Merhabalar oncelikle biraz gec oldu ama sevgilim aradi ustune ustluk ondan once annesi aradi . Benim ayrildiginizdan haberim yoktu cok uzuldum oglum izne geldi yeni ogrendim kendisi bi hata yapmis pismanda anladigim kadariyla aramak istiyor ama senin tepkinden korkuyor galiba dedi benim aradigimdan haberi yok yanina gelmek istiyor dedi bende duzgunce konustum annesiyle birsey diyemem suan falan dedim sonra cicekler gonderdi mesajlar atti kalkti yanima geldi ben seni sensiz yasadim bunca sure inanadigim seyler icin yasadim inandigim bisey varsa o da sensin dedi ben ne kadar istesemde ayriliktan sonra cok uzuldugum ve bu konuda ona yeniden inanabilirmiyim diye dusundugum icin kendimi cektim seni uzmicem asla bundan sonra dedi bu gunu bi kenara yaz birdaha boyle seyler olmcak soz veriyorum dedi bende zaten ozledim zaten seviyorum gonulsuz emin olmayarak da olsa olumlu yanit verdim . Neyse uzun donem diye ankaraya cikti geri kalan on ayi . Gitti sonra izin aldi yine geldi yanima beraber vakit gecirdik guzeldi zaten ilk baristigimiz zamanlar cok asiri ilgiliydi ama tabi ilgi zamanla yine azaldi. Ama oncekinden cok farkli bu defa hic tartismiyoruz onceleri aydilmadan once surekli kavga eder bir hafta bile konusmazdik baristigimizdan yana hic oyle birsey olmadi ama bu defada sorunlari tartismiyoruz tama diyoruz geciyoruz bu defa kiskancligini azaltti herseye kiskanclik yapmiyor ama benim ona guvenmedigimi soyleyip duruyor ona guvendigimi hissettirmiyormusum bundan rahatsizmis bu defa ben guveniyorum sen guvenmiyorsun diyor. Bu siralar benim islerimde yogun oldugundan onun da askerde olmasindan kaynakli cok muhabbet etmiyoruz sadece gun icinde naptik nereye gittim napti bunlar bir paylasim yok aramizda o orda sikilmaya basladi cani sikkin oldugu icin banada yansitiyor aramiz soguyacak gibi duruyor halbuki normale gore rahat bir askerligi var sabah gidiyo aksam geliyo evine haftasonlari var ama cani sikiliyormus. Ben bu askerlik psikolojisini cozemiyorum. Derdi ben miyim baska bisey mi . Tekrar baslarken soz verdi bu benim son sansim biliyorum ve onu kaybetmicem dedi ama bizim aramiz yine aciliyor bu defa kavga etmeden hicbisey konusamadigimiz icin..ne olacak bilmiyorum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi