- 23 Mart 2023
- 157
- 171
- 29
-
- Konu Sahibi powergirls1
Yani ailesinden biraz baskı görüyor ama seviyorlar yine de birbirlerini hani öyle direkt depresyon sebebi olacak kadar bir durum yok. İşi gücü var ama istediği konumda değil biraz onu da takıyor. Baktığınızda herkesin yaşadığı şeyler ekstrem bir durum yok hayatındaDoktor depresyonda olduğunu söylemiş bir nedeni yok mu? İş, aile vs ?
İnanın bu durum beni de çok korkutuyor. Dr a ailede şizofreni var diyince bunun üzerinde çok durmuş. Depresyona yatkinlik kat kat daha fazla olur böyle durumlarda demiş. Benim depresyonum falan yoktur neşeli biriyimdir ama bende de kaygı bozukluğu var çok kaygılı biriyimdir. İleride cocuk dünyaya getirirsek sağlıklı bir psikolojisi olmazsa diye bile şimdiden kaygı yapiyorum.Sevgi aşk çok güzel de ailede şizofreni olması düşündürücü.
Başka bir şey olsa hastalıkta sağlıkta derim ama şizofreni ihtimali bile korkutucu.
Sevgi aşk çok güzel de ailede şizofreni olması düşündürücü.
Başka bir şey olsa hastalıkta sağlıkta derim ama şizofreni ihtimali bile korkutucu.
Umursamasa cabalamasa dediğiniz doğru. Ama son enerjisiyle bile ayak uydurmaya çalışıyor geziyoruz ediyoruz, çok zorlanıyor ama fark ediyorum. Arada bir sevgi bağı var çok uyuyorsun hadi bana eyvallah diyip gidemem ki bunca seneden sonra. Onun için bir şey yapmak istiyorum sadeceBen şunu anlamıyorum insanlar hiç benzemeyen birini nasıl seviyorlar üstüne sevgili oluyorlarYani bu iş olmaz konu sahşbesi, tatile gidiceksin gezmek isticeksin adam yatıcak, evlenince3 pazar gezelim diceksin adam akşam 5e kadar yatacak .. ayrıl daha uygun biriyle ol.
Birlikte bol bol vakit geçiriyoruz 14-15 saat uyuduğu sürece sorun yok. Ve evet film izlerken çoğunlukla uyuyakaliyorSiz bu uykular arasında birbirinizi görebiliyor musunuz?Birlikte vakit geçirebiliyor musunuz?Film izleseniz uyuyakalır.
Bu yorumunuz beni çok etkilediOrası tamamen fiyasko, konu sahibesinin bu zamana kadar durması bile yanlış. Dimdirekt ayrılmalı. Ailede şizofreni varsa mutlaka ilerleyen kuşaklarda değişik şekillerde ortaya çıkıyor. Adam da kronik depresyon hastası zaten, evlenirlerse konu sahibesi hayatboyu çocuklarının sağlığıyla uğraşır.
Tam olarak biz. Ben de sizin gibiyim. Zaten normalde de çok uyuyan biri değilim hele bir de bir şeye üzüleyim uyku hak getireBir seye üzülünce asla asla asla uyuyamam. Gozumu kirpamam. Esim ise bir seye uzulunce hunharca uyur. Bıraksan 5 gun 5 gece uyur o derece. Ve evliligimizin en temel sorunu bu bizim. Hatta tek sorunumuz bu. Kotu bir sey oluyor ben bi kosede kara kara dusunup kaoslarsa yuvarlanken herif osura osura uyuyor. Valla deli oluyor insan.
Genetik bir hastalık olduğundan iyi düşünün derim ben.İleri de pişman olacağınız bir karar vermeyin.Gerçekten çok uyumlu blr çift olsanız belki yürür.Ama ya sonrası?İlaçları kullansa bile tamamen düzelebilir mi?Tüm hayatınızı böyle geçirebilir misiniz?Kolay gelsin size.Birlikte bol bol vakit geçiriyoruz 14-15 saat uyuduğu sürece sorun yok. Ve evet film izlerken çoğunlukla uyuyakaliyor
İş dışında pek aktif değil kuzenleriyle arkadaşlarıyla arada görüşüyor ama çok durmuyor. Bizde sık sık görüşüyoruz ama uzun surmuyor hafta içi. Hafta sonu daha uzun vakit geçirebiliyoruz. Değişmesi için elimden geleni yapicam8 yıldır böyleyse artık değişmez bence. Hadi bazen bazı zamanlarımız oluyor bunalımda oluyoruz çok uyuyoruz vs geçici durumlar olur. Ama sevgiliniz kişilik olarak böyle biri.
Birde garibime giden gün 24 saat 15 saat uyusa geriye 9 saat kalıyor. Bu da çalışıyorsa orda geçiyodur zaten yani iş dışında bi hayatı yok mu bu adamın izin günleri hariç? Cidden çok garip. 8 yıl nasıl bi sevgililik süreci geçirdiniz. Nasıl dayandınız bu kadar çok uyuyan birine çünkü uyumaktan size zaman ayıramıyordur diye düşünüyorum. Uzun zamanda olmuş ne diyim bilemedim ama değişeceğini sanmıyorum ciddi bi problem var ortada belli.
Umursamasa cabalamasa dediğiniz doğru. Ama son enerjisiyle bile ayak uydurmaya çalışıyor geziyoruz ediyoruz, çok zorlanıyor ama fark ediyorum. Arada bir sevgi bağı var çok uyuyorsun hadi bana eyvallah diyip gidemem ki bunca seneden sonra. Onun için bir şey yapmak istiyorum sadece