- 11 Şubat 2011
- 1.946
- 1.072
-
- Konu Sahibi Yalnizkelebek
Evlenmeyi o kadar çok istiyor ki... Aylarca kavga ettik bu yüzden sen istemiyosun ben istiyorum sadece diyip durdu banaEvlenmeyi düsünmuyor bence sizinle.Ya da önemsemiyor önemsemediği kesinde.
Hep bu böyle sürmez ya diye düşünüyorum koruyorum ama bunu ne kadar güzel bi dille sevgilime anlatsam da hep aynı yere çıkıyo mevzu ben seni aç açık bırakmam bunları düşünme diyip kapatiyorÖmrün bu adamın ailesini doyurmakla geçecek emin misin sen?
Zeytin bi türlü anlatamıyorum kiValla sevgiline karşı pasif kalıyorsun kelebek. Onun ailesine yardım gibi hayalleri varsa eger sen de hayallerinden bahset.
Ailesi her yolu dener eder yinede toparlayamazlarsa elbette yardım edilir ama adam sanki alıştığı ortami degistirmek istemdigi icin baskanise gecmiyor gibi geliyor bana. Hanj nasılsa oglu da yardim ediyor eh ben de ortamimdan ayrilmiyayim boyle devam ederiz vs vs.. bilemiyorum tabi günahını almak istemem.
Senin daha kararlı ve ne istedigini bilen bir konusma yapman gerekli sevgiline karşı. Çünkü o senin yumusakligini kullabip üste çıkıyor sürekli
Evet çok güzel yazmıssınız bende aynen böyle düşünüyorum ama sevgilim abarttigimi söylüyor anneme babama böyle duskunsem senin için çocuklarım için neler yapmam otur bi düşün diyoBorç sizin borcunuz değil, ailesi de sürekli borç isteyip duruyorsa asla da bitmeyecektir.
Sevdiğiniz güvendiğiniz size önem veren, değer veren hayatında birinci sıraya koyan biri için tabii ki sadece nikah olsun, eşya olmayıversin diyebilirsiniz, bu sizin tercihiniz. Ben de öyle dersim inanın.
Ama anlattıklarınızdan sevgiliniz bana samimi gelmedi, aşksız bir evlilik düşünmemekte haklısınız ama evlenmeyi düşünüyorsanız ben babasının sorumsuzluklarından çok çekmiş biri olarak sizden tüm kalbimle rica ediyorum: çocuklarınıza iyi baba olabilecek, onlara maddi manevi gücünün yettiğinin en iyisini verebilecek biriyle evlenin.
Ailesi için çektiği ilk kredi, kendisini ilk Zora sokması olmadığını söylediniz, bu şekilde devam ederse Nasıl size ve çocuklarınıza maddi açıdan güvenli bir ev sunabilir? İnanın bahsettiğim şey para değil, ama ileride borç yüzünden çocuğunuzun istediği bir şeyi alamadığınızda, okul üniformasını küçük giydirdiğinizde aşk falan görmüyor insan.
Hep böyle sürecek emin ol eski nişanlımda ailesini alıştımıştı böyle para kaynağı gidecek korkusuyla annesi beni istemedi oysa ben her şeyi kabul etmiştim bekar evine gelin gidecektim eski eşyalara sevdiğim yanımda olsun da ne olursa olsun dedim o bile yetmedi. Şuan sükrediyorum evlenmediğime.Hep bu böyle sürmez ya diye düşünüyorum koruyorum ama bunu ne kadar güzel bi dille sevgilime anlatsam da hep aynı yere çıkıyo mevzu ben seni aç açık bırakmam bunları düşünme diyip kapatiyor
Ben koltuk için demiyorum ki akmasa da damlar hesabı işte ne bileyim onumuze gelir hiç yoktan iyidir diyeTamamen saçmalamışsın...aylık 150 lirayı biriktirsen üç yılda anca bir koltuk için paran olur...bu devirde mutluluk parayla oluyor.yol yakınken ayrıl bence
Benimkinin ailesi de beni çok istiyorlar haklarını yiyemem kızım da kızım şimdiden...Hep böyle sürecek emin ol eski nişanlımda ailesini alıştımıştı böyle para kaynağı gidecek korkusuyla annesi beni istemedi oysa ben her şeyi kabul etmiştim bekar evine gelin gidecektim eski eşyalara sevdiğim yanımda olsun da ne olursa olsun dedim o bile yetmedi. Şuan sükrediyorum evlenmediğime.
Valla arkadaşim seni üzmeyi hiç istemiyorum ama bu adamın niyetin de evlenmek yok , farz edelim var önemsemiyor göremiyor musun zamanını boşa harcıyorsun.Sen şimdi seviyorsun ya ne desek yaşamadan idrak etmen bana göre zor.Evlenmeyi o kadar çok istiyor ki... Aylarca kavga ettik bu yüzden sen istemiyosun ben istiyorum sadece diyip durdu bana
Maddi konuya gelince hiç bunu kafaya takmiyor Allah yardım eder bukadar düşünme yapma kelebek sukret asgari ücretle gecinenler ne yapıyor gibi cümleler kuruyor utanıyorum o zaman da
O damlalarla hiç bişey olmuyor...evliyim iki çocuğum var,severek evlendim ama ekonomik durumumuzdan dolayı bazen çocuğuma ihtiyacının en azını hatta çoğu zaman erteleyerek alıyoruz...işte o an hissettiğin acı çok kötü...sevmek herşeyi halletmiyor.sevgilin bulmuş senin gibisini duygu sömürüsü yapıyor...bu devirde mutluluk parayla...çocuğuna ihtiyacını alabiliyorsan mutlusun...aşk sevgi karın doyurmuyor...sevgilinin bence senin bilmediğin başka borçları da çıkacak...o aile onu sönüryeme de devam edecek...Ben koltuk için demiyorum ki akmasa da damlar hesabı işte ne bileyim onumuze gelir hiç yoktan iyidir diye
Durumun zor sevgilinde şimdiden yol yapmış her şey paramı diye. işiniz ciddiye binerse hayal kırıklıklarına hazır ol.Benimkinin ailesi de beni çok istiyorlar haklarını yiyemem kızım da kızım şimdiden...
Ama dedigim gibi nasıl üstesinden gelinir bilmiyorum
Evet çok güzel yazmıssınız bende aynen böyle düşünüyorum ama sevgilim abarttigimi söylüyor anneme babama böyle duskunsem senin için çocuklarım için neler yapmam otur bi düşün diyo
Evlenmeyi o kadar çok istiyor ki... Aylarca kavga ettik bu yüzden sen istemiyosun ben istiyorum sadece diyip durdu bana
Maddi konuya gelince hiç bunu kafaya takmiyor Allah yardım eder bukadar düşünme yapma kelebek sukret asgari ücretle gecinenler ne yapıyor gibi cümleler kuruyor utanıyorum o zaman da