- 23 Mart 2023
- 157
- 171
- 29
-
- Konu Sahibi powergirls1
Evet altlara doğru yazmıştım. Dediğiniz gibi depresyon tanısı konduDepresyon olabilir. Ben de depresyonda oldugumda cok fazla uyurum. Surekli uyumak isterim. Zihnimin olaylsrdan kacma sekli bu sanirim. Bu acidan dusundunuz mu ?
Boga burcuyum ve uykuya hic ama hicc duskun degilim. Eski esim aynen konu sahibinin erkek arkadasi gibiydi yengec burcuydu. Yani alakasi yokBu yorumu ariyordumEvdeki kediden bile fazla uyumasi, konu sahibi gibi beni de endiselendirmisti ama doktorlar tarafindan kontrol edilmedik organ, yapilmadik tetkik kalmadi. En son psikiyatriden de birsey cikmadi. Kendisi yemek molasinda bile otoparka inip uyuyan bir boga burcu. Patolojik bir sorun olmadigini anlayinca saldim ben de. Hatta haftasonlari ona uyku saatleri hediye ediyorum, dunyanin en mutlu insani oluyor :))
sevgiliyken de sorun olur yahubu eşimle ben resmen, ben ne kadar enerjik isem onun o kadar içi geçmiş sizin bir şansiniz var bu kadar uykuya düşkün oldugunu evlenmeden ögrenmişsiniz.
ben size kısaca evlilik hayatimdan bahsedeyim. klozet ustunde uyuyabilen, yatakda uyurken (uyuyor dedigime bakmayin adam uyurken ölü oluyor resmen) dünya yıkılsa duymaz sohbet sıfır muhabbet sıfır.
bir yere gideriz aklinda tek bir sey olur eve gitsemde uyusam, cenazeniz düğünunuz olur onda bile uyuyacak bir yer bulur bu uyku konusu zamanla insanin damarlarindaki enerjiyi emiyor inanın.
çocuk emanet ediyorum bakiyorum uyumuş, kısacası gönul rahatligiyla ne bir yere gidebiliyorsunuz nede bir şeyi emanet edebiliyorsunuz yaninizda sürekli horlayan bir insan horlamadiginda da ayilamayan insanin enerjisini cekip icinden alan insan türu bunlar.
şimdi sevgilisiniz sorun olmuyor ama ilerde inanin çok problem yaşarsiniz.
biz esimle bir tatile gittiksevgiliyken de sorun olur yahu
sevgiliyken aynı evde yaşamıyorsan (biz yaşamıyoruz) zaten az saatin /günün oluyor görüşecek, mesela o bana gelse 1-2 gün kalıyor, ya da bir yere gitsek 1-2 gün zamanımız var, e ben gezmek isterim, bu sürede sürekli uyuyan adamla nasıl program yapacaksın?
tamam ben ekstrem bir örneğim uyku sorunum var kolay uyuyamıyorum, düzensizim bu konuda maalesef ama birbirimize uyum sağlıyoruz, deilse olmaz ki?
sevgilim geceyarından sonra uyur, artık dayanamaz ona bile bana kızıyor musun diye üzülüyor, (yav psikopat mıyım neden kızayım, uyku , ama makul saatlerde uyku fizyolojik bir ihtiyaç) mesela o erken kalkar gider kahvaltılık alır gelir, kahvesini içer (kahve içip ayılması lazım yoksa kahvaltı edemiyor, ben uyanır uyanmaz kahvaltı yapan bir tipim)
gece o uyuyunca ben de acele işlerimi hallederim (home office çalışıyorum) vs.
böyle böyle ortak bir düzende buluşuyoruz ama 1 taraf sürekli uyusa diğer tarafa tamamen haksızlık...
Bununla nasil bas ediyorsunuz ? Ben 4 yillik evliligimde bunu yeni yeni idrak ediyorum. Esim uyandiktan sonra gununu; islerini yapmasi gerekenleri yapsada biraz kestirse diye yasiyor ve bu durum artik beni cok yormaya basladi ben de tam tersi cok konuskan ve enerjigim. Daha 30 yasindayizbu eşimle ben resmen, ben ne kadar enerjik isem onun o kadar içi geçmiş sizin bir şansiniz var bu kadar uykuya düşkün oldugunu evlenmeden ögrenmişsiniz.
ben size kısaca evlilik hayatimdan bahsedeyim. klozet ustunde uyuyabilen, yatakda uyurken (uyuyor dedigime bakmayin adam uyurken ölü oluyor resmen) dünya yıkılsa duymaz sohbet sıfır muhabbet sıfır.
bir yere gideriz aklinda tek bir sey olur eve gitsemde uyusam, cenazeniz düğünunuz olur onda bile uyuyacak bir yer bulur bu uyku konusu zamanla insanin damarlarindaki enerjiyi emiyor inanın.
çocuk emanet ediyorum bakiyorum uyumuş, kısacası gönul rahatligiyla ne bir yere gidebiliyorsunuz nede bir şeyi emanet edebiliyorsunuz yaninizda sürekli horlayan bir insan horlamadiginda da ayilamayan insanin enerjisini cekip icinden alan insan türu bunlar.
şimdi sevgilisiniz sorun olmuyor ama ilerde inanin çok problem yaşarsiniz.
bende öyle idim sohbet muhabbet edeyim, güleyim, gezeyim tarzı bir insandım.Bununla nasil bas ediyorsunuz ? Ben 4 yillik evliligimde bunu yeni yeni idrak ediyorum. Esim uyandiktan sonra gununu; islerini yapmasi gerekenleri yapsada biraz kestirse diye yasiyor ve bu durum artik beni cok yormaya basladi ben de tam tersi cok konuskan ve enerjigim. Daha 30 yasindayiz
Cok uzuldum gercekten . Cift terapisine gittiniz mi ? Biz haftaya gidecegiz randevu akldik ozellikle bu konuyu acacagimbende öyle idim sohbet muhabbet edeyim, güleyim, gezeyim tarzı bir insandım.
şimdi benimde ağzımdan lafı kerpeten ile alıyo, bir konu olmadıgi surece konusmuyoruz pek.
benim çocuğum var şuan onun sohbeti yetiyoda artıyo bile eşimin sessizligi çok gözume batmasada aramızda çok fazla duygusal bağ kalmadığını düşünüyorum aşk yok yani.
kısacası gece yarısına kadar horlama modunda olan insanin yatakda aklına gelmek kötü bir şey ve maesef bu huyu cinsel hayatimizida etkiledi.
valla bizimkine degil cıft terapisi sülale terapisi yapsan yine işlemez.Cok uzuldum gercekten . Cift terapisine gittiniz mi ? Biz haftaya gidecegiz randevu akldik ozellikle bu konuyu acacagim