Sevgilim ve uyku

Boğa burcudur o. Uyandıramazsın boğaları tabiatları bu. Kocamdan biliyorum

Hafta içi işten dolayi 8-9 saat uyuyor ve ona bu yetmiyor gelince de en az 1 saat uyuyor. Hafta sonu ise c.tesi öğlen işten gelince akşama kadar uyur kalkınca biz görüşürüz. Gecesine en geç 1 gibi yatar pazar 15-16 gibi uyanır yine buluşuruz

Bir de psikoloğa gitsin depresyonun ardındaki nedeni bu şekilde bulabilir. Psikiyatır ilacına elbet dikkat etsin ama ek olatak psikolog iyi gelir

Bu şekilde yorumlari anlıyorum hak da veriyorum fakat inanın kolay değil. Ortada birlikte geçen yıllar var sevgi var emek var. Onu psikolojik bir problem yüzünden terk etme fikri bana ürkütücü geliyor
Hak veriyorum zor olacak ama inanın onu tabiri caizse düzeltmek sizin sorumluluğunuzda olan bir şey değil. Elbette destek olmak ayridir, ama destek olurken kendinizi de benzeri bir psikolojik sorunun içine itmek apayridir.

Seçimleriniz ve sonuclari konusunda biraz dusunmelisiniz. Kendinize düşünme payı verin, mantığınızi ve size söylediklerini sevginin arkasına itmeyin. Şefkatin veya merhametin de...

15 saat uyuyan bipolar mi olur ya
herhalde en olmayacağı şey bipolardir

Haklısınız da... Kurtarıcı rolü ustlendigim doğru, ben sadece erkek arkadaşımda değil tüm çevreme karşı böyleyim. Sanki dünyayı ben kurtaracagim. Herkesin yaralarını sarmak gibi misyon edinmişim kendime. Tabii bu farkında olmadan gelişiyor insanda

Depresyonda olmasının haricinde de vücudu uykuya alışmış. Ben de böyleyim. Zamanla azar azar azaltması lazım. Ama bir günde 6 7 saat uyumaya düşerse uykusu vücuduna yeterli gelmez.

15 saat uyuyan bipolar mi olur ya
herhalde en olmayacağı şey bipolardir
Siz psikiyatrist ya da psikologsunuz muhtemelen. Bir şey sorabilir miyim? Bizim psikolojik yönden sağlıklı çocuklar yetiştirmemiz mümkün mü sizce? Hiçbir şey için kesin konuşamam ama tek bir şey için konusabilirim ona sonsuz sevgi ve ilgi veririm/veririz. Bu her şeyin üstesinden gelir mi? Yoksa genetigin önüne hiçbir şey geçemez mi?

O zaman sizin de terapi almaniz lazim. Cünkü hepimiz sevdigimiz insanlari önemseriz, yardimci oluruz felan, ama bu kadari normal degiö, cünkü genelde kurtarici rolunu üstlenirken kendi enerjimizi tüketiyoruz. Buda sadece bir süre mümkün ondan sonra kendimiz cöküyoruz. Been there - done that diyorlar ya hep. Bende yaptim zamaninda o yüzden sizi kesinlikle yargilamiyorum ama sonuclari da agir olabildigi icin uyarmak isterim

Çok teşekkür ederim. Burada herkesin yorumu çok değerli, çok mutlu ettiniz beni. İyi ki üye olmuşum dedim

Depresyonda olmasının haricinde de vücudu uykuya alışmış. Ben de böyleyim. Zamanla azar azar azaltması lazım. Ama bir günde 6 7 saat uyumaya düşerse uykusu vücuduna yeterli gelmez.
23 te uyuyup 8de uyanıyormuş h.içi
bu gayet yeterli aslında

ama işten gelince de 1-2 saat uyuyormuş, bu hesaba göre 9 + 2 saat = 11 saat yapıyor 15 yapmıyor aslında

yani o 2 saati de uyumayıp dışarı çıksa bisiklet filan sürse mesela (ucuz ve açıkhava diye dedim, bisiklet üzerinde de uyumaz herhalde) rutine bindirebilirse , ne ala. o zaman nörolojk bir sorun yokmuş deriz en azından.

h.içini bir rutine koyabilirse şimdlik h.sonu için tolerans tanınabilir diye düşünüyorum.

İsten geldiginde her defasında uyumuyor ama çoğunlukla uyuyor. Bazen ben uyumasına müsaade etmeden bak hazırlandım bile uyuyamazsin diyorum iş çıkışi alıyorum onu. Bazense tüm israrlarima rağmen vallahi gözlerim kapanıyor en azından bir yarım saat kestireyim öyle çıkalım diyor. Yarım saat 1 saat bile uyusa o an ona iyi geliyor öyle çıkabiliyor dışarı

Cocuk olunca ne yapacak acaba :)

Cocuk olunca ne yapacak acaba :)
Bana kalacak gibi gözüküyor. Ben ona yine okeyim çocuk zaafım var cunku. (aslında bu konuyu başka başlıkta açıp sizlerle değerlendirmek istiyorum) neyse ki temizlik yemek vs geliyor elinden uyumadigi anlarda destek olabilecek biri

Bence yol yakınken kararınızı hemen verim asla evlenince düzelir demeyin. Çünkü bir kişi evlenmeden önce bile kendini belli eder. Ama biz herşeyi düzelir diyerek erteleriz. Şizofreni vakalarının çoğu genetik kökenlidir. Yaptıkları olaylardan kendilerini sorumlu tutmazlar. Birçok sorunla karşılaşma olasılığınız yüksek. Ona göre tavrınızı alın, tavsiye ederim.

O iş pek oyle olmuyor 23-8 arasi uyuyup birde eve gelince yarim saat gozlerini dinlendirmek isteyen birinin enerjisi yetmez.
Evlenince tum olumsuz özellikler 3 kat artiyor. Aksini yaşayanı görmedim.
Cocuk zaten duzeni bozuyor. Yetememezlik, yorgunluk, uykusuzluk, gerginlik oluyor.
Umarik tedavide ilerleme olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…