- 28 Mart 2020
- 21.318
- 1
- 64.701
- 548
Sizin yorumunuz baskasinin hayatinda kötüyü çağırarak güce sahip değildir. Bu tamamen kendi hayatınız içinde geçerli.Cevapları okudugumda bazı yanıtlar inanamadım bu kadar fitneci olmasak aslında kötüyü çağırmasak... İnsanın aklına girilmese art niyet düşünceleriyle...Galyana gelip kötü düşünme... Ulaşabileceğin bütün imkanları dene ortaya cıktıktan sonra enine boyuna konuşursun canım
Zaten hep kadınlar sorunlu.Bi arkadaşım da çocuğun biriyle flört ediyor, ama çocuk adını koymuyor sevgili olmuyorlar böyle çok iyiyiz sevgili olursak seni kaybetmekten korkuyorum diyor askdkflgş sonra bi gün çocuğun sosyal medyasından bi kızlar sarmaş dolaş fotolar paylaşılıyor. İlişkisi var oluyor. Çocuk arkadaşıma şey diyor işte kız eski sevgilim sorunlu benle ayrıldığına inanmak istemiyor o yaptı. Arkadaşım da buna inanıyordu ve çocukla sevgili olduklarını düşünüyordu
Yorum yaparken sizin izninize ihtiyacım yok , ne diyelim beklendoner elbet mi? Bakın kişi eşi nişanlısı değil ,yaş 21 , hiç yüz yüze görüşme yok. Sizin öneriniz nedir ?O zaman kesin aldatıyor iki gündür cayır cayır kızlarla partiliyor yada ayrılmak istiyor bu sekilde yöntem buldum bunlardan birini yapmıstır mutlaka çünkü mantıklı Baska acıklaması yok yada ölmüştür iyi düşünmek gerek değil mi.. Hanımefendi hepimizin aklından böyle şeyler geçiyor elbette hepimiz salak yerine konulduk ama böyle topik açıpta burda çare arayan insana iyi cümlelerdeb Baska bişey yazılmaz çünkü Baska rahatlayacagı arkadas yok gibi duruyor o nedenle
Insanlara fitnecilik yapıyorlar diyen bir kadına da ne desem boş. Harikalar diyarı değil bu dünya kendimize gelin. Bir de kimseye fitneci demeyin önce kendinize bakın. Hadi şimdi güle güneşe. Bin kere alıntılasan cvp vermeyeceğim çünkü gerek yokHerşeye güzel bakalm elbette hepimiz güzel şeyler yaşamıyoruz ilişki konusunda ama bir insanın kendini daha da kötü hissetmesine sebeb olmak istememek polyannacılık değildir
Kötü haber tez yayilir. Bizzat deneyimledimTelefonu bozulmuştur net çekmiyordur falan filan...kötü bişey olsa haberini alırsınız merak etmeyin..müsait olunca iletişime geçecektir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?