sevgilimden ayrıldım :(

Evet askerlik için mesajımdan sonra teşekkür için aradığında biraz rol yapmış ve dik durmaya calısmıştım verdiğin karara saygı duyuyorum yalnızca ikimiz adına sen karar verdin ama mantıklı olan buydu sanırım dedim ancak içimden hala onu ne kadar sevdiğimi ve özlediğimi söylemek geçiyordu. demedim ve beni dik durarak gördü ona attığım mesaj için de tekrar tekrar teşekkür etti ve çok önemli olduğunu benim farklılığımı tekrardan ona göstediğiimi söyledi. sınavlarım vardı tam ayrılıdğımız sıralar böyle bi dönemde yaptığım için cok uzgünüm dedi. bende ayrılsak yada ayrılmasak da aynı sekilde geçicekti benm sınavlarım ve kötü değillerdi için rahat olsun dedim . bir zamanlar herşeyini herşeyini bildiğin insanla sanki iki yabancı gibi konusmak gerçekten can acıtıyormuş. bende cok duygularıyla hareket eden birisi değildim ancak böyle durumlar beni cok duygusual yaptı ve insan gerçekten ilk kez ve gerçekten böyle seyler hissedince duygusallaşıyor. ben de zaten normal ve dik durabiliyorum ama cok dengesiz ruh halim var bu sıralar yeni olduğu için bir gün iyiyken diğer gün bütün gün boyunca ağlayıp sızlanabiliyorum bu süreç geçicek biliyorum ama onun da hayatımdan cıkmasını istemiyorum ve herşey düzelmişken belkide askerden döndüğünde herşey normale dönebilecekken ben hala onu unutamamışsam ve beni aramamışsa gerçekten benim için kötü olucak ama bu kadar üzülmeme ragmen yüzde 80 im gururdur. askımdan ölsem bile arayamam artık. hatta benden ayrılma derken bile öyle demem gerekiyordu öyle istiyordum ama kelimeler agzımdan cok zor cıktı gururumdan. bununla övünemiyorum cünkü cok zararını gördüm en cok da bana. eğer aramazsa zaten onu unutamazsam bile arayamam onu..

eger duyguları yeterli olmadıkca ya da bir nedenden oturu mantıken bitirme kararı vermedikce bir insanın durup dururken unutması mumkun mu sizce? eger unutuyorsa ya bir seyler eksiktir ya da kendini ikna edebilecegi sebepleri vardır.
ayrıca sanmasın ki dısarda vs diye ayrım yaptıgı kisi gezip tozmalarda. bekleyen de sevdigiyle/ogluyla/eşiyle askerlik yapıyor gibi davranıyor... bence kaygılarınızla canınızı daha fazla sıkmayın. ayrılık biraz ani oldugu icin ve tum kararları hızlıca verme geregi duydugunuz icin hazmetmeniz biraz zor ve daha cok uzuluyorsunuz belki ama sakinlestiginizde ne kadar mantıklı bir karar verdiginizi ve onun pisman degilim demesindeki nedeni daha iyi anlayacaksınız. eger hala beraber olmak gibi bir niyetiniz varsa sakince beklemek yapabileceginiz tek sey. o hararetli tartısmalar ayrılıp barısmalar olmayacak, her seyi daha net goreceksiniz bu surecte.

doğru diyorsunuz cok fazla tartışma yaşarken kafamızı bir türlü toplayamadık. belkide ayrılmamıza ragmen bu ayrılık ikimiz içinde olumlu olabilecek. keşke bunu her zaman böyle her an böyle düşünebilsem. bundan sonrası için eğer hayırlısı olacaksa onun unutmadıysa hala aklındaysam aramasını bekleyeceğim.çok teşekkür ederim..

Okurken içim bi garip oldu benim de asker bi sevgilim vardı arar merak etmeyin.İsterseniz son konuma bi bakın o bile aradıysa sizin sevgiliniz de arar

evet konuyu okudum.hayırlısı olur umarım. aramasını istiyorum ayrılırken bizim kavga etmemizi değilde benim sana daha cok destek olabileceğimi hiç düşünmüyormusun demiştim bu kadar tartışmaya bende o riski alamıyorum demişti. eğer desteğimi ararsa yada özlerse arar umarım.

rica ederim. gelismeleri aktarmayı unutmayın siz ne kadar kendinizden emin olursanız o da tekrar birlesmeyi dusunuyor ise sizin hislerinizden emin olması ve bu uzaklıgı asabileceginize dair inancı artar. bu kadar dirayetli davranmaya calısan bir erkek ozlemdem aglayan bir kadından ziyade onu dimdik kararlı bir sekilde bekleyen kisiyle gecmisteki sorunları da mantıklıca asabilecegini dusunerek davranmaya calısır. buna ragmen uzak duracak olursa kendi bilir. bu iliskideki sorunların temeli kendi kıskanclıgı zaten, sizin de sevginin otesinde dusunmeniz gerekiyor bazı seyleri. dilerim her sey guzel olur...

Ne kadar evrensel bir kavramdan bahsediyorsun;ask acisi. Bunu goze almaz miyiz baslarken ya da yasarken de aci cekeriz bazen senin yasadiklarin gibi.bunlarin hepsi askin alt kumeleri.benim de unideki ilk askim geldi aklima.bir tek o vardi ask en cok ona yakisiyordu ask.ve bitti.ve hayat devam etti.ve simdi tebessum ediyorum cocukmusum diyorum.

Suan canım acıyorken bile olumlu birşey olmasa bile geçiceğini ve hayatıma normal devam edeceğimi biliyorum. ama öyle anlar geliyor ki onunla geçirdiğim zamanlar anılar aklıma geliyor. odamdaki esyaları parfümleri resimler unutmaya cok engel acı cektiriyor. ben de farkındayım eger olumlu olmazsa geri dönmezse yeniden beraber olmazsak birşekilde hayatıma devam ediceğimin ama inanın zor br dönem kesin ayrılıdığınızın bittiğini ve arayıp aramıcağının hiç belli omadığının farkında olduğunuz suan tamamen bitmiş gibi baktığınız bir dönem. her seyin onu hatrlattıgı eksikliğini duydugunuz bir dönem. bütün anlatılan seylerde anlatılan anılanda o ozaman hayatımdamıydı biz napmştık o sırada nerdeydik dediğim bir dönem atlatmayı bekliyorum sadece...

gelişmeleri aktarıcam mutlaka. tabiki bir gelişme olursa. ancak ben son konusmamız olduğunu düşünemiyorum umarım zaman ikimizide olumlu yönde etkiler tekrar teşekkür ederimm

Hukuk amfisi bile icimi bayardi.hocanin miktofonla ders anlatmasi..kalin hukuk kitaplari...sayisalcilarin tipni sozelcilerin hukuku..sen o hukuk kitallarinin hakkindam geldiysen bunu da mantikli bir sekilde atlatirsin:)))bu belirsizlik her gun biraz daha acitacak.her yeni gunes yeni bir gun getirecek.butun dertlerimiz ask acisi gibi olsun.bugun bir konu vardi.kanser oldugunu ogrenmis.cocuklari varmis.hayata nasil azimle tu tundugunu gorsen....

çok doğru söylüyorsun. ama inan o hukuk kitapları böyle konularda napcağımı söylemiyor. tahmin edemediğim sekilde duygularıma da engel olamıyorum.insanların bunlardan cok daha büyük cok daha önemli dertleri var bunları görüyorum tanık oluyorum da cogu zaman. başkalarının derdine care buluyorum da kendime gelince sessizce beklemekten başka birşey yapamıyorum hayat işte. ama yine de sağlık herşeyden önemli allah başka dertler vermesin diyorum...

twitterına bakıyorum paylaştığı şeylere bakıyorum kontrol ediyorum sürekli unutmakzorunda olduğundan bahsediyor. en son paylaştığı sarkı da sezen aksu dan ''kolay olmayacak''. ben neden böyle birbirimize acı cektirdiğimizi anlayamıyorum. biliyorum farkındayım o da seviyor ancak doğrusu bu diye kendini unutmaya zorluyor ..

Bence ortada hiç sebep yok ayrılmak için en mükemmel ilişkide olan şeyler ortada hala sevgi var belli ararsınız sorarsınız oda bence arar hem askerlikte aradan çıkmış olur ALLAH izin verirse döndüğünde biraz takılıp işi ciddiyete dökebikirsiniz bence ayrıca ilişki de bir saygı kaybı yok keşke benim erkek arkadaşım da beni kıskansa kıskanma boyutunu da yazarsanız daha çok yardımcı oluruz

Ortada sevgi var ancak arılmaya mecburmusuz gibi davrandı ve hem kendine hem bana acı çektiriyor şuan.tek yapacağım beklemek oluyor benim de. kıskançlıkları ilk başlarda yoktu. ancak daha sonradan uzak şehirlerde olduğumuz için cıktığım her yere karışmaya başlamıştı.ablamın arkadaşlarıyla cıkıyordum erkek var ortamda diye tartışıyorduk. kendisinin kardeşim dediği bir arkadaşı var onun kız arkadaşı da benim cok yakın arkadaşımdı onlara gitmem sorun oluyordu mecbur kaldığımda orada kalmam gerektiğinde (benim yakın kız arkadaşımla onun cok yakın arkadaşı aynı evde kalıyorlar sevgililer) bana teklif dahi etme böyle birşeyi seni evine bıraksınlar diyordu.halbuki o buraya geldiğinde hep beraber kaldık coğu kez ben senin evinde kalmanı istiyorum diyordu. giydiğim şeylere cok katı olmasa da dikkat et diye sürekli uyarıyordu.bütün sosyal ağlarımızı kapatmıştık neredeyse.çünkü bu tür seylerden cok tartışmıştık eski erkek arkadaşım yazıyordu ben engellesemde kıyametler kopuyordu.hep bildiği tanıdığı tanıştığı insanlarla dışarı cıkıyordum eve gelip gitme saatlerimde cok normaldi ve aşırı bir ortam değildi her zaman oturulan cafelerdi. gittiğim yerlerden haberi her zaman vardı.ancak sorun cıkıyordu coğu zaman. tartıştıktan sonrada seni üzüyorum kırıyorum uzaktayım kıskancım ama o insanlar seninle vakit geçirebiliyorken ben geçiremiyorum kendime cok stres yapıyorum senin hayatına müdahale etmek istemiyorum cunkü sen de bana aynı seyi yapsan bende rahatsız olurum diyordu. tabi bu ilerleyen zamanlarda söyle birşeye dönüştü biz birşey yaparken birbirimizi düşünmeliyiz ona göre hareket etmeliyiz birbirimizin canını acıtıcak rahatsız edicek şeyler yapmamalıyız oldu.kendisi körü körüne kıskançlık yapıcak birisi değil herşeyin farkında ancak ilişkimizin başındayken o sürekli ben sana güvenemiyorum diyorken ben ona sürekli sana güveniyorum seninkiside eminim zamanla olucak diyordum ki zamanla o güvenmeye başladı ben senin bana bakışlarından dikkat etmenden sana güveniyorum demeye başladı ancak biz bir aylık bir süre ayrı kaldığımızda bir kızla konuşmuş 2 günlüğüne ve ben bunu barışınca duymuştum tabi bu olay da benim biraz sarsılmama sebep olmuştu. seni unutmak istemiştim yapamadım dedi açıklaması buydu.biz ayrı olduğumuz sıralarda benden hoşlanan bir cocukla kalabalık bir ortama girmiştim ve bunun fotoğrafı ortak arkadaşlar vasıtasyla onun önüne gelmiş. benim yaptığımda bilinçli değildi ve biz ayrıydık. tabi bunun üzerine onu söyledi ayrıyken sen bunu yaptın ben delirdim diye falan. ama kapattık daha sonradan bu konuyu.neyse bu tip seylerden sonra benim güvenimin azaldığını düşündü. her gittiği yeri söyledi etti beni inandırmaya suphem olmasın diye uğrasmaya calıştı. ben cok üstüne gitmedim ancak bu askere gitme muhabbbetlerinin başladığı zaman artık biz işi biraz yokuşa sürdük yoksa benim onu askerde beklememle ilgili bir sorunumuz yoktu ancak son kavgalarımız bizi yıprattı.ve sanırım o da bu kavgaların böyle sürmesinden korktu bende bunu farkettiğim için ayrılmasından önce olmıcak bu tarz seyler senin durumun suan ekstrem bi durum askerlik ben senin yanında olucam dedim ama dinlemedi. şuan bakıyorum ayın 7 sinde teslim olucak. yaptığı seylere bilerek sanki tamamen unutmuş gibi aklından atmaya calışıyor.

Arar merak etme benim eski sevgilım eski sevgilisine döndü ama o bile aramıştı

üstüne gitme bence canım askerlik psikolosi ile böyle yaparbilir bence orada yanlız kalınca aklı başına gelir ve seni arar...

üstüne gitme bence canım askerlik psikolosi ile böyle yaparbilir bence orada yanlız kalınca aklı başına gelir ve seni arar...

üstüne gitmedim istemesemde kararına saygı duyuyorum dedim son konuşmamızda ancak her askere giden sevgilisinden ayrılmalı mı diye de düşünmeden edemiyorum.5 -6 yıllık uzun bir ilişkimiz olmamasına rağmen ailesiyle tanışmıştım ve geleceğe yönelik dşünüyorduk. askere gidip kendini unutmaya zorlar herşey biter diye de korkuyorum onu zaten arayamam. şuan gitmedi yazabilecek aryaabilcek fırsatım var ancak böyl ebir karar aldığı için hiç üstüne gitmiyorum hiç bir bağlantı kurmuyorum. askere gitttiğinde kötü bir ortamla karşılaşırsa muhtemelen doğru bir karar vermişim diye aramayabilecek birisi kendisi. ama seviyorsa arar diyor herkes. ve çevremde bizi tanıyanlar onun sana sevgisinden verdiği değerden şüphemiz yok ama askere gidicek diye böyle bir psikolojide diyor. beklemekten başka birşey yapamıyorum..

anlıyorum canımda zamana bırak bence sende biraz düşünme fırsatına sahip olursun hem bak onca sene çıkmıssınız bence arar sadece biraz zamana ihtiyacı var

gitti askere artık hiç bir haber alamıyorum. bende memleketime geldim ve biraz kafamı dagıtıcam artık ne kadar olucaksa..

gitti askere artık hiç bir haber alamıyorum. bende memleketime geldim ve biraz kafamı dagıtıcam artık ne kadar olucaksa..

emin ol bilerek yapmıştır çünkü askerlik çok farklı bişey. aslında erkekler genelde askere arkasında birini bırakmadan gitmek ister. benim erkek arkadaşım askerliği ilk söylediğinde beklerim nolucak demiştim bekledim tabiki o ayrı ama keşke askerliğini yaptıktan sonra sevgili olsaymışız. emin ol askerde birbirinizi çok yıpratırdınız. eğer çok seviyosanız 12 ay sonra olucaksa yine olur

bir taraftan üzülüyorum bir taraftan bıraktı gitti diyorum bir taraftan da hak veriyorum belki cok kötü ayrılacaktık diyorum ama işte seviyorum aklım onda özlüyorum hala kafamı dağıtmaya calıssamda ne olacak diye bekliyorum ama hiç bir haber yok alamıyorum artık. askerliğin çok yıpratıcı olduğunu artık bu konu dolayısıyla öğrendim.erkekler için ne kadar mühim bir mesele olduğunu da.gerçi zaten uzaktan yürütüyoduk ilşkimizi ama mantığını kullanarak davrandı diyecek birşey kalmıyor malesef :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…