Sevgilimden Para İstemeli Miyim ?

Baş edemiyorum zaten ne kadar güzel cümle varsa kuruyorum bu konuyu konuşurken sonunda hep ben düşüncesiz bencil sadece kendi rahatını düşünen tek derdi maddiyat olan rahat bi hayat isteyen onu ailesinden uzaklaştırmaya çalışan bi kız oluyorum
Vayy bee ben neymişim diyorum sonrada, bide öyle cevaplar veriyo ki bana mesela gözleri doluyo ben konuşurken sonrada bana dönüp kelebek korkutuyosun beni lütfen bu kadar parayı pulu düşünme diyo
Sonra ben başlıyorum sinir krizi geçirmeye ağlamaya, ben ne diyorum adam neler diyo

Yok yok o çok saçma birşeydi zaten, tamamen napıcağımı bilememezlikten

Bırakın boşverin, sizinle kuracağı geleceği, yeni yuvasını ve sizi düşünemeyen adamı bu kadar düşünüp hata üstüne hata yapmayın.

Asıl hatanın ne olduğunun farkına varmışsınız zaten, her halinizden belli, buna bir çözüm bulun derim.

Mutlu olmanız dileğiyle...

Senle ciddi dusunen adam hayatina ceki duzen verir, senle gelecek yada herhangi bir gelecek dusunen adam kendi butcesini gelecegini kendi dusunur ilk basta. Bir adamin huyus suyu neyse basta oyle devam eder, bu adamin ailesini bu surekli etrafa borc yapiop kredi cekmesini ve bu sorumluluklarini omur boyu cekmeyi planliyorsun ?
Adam borctan kafasini kaldiramiyor birde evlilik planliyorum diyor bence herkes kendi yoluna kendi gelecegine baksin oyle 100 lirayla 150 lirayla olacak is degil sizinkisi hem ne sifatla elin adamindan para isteyeceksin. Gercekleri goru bence iki ciplak bir hamama yakisir demisler, adamin omru borc odemek ailesine para yollamakla geciyor ve gelecekteki 3 yili ipotek altina almis o 63 binlik borcla, sen desen daha yeni mezunsun dogru duzgun gelir getirici isin yok, bence elin adaminin ekonomik gidisatini dert edecegine kendi gelecegine odaklan daha karsina ne hayirli akli basinda kismetler cikacak. Birsey olmuyorsa zorlamamak lazim. Seni seven senle evlenmeyi dusunen adamin yapacagi isler degil su yazdiklarin cunku.

Haklısınız savunulacak bir tarafı yok.
Bana sürekli evet sen beni istiyorsun ama rahat hayat koşullarında istiyosun sıkıntı çekmek istemiyorsun hersey güzel olsun rahat olsun istiyosun ama evlilik her zaman böyle olmuyor
Ben benimle koşullar ne olursa olsun yanımda olabilecek birini isterim eş olarak sense aklın çıkıyor para yetmeyecek borç bitmeyecek diye her borç biter önemli olan bu sıkıntılı süreçte yan yana kalabilmek diyo

Bence biraksin bu ayaklari bu fakir edebiyatini, goz gore gore elalemin borcunu odemeye soyunmak, goz gore gore ortada yiyecek ekmek yokken biz evleniyoruz diyip sefilleri oynamaya aday olmak ucuz kahramanliktir bunun ne evlilikle nede iyi gun kotu gunle alakasi yok.
Adam sorumsuz hayatini parasini gelecgini yonetmekten aciz birde laf sokuyor tabiki 4 4luk olmasada luks icinde olmasa da herkes evlenirken minimum kosullari ister ha ama sizin elinize suanda para gecmedigi icin bunu karsinizdakinden beklemenizde biraz bana ters ama su varki bu adamla bir hayat kurulmaz. Daha bastan sefaletin garantisini vermis adam, arkana bakmadan kacmak icin ne bekliyorsun derim ben sana.
Okul daha yeni bitmis genceciksin, kendi duzgun bir is bul duzgun bir cevre edin elbetteki daha duzgun birisi cikacaktir karsina, ilk sevgili oldugunla yada her sevgili oldugunla evleneceksin diye bir sart yok, bundan sonrada kasi gozune bakarak degil karakterine hayat gorusune bakarak dikkatli secersin sevgilini baktin basta sana kriterlerine uymuyor kasi gozu icinde devam etmezsin iliskiye belliki bu iliskini bitirememendeki en buyuk neden o, yoksa adamin hayat tarzi ve karakterinde sevilecek taraf yok yani.

Öfff fazla romantik bu adam.

O öyle deyince neden "Tabii ki rahat yaşam istiyorum." demiyorsunuz ki?

Fotoğrafımıızı görseniz eminim ki kızım sen delirdin mi dersiniz
Kaşıyla gözüyle hiç alakası yok her gören sen çok güzel bi kızsın bırak o senin üstüne titresin diyor hatta öyle ki ilk defa tanıştığımız insanlar bile maşallah ne güzel kız diyorlar çok yakışıyosunuz demek yerine
Beni cezbeden kısmı gayet beyefendi geldi gözüme konuşması hali tavrı ilk zamanlarda, daha öncede hep serseri it kopuk birilerini görünce afallamıştım
Şimdi diyorum ki neler yatıyormuş meğerse o adamın içinde.
Yalnız kalmaktan da korkuyorum, sanki kimse bidaha beni sevmez gibi geliyor

Biz ne dersek diyelim sen bu adamdan boşanmayacaksın. Daha önce başka bir konunda yorum yapmıştım sana, adam piskopat bir polis ileride vurup seni öldürür bu demiştim ama senin gözün kör, aşığım seviyorum diyip evleneceksin bununla. Umarım ben yanılıyorumdur mutlu olursun ama hiç sanmıyorum.

Hah iste asil yanilgi son cumlede yanliz kalmaktan korkma nedir yaaa duyanda 55 yasindasin falan sanacak kaldiki o yasta bile evlenen kadinlar var daha dur neyin korkusu bu , ne bu evlenme meraki ? Once kendi gelecegini garantiye al!
Kendi gelecegini garantiye almak icin calis ugras..
Sana gelecek kuracak bir adam aramaya bulmaya calisacagina kendi gelecegini kendin kur. Bak buldugun adama ne kadar da beyefendi ne kadarda masum ciddi sevgi dolu olursa olsun kimse omur boyu kimseyle ayni fikirde olamaz bu da demek oluyorki kendi hayatin hakkinda soz sahibi olmak icin oncelikle kendi hayatin olmasi lazim.
Kendi isin kendi maasin kendi evin kendi ayaklari ustunde giden bagimsiz bir yasamin herneyse kendi birikimin kendi planlarin
Bilmem anlatabildim mi ?

Öfff fazla romantik bu adam.

O öyle deyince neden "Tabii ki rahat yaşam istiyorum." demiyorsunuz ki?
O an öyle denmiyor işte içimden diyorum kim sıkıntılı bi hayat ister delirdin mi sen diye ama dıştan tabiki de yeri geldiğinde sıkıntı çekicez ama ben diyorum ki bu sıkıntılar yarın öbür gün evimizde huzursuzluğa bile yol açar, ona da diyo ki demekki para aramızı açacak kadar önemli senin için

Ben sadece elimden geleni yapmaya çalışıyorum bu ilişki için olmuyorsa tabiki de zorlamıcam bu sartlarda da evlenmem çnkü korkuyorum

Anladım , teşekkür ederim

Katılıyorum buna.Bide 3400 TL maaşa sadece 1800 TL ödemesiyle kalıcaksa iyi bence.Gideri var yani.Bidaha kredi çekmezse tabi.Bu insanlarıda hiç anlamıyorum bu kadarmı kendini ve hayatındaki insanı düşünmemek ya.Değişik.Ama senin plan olucak gibi değil. En fazla siz evliliği bi sene daha ertelersiniz sen seneye düzgün düzenli maaşlı bir işe girersin sen biriktirirsin.Baska bir secenek yok gibi.

Denir, usulünce de denir, çatır çatır kavga ederek de denir de sen diyemiyorsun.

Kendini ifade edemiyorsun sevgiline, o da her durumda haklı oluyor.

Her postunda ayri icim burkuluyor ya. Bence sen herseyin en güzelini hakediyorsun. İs ogrenmek icin verdigin emege bak. Evlendikten sonrada sana ait olmayan borclari odeyeceksin belkide. Kendine "bu adamla evlenirsem mutlu olur muyum?" diye sordun mu? Dusunmrden evet cevabini verebiliyor musun?

Ben zaten tamamen sacmalamisim orda canım, geçtim ben onu isteyen adam kendi biriktirir
Hem seneye evlilik hayalleri onun agzindaydi
Ben hiç bi zaman ona seneye evleniriz demedim demem de
Bence mantıklı olan eğer 3 yil boyunca paşa başka bi kredi çekmezse tıkır tıkır aldığı maaşıyla o borcunu ödeyip, birazda kenara para koyarsa birseyler yoluna girer diye düşünüyordum.Doğu da maaşı biraz daha artacak.
Ama güvenemiyorum koskaca 3 yil.
Onu tanıyali 3 yil oldu 7-8 kredi çekti 3 yılda haddi hesabı yok yani, su saatten sonrada durumun gidişatina göre birseyler yapıcam hala aynı şekilde devam ederse bizi ancak ayrılık paklar

Denir, usulünce de denir, çatır çatır kavga ederek de denir de sen diyemiyorsun.

Kendini ifade edemiyorsun sevgiline, o da her durumda haklı oluyor.
Evet yaa benim sorunum kendimi ifade edememek, karşımdaki uzmekten korktuğum için sürekli ben üzülüyorum adam haksizken haklı oluyor madur oluyor baksana

Zaten ben onunla evlenmek ten çok korkuyorum kii.
Bunu ona da söylüyorum ben varya onun için çok şey yaptım mümkün olduğunca da ona Hayır dememeye çalıştım ona karşı dimdik durabildigim tek konu şu evlilik konusu
O kadar çok üstüme geliyo ki babana söyle söyle diye yine de söylemiyorum çünkü emin olamiyorum
Onun için ailemle arami bozmaya değmez diyorum
Ama ayrilmiyorum da artık ne tür bi manyağım bende bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…