Sevgilimden Para İstemeli Miyim ?

konu bizimkine benziyor o yuzden yazayım dedim. bence isteyebilirsin. biz ikimiz de calisiyoruz durumlarımız da kotu degil sukur, hic para biriktiremiyorum vs demisti bana ver ben biriktireyim dedim. hatta ben direkt espriye vurup altın tak bana falan dedim. ben de biriktiriyorum o da simdi. ikiyüz bile yeter siz de elinize gecen uc bes ne ise koyarsınız.

Evlenmeyi düsünmuyor bence sizinle.Ya da önemsemiyor önemsemediği kesinde.
Evlenmeyi o kadar çok istiyor ki... Aylarca kavga ettik bu yüzden sen istemiyosun ben istiyorum sadece diyip durdu bana
Maddi konuya gelince hiç bunu kafaya takmiyor Allah yardım eder bukadar düşünme yapma kelebek sukret asgari ücretle gecinenler ne yapıyor gibi cümleler kuruyor utanıyorum o zaman da

Borç sizin borcunuz değil, ailesi de sürekli borç isteyip duruyorsa asla da bitmeyecektir.

Sevdiğiniz güvendiğiniz size önem veren, değer veren hayatında birinci sıraya koyan biri için tabii ki sadece nikah olsun, eşya olmayıversin diyebilirsiniz, bu sizin tercihiniz. Ben de öyle dersim inanın.

Ama anlattıklarınızdan sevgiliniz bana samimi gelmedi, aşksız bir evlilik düşünmemekte haklısınız ama evlenmeyi düşünüyorsanız ben babasının sorumsuzluklarından çok çekmiş biri olarak sizden tüm kalbimle rica ediyorum: çocuklarınıza iyi baba olabilecek, onlara maddi manevi gücünün yettiğinin en iyisini verebilecek biriyle evlenin.

Ailesi için çektiği ilk kredi, kendisini ilk Zora sokması olmadığını söylediniz, bu şekilde devam ederse Nasıl size ve çocuklarınıza maddi açıdan güvenli bir ev sunabilir? İnanın bahsettiğim şey para değil, ama ileride borç yüzünden çocuğunuzun istediği bir şeyi alamadığınızda, okul üniformasını küçük giydirdiğinizde aşk falan görmüyor insan.

Zeytin bi türlü anlatamıyorum ki
Ne desem yanlış anlıyor kivraniyorum resmen ona bu konuda bişeyler bahsederken...
Hep konunun sonunda ben parasız olmaz nasıl evlencez off püf diyen bi kadın konumuna düşüyorum ahh beni bu anlasa
Bu adam kör mu anlamıyorum ya

Evet çok güzel yazmıssınız bende aynen böyle düşünüyorum ama sevgilim abarttigimi söylüyor anneme babama böyle duskunsem senin için çocuklarım için neler yapmam otur bi düşün diyo

Hep bu böyle sürmez ya diye düşünüyorum koruyorum ama bunu ne kadar güzel bi dille sevgilime anlatsam da hep aynı yere çıkıyo mevzu ben seni aç açık bırakmam bunları düşünme diyip kapatiyor
Hep böyle sürecek emin ol eski nişanlımda ailesini alıştımıştı böyle para kaynağı gidecek korkusuyla annesi beni istemedi oysa ben her şeyi kabul etmiştim bekar evine gelin gidecektim eski eşyalara sevdiğim yanımda olsun da ne olursa olsun dedim o bile yetmedi. Şuan sükrediyorum evlenmediğime.

Tamamen saçmalamışsın...aylık 150 lirayı biriktirsen üç yılda anca bir koltuk için paran olur...bu devirde mutluluk parayla oluyor.yol yakınken ayrıl bence
Ben koltuk için demiyorum ki akmasa da damlar hesabı işte ne bileyim onumuze gelir hiç yoktan iyidir diye

Benimkinin ailesi de beni çok istiyorlar haklarını yiyemem kızım da kızım şimdiden...
Ama dedigim gibi nasıl üstesinden gelinir bilmiyorum

Valla arkadaşim seni üzmeyi hiç istemiyorum ama bu adamın niyetin de evlenmek yok , farz edelim var önemsemiyor göremiyor musun zamanını boşa harcıyorsun.Sen şimdi seviyorsun ya ne desek yaşamadan idrak etmen bana göre zor.

Kelebek kimse anadan doğma tecrübeli değildir. İstemek ve çaba göstermek şart. Mesela ben resmen öğrencilik yıllarımı fotokobi çekmek ve dosya istiflemekle geçirdim. Güzel bir mesleğin var. Bir muhasebecinin yanında işe başla, asgari de olsa olsun. İşi öğrenmeye bak.

Ben koltuk için demiyorum ki akmasa da damlar hesabı işte ne bileyim onumuze gelir hiç yoktan iyidir diye
O damlalarla hiç bişey olmuyor...evliyim iki çocuğum var,severek evlendim ama ekonomik durumumuzdan dolayı bazen çocuğuma ihtiyacının en azını hatta çoğu zaman erteleyerek alıyoruz...işte o an hissettiğin acı çok kötü...sevmek herşeyi halletmiyor.sevgilin bulmuş senin gibisini duygu sömürüsü yapıyor...bu devirde mutluluk parayla...çocuğuna ihtiyacını alabiliyorsan mutlusun...aşk sevgi karın doyurmuyor...sevgilinin bence senin bilmediğin başka borçları da çıkacak...o aile onu sönüryeme de devam edecek...

Benimkinin ailesi de beni çok istiyorlar haklarını yiyemem kızım da kızım şimdiden...
Ama dedigim gibi nasıl üstesinden gelinir bilmiyorum
Durumun zor sevgilinde şimdiden yol yapmış her şey paramı diye. işiniz ciddiye binerse hayal kırıklıklarına hazır ol.

Evet çok güzel yazmıssınız bende aynen böyle düşünüyorum ama sevgilim abarttigimi söylüyor anneme babama böyle duskunsem senin için çocuklarım için neler yapmam otur bi düşün diyo

Ama kendin dedin iki ailem olacak sesi diye, bir memur maaşıyla ikisine birden bakmak çok zor olacak sen de biliyorsun, ailesine düşkün olmak başka bir şey varını yoğunu vermek ve ailenin de bunu suistimal etmesi başka bir şey.

Ben çok Çok üzüldüm senin için cidden, hem çok seviyorsun, bir gelecek kurmak istiyorsun, hem de geleceğiniz için bir şey söyleyince hemen paragöz deniyor sana sevdiğin kişi tarafından.

Bu açıdan bakınca farkında mısın laf bile ettirmiyor sana, benim param sana mı düştü diyor. Evlenince değişecek mi bu? Ailesi para istemekten vazgeçecek mi? Ya da seninki ben veremem diyecek mi? Bilmiyorum.

Eşya falan tabii ki Zamanla alınır da düğün yapamadım diye kalmaz mı içinde ? Bilemedim ben, seni üzmeyecek bir çıkış yolu göremedim, çünkü konuşup çözün desem de seni dinlemiyor, konuşturmuyor zaten.

Surekli ailesine bakmak zorunda olan bir erkek sizin sevgiliniz buda omur boyu bi yük demek oyle 150 tl lerle filan da evlenilmiyor malesef nisan dugun esya gelinlik derken binlerce para gerekiyor sevgilin senin agzina bir parmak bal calmis Allah yardim eder demis tamam ederde kimseyede evlensinler diye gokten para yagmiyor kac yasindasin bilmiyorum ama aklini basina al hayatin boyunca esin ailesine sende ona bakarsin

Bu arada para önemli değil diyen sevgilin bu kadar parayı kime çekiyor niye ödüyor...demekki para birileri için önemliki o bu kadar borca girmiş...lütfen bir sorsana sevgiline,para senin için önemli olmayacaksa,kimin için öenmli de bu borcu ödüyor...madem önemli değil ödemesin harcamasın

sevgilinin hayata bakışı fazla romantik ve hayalperest.evlenince sihirli değnekle evin kirası ,faturalar ödenmiyor,buzdolabı yiyeceklerle donanmıyor.gelecekte de her konuda böyle olacaksa bilemiyorum.konu sevgilinizin borcu olması maddi durumunun kötü olmasıda değil.para bugün olmazsa yarın kazanılır yerine konur belki ama kafa yapısı olarak hiç hevesi yok bu adamın hiç bir şeye,ileride bir şey almak isteseniz ne gerek var canım olmasada olur,bir yere gitmek isteseniz aman evimizde daha rahatız gitmesek de olur diyecek birine benziyor.ayrıca asgari ücretle insanlar bir şekilde geçinmek zorunda kalıyorlar ama hayatı yaşamıyorlar.ay sonunu nasıl getirecez diye düşünmekten uyurken sarılmayı bile unutabilirisiniz,bir an önce evlenmek yerine biraz birikim yapın.sevgilinizin etkisi altında kalıyorsunuz ama inanın bu konuda haklı değil.paracılıkla ilgisi yok borçla evlenmek istememenin.ufak tefek borçlar olabilir evlenirken ama daha ailesinin kredi borcu varken mümkün değil gibi malesef .buna evlilik masrafları da eklenince altından kalkamazsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…