bir taraftan üzülüyorum bir taraftan bıraktı gitti diyorum bir taraftan da hak veriyorum belki cok kötü ayrılacaktık diyorum ama işte seviyorum aklım onda özlüyorum hala kafamı dağıtmaya calıssamda ne olacak diye bekliyorum ama hiç bir haber yok alamıyorum artık. askerliğin çok yıpratıcı olduğunu artık bu konu dolayısıyla öğrendim.erkekler için ne kadar mühim bir mesele olduğunu da.gerçi zaten uzaktan yürütüyoduk ilşkimizi ama mantığını kullanarak davrandı diyecek birşey kalmıyor malesef :S
bak şu anda hayatında o yok diye ağlıyosun, üzülüyosun. o zaman çok farklı ufacık şeyler yüzünden ağlardın emin ol böylesi daha iyi olmuş. olucağı varsa o askerden geldikten sonrada olur bazen mantığı kullanmak çok işe yarar
askerdeyken o da özleyip yazarsa ki herkes arayacak dedi. ancak aramama ihtimali de var. bugün kuzenimle konuştum onun erkek arkadaşı da askere gitti döndü. ve bana ararsa artık bu saatten sonra biraz kendini düşün ve o askerliğe devam ederken bunu yürütebilcekmisin daha da yıpranmayın belkide doğru bir karar vermiştir falan dedi. ancak 1 sene cok uzun bir sene ve kendisi zaten yıpranmamak adına beni silmeyi unutmayı seçti. bir taraftan zaten unutucaksa tamamen silicekse dönemeycekse seni yeterince sevmemiştir yapıcak birşey yok kendini ypratma diyorum. ama nedense bir taraftan da 1 senede zaten unutmak için zorluyor ya unutursa yada ben unutursam ne olucak diye de korkuyorum.
hayır canım işte herkes yanılıyor o sadece kendisini yıpratmamak için değil senide yıpratmamak için böyle bi karar aldı. askerliği ne kadar rahat olursa olsun asker bekleyen biri olarak diyebilirim ki en kolay askerlik bile çok zor gelir bekleyene de bekletene de. bence o seni aramıcak diye düşünüyorum ya da duygularına yenilip arıcak ama barışırsanızda keşke aramasaydı barışmasaydık diceksin. uzaktan görüldüğü gibi değil hiç bişey. eğer o seni seviyorsa zaten unutmaz ki unutursa da buda güzel bişey seni sevmediğini anlarsın. sizinki normal bi ayrılık olmadığı için böyle konuşuyorum seni rahatlatmak için değil gerçekten. asker beklemeyi yaşadım biliyorum ne kadar zor olduğunu ve diyorum ya keşke askerliği hiç yaşamasaydık.
zaten ararsada gerçekten dygularına yenik düştüğü için arayacaktır mantığından değil. en son konusmamızdda hala doğru karar verdm kötü ayrılmaktanda böylesi daha iyi dedi. askerliği bilerek ilk ayrılmamızdan sonra barışmıştım ve yapabilriim beklerim dedim ama o sen beni bekleyemezsin biz cok yıpranırız dedi. eğer biraz tanıyorsam onu karşısındakilere aslında cok zarar vermekten ve kendisinin de üzülmesinden cok korkan birisi o yüzden onun için de iyi yaptım diyerek aramayacaktır dediğin doğru ama suan canım yanıyor ve karşıdan bakan birisi gibi mantıklı düşünemiyorum ve üzülüyorum.
tabiki düşünemezsin ama senin bu söylediklerinden sonra dediğimde haklı çıkıyorum ayrılık kötü bi durum. sen kendine oyalanıcak bişeyler bul çalışıyosan işine asıl, okuyosan derslerine. umarım herşey güzel olur hakkında hayırlısı olsun.
Merhabalar oncelikle biraz gec oldu ama sevgilim aradi ustune ustluk ondan once annesi aradi . Benim ayrildiginizdan haberim yoktu cok uzuldum oglum izne geldi yeni ogrendim kendisi bi hata yapmis pismanda anladigim kadariyla aramak istiyor ama senin tepkinden korkuyor galiba dedi benim aradigimdan haberi yok yanina gelmek istiyor dedi bende duzgunce konustum annesiyle birsey diyemem suan falan dedim sonra cicekler gonderdi mesajlar atti kalkti yanima geldi ben seni sensiz yasadim bunca sure inanadigim seyler icin yasadim inandigim bisey varsa o da sensin dedi ben ne kadar istesemde ayriliktan sonra cok uzuldugum ve bu konuda ona yeniden inanabilirmiyim diye dusundugum icin kendimi cektim seni uzmicem asla bundan sonra dedi bu gunu bi kenara yaz birdaha boyle seyler olmcak soz veriyorum dedi bende zaten ozledim zaten seviyorum gonulsuz emin olmayarak da olsa olumlu yanit verdim . Neyse uzun donem diye ankaraya cikti geri kalan on ayi . Gitti sonra izin aldi yine geldi yanima beraber vakit gecirdik guzeldi zaten ilk baristigimiz zamanlar cok asiri ilgiliydi ama tabi ilgi zamanla yine azaldi. Ama oncekinden cok farkli bu defa hic tartismiyoruz onceleri aydilmadan once surekli kavga eder bir hafta bile konusmazdik baristigimizdan yana hic oyle birsey olmadi ama bu defada sorunlari tartismiyoruz tama diyoruz geciyoruz bu defa kiskancligini azaltti herseye kiskanclik yapmiyor ama benim ona guvenmedigimi soyleyip duruyor ona guvendigimi hissettirmiyormusum bundan rahatsizmis bu defa ben guveniyorum sen guvenmiyorsun diyor. Bu siralar benim islerimde yogun oldugundan onun da askerde olmasindan kaynakli cok muhabbet etmiyoruz sadece gun icinde naptik nereye gittim napti bunlar bir paylasim yok aramizda o orda sikilmaya basladi cani sikkin oldugu icin banada yansitiyor aramiz soguyacak gibi duruyor halbuki normale gore rahat bir askerligi var sabah gidiyo aksam geliyo evine haftasonlari var ama cani sikiliyormus. Ben bu askerlik psikolojisini cozemiyorum. Derdi ben miyim baska bisey mi . Tekrar baslarken soz verdi bu benim son sansim biliyorum ve onu kaybetmicem dedi ama bizim aramiz yine aciliyor bu defa kavga etmeden hicbisey konusamadigimiz icin..ne olacak bilmiyorum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?