Evet askerlik için mesajımdan sonra teşekkür için aradığında biraz rol yapmış ve dik durmaya calısmıştım verdiğin karara saygı duyuyorum yalnızca ikimiz adına sen karar verdin ama mantıklı olan buydu sanırım dedim ancak içimden hala onu ne kadar sevdiğimi ve özlediğimi söylemek geçiyordu. demedim ve beni dik durarak gördü ona attığım mesaj için de tekrar tekrar teşekkür etti ve çok önemli olduğunu benim farklılığımı tekrardan ona göstediğiimi söyledi. sınavlarım vardı tam ayrılıdğımız sıralar böyle bi dönemde yaptığım için cok uzgünüm dedi. bende ayrılsak yada ayrılmasak da aynı sekilde geçicekti benm sınavlarım ve kötü değillerdi için rahat olsun dedim . bir zamanlar herşeyini herşeyini bildiğin insanla sanki iki yabancı gibi konusmak gerçekten can acıtıyormuş. bende cok duygularıyla hareket eden birisi değildim ancak böyle durumlar beni cok duygusual yaptı ve insan gerçekten ilk kez ve gerçekten böyle seyler hissedince duygusallaşıyor. ben de zaten normal ve dik durabiliyorum ama cok dengesiz ruh halim var bu sıralar yeni olduğu için bir gün iyiyken diğer gün bütün gün boyunca ağlayıp sızlanabiliyorum bu süreç geçicek biliyorum ama onun da hayatımdan cıkmasını istemiyorum ve herşey düzelmişken belkide askerden döndüğünde herşey normale dönebilecekken ben hala onu unutamamışsam ve beni aramamışsa gerçekten benim için kötü olucak ama bu kadar üzülmeme ragmen yüzde 80 im gururdur. askımdan ölsem bile arayamam artık. hatta benden ayrılma derken bile öyle demem gerekiyordu öyle istiyordum ama kelimeler agzımdan cok zor cıktı gururumdan. bununla övünemiyorum cünkü cok zararını gördüm en cok da bana. eğer aramazsa zaten onu unutamazsam bile arayamam onu..O can acitmasini bende kendime cok yapardım. Sonra baktım ki etrafımda korkularına esir düşen herkesin basına korkusu gelirken umursamadan oluruna bırakanlar mutlu oluyor
Benimkisi de su an yurt dışında ısı icabı. Donecek haftaya. Konu acmıştım bende sagolsun herkes cok yardımcı oldu. Yoksa bende yine eskisi gibi korkularımın esiri olup canımı yakacaktım. Istemeden de bunu karşıya hissettirip korkutacaktim.
Ben yenmek icin cok uğraş verdim bu psikolojiyi. Umarım bir daha yapmam.
Bak bende 24 yaşındayım. Erkek arkadasım 26. O da bana kendi olgunluğunu söylüyor ve bana kuruntu yapma cok kuruntu yapıyorsun derdi.
Aslında onlarda cok Olgun kişiler degil. Özellikle erkek arkadasın askerden sonra gercek olgunluğa bir nebze erişecek emin ol. Sadece biz bazen kadınlık ic gudusuyle cok çocukca oluyoruz. Gerek pms gerek duygusallık bizi boyle yapıyor
Icin rahat olsun ne kadar rahat olursan karşısıda bunu hisseder ver korkuları azalır. Ailesiyle tanışman super seyler. Erkekler ciddi olmadıklarını tanıştırmaz. Sana deger veriyor ve seviyor demek ki. Sadece korkuyor. O korkuyu azaltmakta sana düşüyor. Rahat ol ustune kavgacı olarak gitme. Olumlu ol. Bir süreçti atlattım modu yap. Seni hep oyle sanmasın. Sende bunu kendine sık sık tekrar et. Cunku rol gibi yaparsan illa bir yerde patlak verir
Sende bu sekilde olmaya çalış bu tarz her zaman mutluluk getirir