- 30 Kasım 2019
- 11.968
- 38.169
- 598
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adamın niyeti belli sakın kontağa geçme daha karşındakinin in mi cin mi belli değil. Başına bela almaDün ne heveslerle burada konu açıp anlatmıştım bir de Aynı ilçede yaşadığımız biri vardı ve görüşmeyi planlıyorduk. Çok ısrar etmesi üzerine bende kabul edip konuştukça da beğenmeye başlamıştım. Bu arada takip listesinde hep aynı ilçede olan kızlar ama kızlar bunu takip etmiyor. Benimle konuştuğu süre içinde de çoğunun fotoğrafını beğenmiş hepsini yeni atılanlar da dahil ama birşey demedim ona bu konuda zaten daha yüz yüze görüşmedik ondan sonra karar veririm diye. Oradan kişiliği hakkında zaten bir güvensizlik duymuştum ama yanlış düşünüyorumdur belki dedim. Bana ilk yazdığında da ben öyle herkese yazmam seni çok beğendim bir şans ver tanışalım falan demişti. Dün gece de buluşma konusu açıldı ve birden daha ilk buluşma hakkında böyle bir konuşma geçti aramızda sonra ben ilerlerse de sadece cinsellik
üzerinden ilerletmek istiyor diye düşündüm 6-7 yaş fark da vardı aramızda ve olmayacağını söyledim bende sonuç olarak bitirdik. sabah uyandım silmiş zaten takipten falan. sizce doğru mu karar mı verdim kendimi sorguladım bir an
Eki Görüntüle 3533953 Eki Görüntüle 3533954 Eki Görüntüle 3533955
tek sorun aynı ilçedeyiz yürüme mesafesi hatta ama silmiş zaten beni. asla yazmam bir daha zatenAdamın niyeti belli sakın kontağa geçme daha karşındakinin in mi cin mi belli değil. Başına bela alma
Bak ne güzel silmiş seni, Allah korumuştek sorun aynı ilçedeyiz yürüme mesafesi hatta ama silmiş zaten beni. asla yazmam bir daha zaten
Ata sporu güreşKucaklayıp ne yapacakmış shhhs
Seni gördü mü yada adresini felan biliyomu ? Seni sildiyse korkma gönül eğlendirmeyi seven tipten yoksa böyle mide bulandırıcı davranmazdı bildiğin pislk peşinde..tek sorun aynı ilçedeyiz yürüme mesafesi hatta ama silmiş zaten beni. asla yazmam bir daha zaten
Abaza!Dün ne heveslerle burada konu açıp anlatmıştım bir de Aynı ilçede yaşadığımız biri vardı ve görüşmeyi planlıyorduk. Çok ısrar etmesi üzerine bende kabul edip konuştukça da beğenmeye başlamıştım. Bu arada takip listesinde hep aynı ilçede olan kızlar ama kızlar bunu takip etmiyor. Benimle konuştuğu süre içinde de çoğunun fotoğrafını beğenmiş hepsini yeni atılanlar da dahil ama birşey demedim ona bu konuda zaten daha yüz yüze görüşmedik ondan sonra karar veririm diye. Oradan kişiliği hakkında zaten bir güvensizlik duymuştum ama yanlış düşünüyorumdur belki dedim. Bana ilk yazdığında da ben öyle herkese yazmam seni çok beğendim bir şans ver tanışalım falan demişti. Dün gece de buluşma konusu açıldı ve birden daha ilk buluşma hakkında böyle bir konuşma geçti aramızda sonra ben ilerlerse de sadece cinsellik
üzerinden ilerletmek istiyor diye düşündüm 6-7 yaş fark da vardı aramızda ve olmayacağını söyledim bende sonuç olarak bitirdik. sabah uyandım silmiş zaten takipten falan. sizce doğru mu karar mı verdim kendimi sorguladım bir an
yok yüz yüze görmedi ama aynı metroyu kullanıyoruz bazen aynı semt yani görme olasılığı var mı var ama öyle takıntı yapacağını zannetmiyorum sildiğine göreSeni gördü mü yada adresini felan biliyomu ? Seni sildiyse korkma gönül eğlendirmeyi seven tipten yoksa böyle mide bulandırıcı davranmazdı bildiğin pislk peşinde..
bazen bende mi sorun var diyorum hayır samimi bir insanda değilim hatta ilk reddetmeme rağmen devamlı ısrar edince öyle kabul ettim. saf mı duruyorum ya da cinselliğe açık biri mi zannediyorlar anlamadım karşıma hep böyle insanlar çıktı ilk ilişkim bile doğru düzgün bir ilişki değildiAbaza!
Buluşmayın, bir daha da size ulaşmaya calisirsa göz ucu ile bile bakmayın. Bu ne ya ne zannetti sizi iğrenç mahluk.
Ata sporu güreş
İlişkilerini taşıyıp taşıyamayacağına bakacak.Kucaklayıp ne yapacakmış shhhs
Seni öpüp koklayacak kucağına alacak sarılacaktı tabi canım tabi. Konuşmalarından belli işte daha tanımadan baş başa görüşelim demiş. Amacı cinsellik.Dün ne heveslerle burada konu açıp anlatmıştım bir de Aynı ilçede yaşadığımız biri vardı ve görüşmeyi planlıyorduk. Çok ısrar etmesi üzerine bende kabul edip konuştukça da beğenmeye başlamıştım. Bu arada takip listesinde hep aynı ilçede olan kızlar ama kızlar bunu takip etmiyor. Benimle konuştuğu süre içinde de çoğunun fotoğrafını beğenmiş hepsini yeni atılanlar da dahil ama birşey demedim ona bu konuda zaten daha yüz yüze görüşmedik ondan sonra karar veririm diye. Oradan kişiliği hakkında zaten bir güvensizlik duymuştum ama yanlış düşünüyorumdur belki dedim. Bana ilk yazdığında da ben öyle herkese yazmam seni çok beğendim bir şans ver tanışalım falan demişti. Dün gece de buluşma konusu açıldı ve birden daha ilk buluşma hakkında böyle bir konuşma geçti aramızda sonra ben ilerlerse de sadece cinsellik