Sevgilime 2 gündür ulaşamıyorum, çok korkuyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim cok yakinimin başına ayni olay gelmisti uzak mesafe iliskisiydi
Hatta sevinçle erkek arkadaşı besiktasli diye kartal heykelinin önünde resim çekilip ona atacakti
Birden ulasamamaya basladi sonra engellendi arkadaşlarından denedi onlarida engellemişti
Ve ortada hiçbir sebep yoktu gercekkten yoktu ve iletişimi kesti
Aradan bi yıl sonra tam unutmuşken yeniden hortlatti kendini cok pişman olmustu güya baristilar bi duzen tutmadı ayrıldılar
Boyle bi ihtimalde olabilir

Sırf çatlayalım diye asla ne olduğunu açıklamayacak konu sahibi
Kaçırdınız işte el birliğiyle
Mutlu musunuz?
Hayir herkese kapak yapmak icin bekliyor.
Ciddi sevgilisi gelip bahanelerini siralayacak, o da "pis fesatlar bayanin düşmanı bayan zaten kinadiginizi yasamadan olmezsiniz" diye bize haddimizi bildirecek.

Adam gelmezse de ölü taklidi.

Bu bana burdaki bir konuyu hatırlattı...Kızın yeni yeni tanıdıgı biri vardı, anneannemi acil hastaneye kaldırdık 4 gündür onun yanındayım telefona bakamıyorum demişti Benzer bişeyle gelebilir bu da

21 yas tam kemale erdiginiz yaş dir olgunlasirsin aklin basina gelir. Bir kayip olunca kk ya yazip cevap ararsin hosuna gitmeyen yorumlara çemkirirsin. Polis karakol kayıp sube ne alaka yahu kk dururken cünķüm biz her ise bakariz

İrtibatı kesmek istediğinde söyleyemeyecek kadar korkak ya da bu yolu seçecek kadar empati yoksunu bir insan değil merak etmeyin.

İkinizin ailesi de anlayışlı değilse sizin ilişkinizde ilgili bu işte bir bit yeniği vardır
ozaman üzgünüm

Konu sahibi, bunlarin hepsi kötü, hepsi kiskanc ve de artniyetli, sen bana anlat, noldu kiz sevgilinden haber var mi istersen pm den yaz söz bunlara zirnik bisey anlatirsam
Tahmin ettiğim gibi yoldaymış, köye gitmiş orada da hat çekmiyor tabii. Döndü şimdi. Sadece aniden çıkınca çok endişelenmiştim ama annesi eve gelince çıkmış o gece direk. Düzgünce sorduğunuz için teşekkürler. Kendileri ilişkim hakkında detay vermemişim (ki derdime yeterli tavsiye verebilmeleri için yeterli bilgiyi verdim fazlaca vermek gibi bir zorunluluğum yok ama illa yorum yapmak için yorum yapmaları gerektiğinden yetersiz gelmiş) diye bir taraflarından bin bir türlü şey uydurup bir de bunlar üstünden tanımadıkları birinin dedikodusunu yapmışlar ama hayatsızlıklarına veriyorum tamamen. Kendisiyle de aynı yaştayız. Aynı üniversitedeyiz. Tabii şu an farklı şehirlerdeyiz. Teşekkürler tekrar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…