilerini alirsin herhalde.
Olsun guzum sıkma canını. Boyle boyle buyuyorsunuz iste.
Ahshsh evet sevgiline ulasamiyorsun diye dert yanarken ayni sehirde yakin arkadasi olmamasi detay. Cunku ulaşılamayan kisi arkadasa degil mahalle muhtarina sorulurKendi şehrinden yakın bir arkadaşı yok. ama bu detaylar sizi zerre ilgilendirmez. O yüzden söylemek zorunda değildim.
Çoğumuz Y kuşağıyız ayol dinözör yaptın sen de iyice biziKonu sahibi gereksiz üzerine gelmişler, ben senin tarafındayım
Onlar x kuşağı boş ver, biz yaşıt sayılırız. Sen buraya yazmak istemezsen özelden yaz bana konuşuruz. Kimseye söylemem merak etme
Sen şimdi buna inandın yani,Tahmin ettiğim gibi yoldaymış, köye gitmiş orada da hat çekmiyor tabii. Döndü şimdi. Sadece aniden çıkınca çok endişelenmiştim ama annesi eve gelince çıkmış o gece direk. Düzgünce sorduğunuz için teşekkürler. Kendileri ilişkim hakkında detay vermemişim (ki derdime yeterli tavsiye verebilmeleri için yeterli bilgiyi verdim fazlaca vermek gibi bir zorunluluğum yok ama illa yorum yapmak için yorum yapmaları gerektiğinden yetersiz gelmiş) diye bir taraflarından bin bir türlü şey uydurup bir de bunlar üstünden tanımadıkları birinin dedikodusunu yapmışlar ama hayatsızlıklarına veriyorum tamamen. Kendisiyle de aynı yaştayız. Aynı üniversitedeyiz. Tabii şu an farklı şehirlerdeyiz. Teşekkürler tekrar.
Öfffff, hadi iyi akşamlar.Sen şimdi buna inandın yani,
Yok bee şaka yapıyorumÇoğumuz Y kuşağıyız ayol dinözör yaptın sen de iyice bizi
Umursanmaz bir tavır falan takınmadı, yüzeysel şekilde bahsettim gidişinden. Çocuğun özelini ailevi konusunu bu tip sırtlan insanlara yazacak değilim. Sadece farklı şehirdeki ulaşamadığım birine nasıl ulaşabilirim diye alternatif tavsiyeler almak istedim çünkü aklıma bin bir türlü şey geldi. En mantıksız olanı da buraya yazmaktı. İyi akşamlar.Bu ciddi ilişkin olan çocuk seni üzer. Ben sana diyim. Ölüm kalım olmadıkça böyle umursanmaz bi tavır takınılmaz.
Biz de o ciddiyet yok demek ki, bir mesaj atıp da hayatım benim acil köye gitmem gerekiyor diyemiyor. Karısına yakalandı ben sana diyeyimÖfffff, hadi iyi akşamlar.
Abi ne karısı, aynı yaşta aynı sınıfta üniversite öğrencileriyiz........Biz de o ciddiyet yok demek ki, bir mesaj atıp da hayatım benim acil köye gitmem gerekiyor diyemiyor. Karısına yakalandı ben sana diyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?