- 31 Aralık 2017
- 6.452
- 22.146
- 348
- 28
Bence market ya da yemek siparişi verdi, sevgilisi de teslim aldı. Bihter gibi ağlayarak yataklarda yuvarlanıyor konu sahibiSevgilisini aramaya çıktı herhal.
Benim cok yakinimin başına ayni olay gelmisti uzak mesafe iliskisiydiMerhaba. Sevgilimle en son cuma gecesi gayet güzel sohbet ederken benim 1 dakikalığına çıkmam gerekti. Sonra hemen dönüş yaptım. Ben çıkınca o da çıkmıștı Whatsapp'tan. Çıkış o çıkıș. Hiçbir şekilde iki gündür kendisinden cevap alamıyorum. Çok aradım her seferinde aradığınız kişiye ulaşılamıyor dedi. İnterneti açıktı, whatsapptan mesajlarım iletiliyordu ama bu sabah telefonu tamamen kapanmıș olacak ki mesajlar da iletilmiyor. Hem whatsapp üzerinden hem de numarası üzerinden defalarca aradım. İlişkimiz yeni değil, ilerlemiş ve ciddi bir ilișki. Hiç durmadan olmasa da günün her saati konuşuyoruz. Șu an farklı şehirlerdeyiz ve sosyal medya kullanmıyoruz. Bu yüzden kendisine başka türlü nasıl ulaşacağımı bilmiyorum ve çok korkuyorum. Elinde olan bir şey olsaydı yazacağına eminim. Bu da beni daha fazla endişelendiriyor. Annesi de köyde, evde yalnız başına. Annesi döndüğünde o da köye, babasının yanına gidecekti. Acaba köye gitti de hat ve internet mi çekmiyor diye düşünüyorum ama gidecek olsa neden bana söylemesin. Köyden dönüște de benim yanıma uğrayacaktı. Gerçekten ne düşüneceğimi șaşırdım. Elim kolum bağlı ve hiçbir şey yapamıyorum.
Çıkar çıkar ortaya merak etme ölüp dirilme boşyere ....Çıkar ya ottan b...tan bır sebep uydurur ya bırseye bozulmuştur ya da sızden gızledıgı bırsey vardır
Hayir herkese kapak yapmak icin bekliyor.Sırf çatlayalım diye asla ne olduğunu açıklamayacak konu sahibi
Kaçırdınız işte el birliğiyle
Mutlu musunuz?
İşte ölü taklidiHayir herkese kapak yapmak icin bekliyor.
Ciddi sevgilisi gelip bahanelerini siralayacak, o da "pis fesatlar bayanin düşmanı bayan zaten kinadiginizi yasamadan olmezsiniz" diye bize haddimizi bildirecek.
Adam gelmezse de ölü taklidi.
Bilmiyorum ayrıldık sormadım daha doğrusu kendisi anlatmadı bileNeyden kaçıyormuş?
Tek kaçtığı siz olabilirsiniz.Bilmiyorum ayrıldık sormadım daha doğrusu kendisi anlatmadı bile
21 yas tam kemale erdiginiz yaş dir olgunlasirsin aklin basina gelir. Bir kayip olunca kk ya yazip cevap ararsin hosuna gitmeyen yorumlara çemkirirsin. Polis karakol kayıp sube ne alaka yahu kk dururken cünķüm biz her ise bakariz21 yaşındayım. Birbirimizin sülalesini tanımak zorunda değiliz. Ciddi ilişki = sülale tanımak anlamına gelmiyor. İkimiz de anlayışlı ailelere sahip değiliz. O yüzden aile aracılığıyla ulaşmam mümkün değil.
İrtibatı kesmek istediğinde söyleyemeyecek kadar korkak ya da bu yolu seçecek kadar empati yoksunu bir insan değil merak etmeyin.
21 yaşındayım. Birbirimizin sülalesini tanımak zorunda değiliz. Ciddi ilişki = sülale tanımak anlamına gelmiyor. İkimiz de anlayışlı ailelere sahip değiliz. O yüzden aile aracılığıyla ulaşmam mümkün değil.
Ivit yeani hatta soy adini bile bilmesin nolcak yeanii ne alaka sartmi ciddi iliskideCiddi ilişki diye yaşadığı şehri bilmek zorunda değil
Anında topuk3. Ve en kuvvetli ihtimal, yakayı ele verdi dimek ki
Ivit yeani hatta soy adini bile bilmesin nolcak yeanii ne alaka sartmi ciddi iliskide
Tahmin ettiğim gibi yoldaymış, köye gitmiş orada da hat çekmiyor tabii. Döndü şimdi. Sadece aniden çıkınca çok endişelenmiştim ama annesi eve gelince çıkmış o gece direk. Düzgünce sorduğunuz için teşekkürler. Kendileri ilişkim hakkında detay vermemişim (ki derdime yeterli tavsiye verebilmeleri için yeterli bilgiyi verdim fazlaca vermek gibi bir zorunluluğum yok ama illa yorum yapmak için yorum yapmaları gerektiğinden yetersiz gelmiş) diye bir taraflarından bin bir türlü şey uydurup bir de bunlar üstünden tanımadıkları birinin dedikodusunu yapmışlar ama hayatsızlıklarına veriyorum tamamen. Kendisiyle de aynı yaştayız. Aynı üniversitedeyiz. Tabii şu an farklı şehirlerdeyiz. Teşekkürler tekrar.Konu sahibi, bunlarin hepsi kötü, hepsi kiskanc ve de artniyetli, sen bana anlat, noldu kiz sevgilinden haber var miistersen pm den yaz söz bunlara zirnik bisey anlatirsam
Teşekkür ederim <3Konu sahibi gereksiz üzerine gelmişler, ben senin tarafındayım
Onlar x kuşağı boş ver, biz yaşıt sayılırız. Sen buraya yazmak istemezsen özelden yaz bana konuşuruz. Kimseye söylemem merak etme
Ben bu konuyu açalı kaç saat geçti? Hala bu başlık altında olabildiğinize inanamıyorum. Benim için çok endişelenmişsiniz anlaşılan teşekkür ederim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?