Sevgilime 2 gündür ulaşamıyorum, çok korkuyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
KudrAlobar koş mutsuzluk, sevgisizlik ırtsızlık zırtsızlık ve işte bir yenisi eklendi hayatsızlık. Hayırlı olsun

KudrAlobar koş mutsuzluk, sevgisizlik ırtsızlık zırtsızlık ve işte bir yenisi eklendi hayatsızlık. Hayırlı olsun
Yani 3-4-5 senedir buradaki insanların dedikodusunu yapan insanlara başka ne denir bilmiyorum. Allah etrafınızdaki insanlara bolca sabır versin.

Keske sadece inancima ihtiyacin olsaydi
Neyse bu da bir baslangic

En azindan artik ciddi sevgilinin arkadaslariyla tanışıp iletisim bilgilerini alirsin herhalde.

Olsun guzum sıkma canını. Boyle boyle buyuyorsunuz iste.
Kendi şehrinden yakın bir arkadaşı yok. ama bu detaylar sizi zerre ilgilendirmez. O yüzden söylemek zorunda değildim.

Kendi şehrinden yakın bir arkadaşı yok. ama bu detaylar sizi zerre ilgilendirmez. O yüzden söylemek zorunda değildim.
Ahshsh evet sevgiline ulasamiyorsun diye dert yanarken ayni sehirde yakin arkadasi olmamasi detay. Cunku ulaşılamayan kisi arkadasa degil mahalle muhtarina sorulur

Umarim bu arguman stres sonucudur. Her zaman bu kadar mantiksiz değilsindir herhalde.

Konu sahibi gereksiz üzerine gelmişler, ben senin tarafındayım

Onlar x kuşağı boş ver, biz yaşıt sayılırız. Sen buraya yazmak istemezsen özelden yaz bana konuşuruz. Kimseye söylemem merak etme
Çoğumuz Y kuşağıyız ayol dinözör yaptın sen de iyice bizi

Sen şimdi buna inandın yani,

Bu ciddi ilişkin olan çocuk seni üzer. Ben sana diyim. Ölüm kalım olmadıkça böyle umursanmaz bi tavır takınılmaz.
Umursanmaz bir tavır falan takınmadı, yüzeysel şekilde bahsettim gidişinden. Çocuğun özelini ailevi konusunu bu tip sırtlan insanlara yazacak değilim. Sadece farklı şehirdeki ulaşamadığım birine nasıl ulaşabilirim diye alternatif tavsiyeler almak istedim çünkü aklıma bin bir türlü şey geldi. En mantıksız olanı da buraya yazmaktı. İyi akşamlar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…