• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilime 2 gündür ulaşamıyorum, çok korkuyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Cevapları okudugumda bazı yanıtlar inanamadım bu kadar fitneci olmasak aslında kötüyü çağırmasak... İnsanın aklına girilmese art niyet düşünceleriyle...Galyana gelip kötü düşünme... Ulaşabileceğin bütün imkanları dene ortaya cıktıktan sonra enine boyuna konuşursun canım
Sizin yorumunuz baskasinin hayatinda kötüyü çağırarak güce sahip değildir. Bu tamamen kendi hayatınız içinde geçerli.

Bi arkadaşım da çocuğun biriyle flört ediyor, ama çocuk adını koymuyor sevgili olmuyorlar böyle çok iyiyiz sevgili olursak seni kaybetmekten korkuyorum diyor askdkflgş sonra bi gün çocuğun sosyal medyasından bi kızlar sarmaş dolaş fotolar paylaşılıyor. İlişkisi var oluyor. Çocuk arkadaşıma şey diyor işte kız eski sevgilim sorunlu benle ayrıldığına inanmak istemiyor o yaptı. Arkadaşım da buna inanıyordu ve çocukla sevgili olduklarını düşünüyordu 🤦🏻‍♀️😅😅😅😅
Zaten hep kadınlar sorunlu. :KK12:
Üçüncü sayfa haberlerinin failleri hep erkekler ama?
Valla ne derseniz deyin, gayet de pozitif ayrımcılık yapacağım. Kadının manyağı çok nadir çıkıyor. Ama erkeklerin çoğu sıyırmış. Manipülatif, takıntılı, yalancı, zorba birçoğu. Erkeklerden bize pek fırsat kalmıyor zaten manyaklık yapmaya. Birinden ayrılırken bile korkuyoruz salça olursa diye. Halbuki bitti dediğin anda böyle kaygılarının olmaması gerekiyor normal şartlar altında. O yüzden buraya tekrar yazıyorum, bir adam eski sevgilisi, karısı hakkında sorunluydu, manyaktı diyorsa, yalandır. Esas mağdur kadındır. Bu adamdan koşarak uzaklaşın. Yoksa yeni sevgilisine anlatacağı bir sonraki manyak kadın siz olursunuz. :KK14:

O zaman kesin aldatıyor iki gündür cayır cayır kızlarla partiliyor yada ayrılmak istiyor bu sekilde yöntem buldum bunlardan birini yapmıstır mutlaka çünkü mantıklı Baska acıklaması yok yada ölmüştür iyi düşünmek gerek değil mi.. Hanımefendi hepimizin aklından böyle şeyler geçiyor elbette hepimiz salak yerine konulduk ama böyle topik açıpta burda çare arayan insana iyi cümlelerdeb Baska bişey yazılmaz çünkü Baska rahatlayacagı arkadas yok gibi duruyor o nedenle
Yorum yaparken sizin izninize ihtiyacım yok , ne diyelim beklendoner elbet mi? Bakın kişi eşi nişanlısı değil ,yaş 21 , hiç yüz yüze görüşme yok. Sizin öneriniz nedir ?

Herşeye güzel bakalm elbette hepimiz güzel şeyler yaşamıyoruz ilişki konusunda ama bir insanın kendini daha da kötü hissetmesine sebeb olmak istememek polyannacılık değildir
Insanlara fitnecilik yapıyorlar diyen bir kadına da ne desem boş. Harikalar diyarı değil bu dünya kendimize gelin. Bir de kimseye fitneci demeyin önce kendinize bakın. Hadi şimdi güle güneşe. Bin kere alıntılasan cvp vermeyeceğim çünkü gerek yok😅😅😅

Ben sizden birkaç yaş büyüğüm. Ciddi ilişki tanımı ne tam olarak bilemiyorum ama uzun zamandır devam eden bir ilişkim var. İnternetten tanışmadık.

Arkadaşlarıyla tanıştım. 1-2 tanesinin numarası var. Ben ailelerle tanışmak için erken olduğunu düşünüyorum. Ailesinden kimseyle tanışmadım ama nerdeyse herkesin ismini bildiğim için gerekirse sosyal medyadan ulaşabilirim.

Aileyle tanışmadan ciddi ilişki olmaz demeyeceğim ama hiçbir yakınının veya arkadaşının adını soyadını bilmiyorsanız, bir arkadaşına bile sosyal medyadan ulaşamayacaksanız burada bir sorun var.

İnsan 25ten önce 1-2 sene öncesine bakınca aslında ne kadar olgunluktan uzak olduğunu görüyor. Kendinizi şu an çok olgun, yetişkin gördüğünüzü hissediyorum ama muhtemelen değilsiniz. İnsana o yaşta öyle geliyor. Burada insanlar çok kibar yazmasa da tecrübelerini göz ardı etmeyin.

Bana sorsanız normal bir ilişki içinde başına bir iş mi geldi diye korkarım. İnşallah adamın başına bir iş gelmemiştir.

Anksiyetesi çok yüksek bir insansanız panikle öteki seçenekleri değerlendirememeniz normal. Burada cevap vermediğiniz gibi internetten tanışıp doğru düzgün yüz yüze görüşmediyseniz ve ola ki adamdan bir haber gelirse üzülerek söylüyorum ama diğer ihtimalleri bu kadar kenara atmayın.

Ben de hemen gaza getirme taraftarı değilim normalde ama gerçekten teknoloji çağındayız. Hattını çıkartıp başka telefona takıp ulaşmak çok zor bir şey değil ki.

Biz sevgiliyken eşim telefonunu iş yerinde unutmuştu. Fark edince arkadaşına gidip annesini aramış(benim numaram ezberinde değildi annesininkini biliyormuş) bana da haber vermesini istemişti. Ben o şekilde öğrenip ertesi gün telefonunu alınca da konuşmuştuk.

Günlerce süren bir şey ya gerçekten ciddidir ya da saçmasapan bir şeyler çeviriyor.

Konu dört gözle bekliyorum acaba konu sahibi sevgilisini buldu mu? :confused:
Eşimle sevgili iken telefonum bozuktu. O zaman 3 aydır tanıyordum. Ulaşamamış bana 3 saat boyunca sonra okuldan eve gelince ev arkadaşım nerdesin sevgilin meraktan öldü bir haber ver diye telefon bozuldu diye deyince. Sınıf arkadaşının telefonunu ver 3 saatte kafamda neler kurdum diye sitem etti. :KK200:
Bence başka Bir şey var kimse 2 gün boyunca telefon kapalı olupta haber vermemezlik yapmaz. Ben olsam kayıp başvurusunda bulunurdum....

Trip atiyor olmasin en son ne konusuyodunuz yaslar küçük bilerekten teli kapayip kafa dinliyodur belki. Ama canim burda herkes yazmış. Kendimden düşünüyorum. Bu sartlarda iliski yasadigim birine iki elim kanda olsa ulaşırım bu kadar sürede ona bunu reva görmem. Insallah basina bisey gelmemistir ama bu cok düşük ihtimal gibi duruyor. Malesef yazilanlardan da gördüğün gibi çoğu erkek kaçmayı seçiyor. Benim basima geldiginde bende inanamamıştım ayrıldığımızı bile idrak edememistim böyle ayrilik mi olur gibi ama korkaklar. Allah kiymet bilen iyi niyetli insanlarla karşılaştırsın. Sonucu merak ediyorum şahsen

Telefonu bozulmuştur net çekmiyordur falan filan...kötü bişey olsa haberini alırsınız merak etmeyin..müsait olunca iletişime geçecektir

İlişkiniz ciddi ama aileden, arkadaşlarından kimseyi tanımıyorsunuz.
İnsanlar yardım etmek için yorum yapıyor, atar yapıyorsunuz.
Kimseye bu kadar güvenmeyin asla yapmaz diyerek.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back