SEVGİLİM VE AİLESİ HAKKINDA LÜTFEN FİKRİNİZİ SÖYLEYİN

Sakın ağlayıp yalvarmalarına seni seviyorum sen de sevsen kabul ederdin gibi laflarına kanıp evlenmeye kalkmayın, ailenizi dinleyin onlar asla sizin kötülüğünüzü istemez bu iş olmaz diyorlar bunu da tecrübelerine dayanarak söylüyorlar.
Evleneceği kadına ayrı ev açamayan, annesinin dizinin dibinden ayrılamayan erkekten koca da olmaz baba da olmaz.
Henüz çok gençsiniz başkasını sevemem diye düşünüyorsunuz ama başkasına da öyle bir aşık oluyorsunuz ki nasıl oldu anlamıyorsunuz bile.

Okuyor musunuz veya çalışıyor musunuz bilmiyorum ama size anne tavsiyesi, mutlaka bir işiniz olsun ekonomik özgürlük demek hiç kimseye eyvallahınız olmaması demektir, okumanın da çalışmanın da farklı insanların yaşamlarını gözlemleme, hayattan ne istediğinizi ne beklediğinizi nasıl bir eş aradığınızı anlamanıza katkısı olur, kendiniz gibi ayakları yere basan eş seçmek istersiniz

Bende o yüzden söylediklerini kabul etmedim evet çalışıyorum sadece duygum ve mantığım arasında kalmıştım

O eve girince asla bir daha cikamayacaksiniz,önce kardeşlerinin tahsili bitsin diyecek sonra dur iş bulsunlar,dur evlenmek istiyorlar arada tabi siz ve çocuklarınız ser sefil olacak sonra da anam artık yaşlandı yanlız bırakamam diyecek ve boşa geçmiş ,içine edilmiş bir hayat ve kapanış....

Bayılıyorum böyle daha yolun hayatın çok başında olanların iyimserliğine … “çok iyi anlaşıyoruz” “aslında çok iyi bir kadın” gibi şeylerden bahsediyorum. Eşin sana ait olmayacak evlenirsen de bunu bilerek evlen. Aşkından ölsen bile bir zaman sonra huzursuz olmaya başlayabilirsin. Hepsi ihtimaldir tabi sen bilirsin.

Bende o yüzden söylediklerini kabul etmedim evet çalışıyorum sadece duygum ve mantığım arasında kalmıştım
Mantığınızı dinleyin suçlu da hissetmeyin, kimse kayınvalideyle yaşamamalı, kadın kanatlı melek olsa bir evde 2 kadın olmuyor, ben de kız annesiyim kızımı kayınvalide evine gelin etmek istemezdim, ki 29 yaşında kocaman kadın kızım, yeri geldi aynı evde birbirimizin düzenine uyum sağlayamadık bir de gidip kayınvalide evinde sığıntı gibi mi yaşayacaktı, 1 aydır evli ama evi de ayrı düzeni de ayrı çünkü olması gereken bu.

Tek kaynana olsa yine iyi. Koca aile var evde. Onlar evlenip dağılsa bile bayram seyran ölüm kalım hep doluşcaklar yine. Çekilir mi o tantana be, ev yol geçen hanına dönecek.

Tek kaynana olsa yine iyi. Koca aile var evde. Onlar evlenip dağılsa bile bayram seyran ölüm kalım hep doluşcaklar yine. Çekilir mi o tantana be, ev yol geçen hanına dönecek.
Kabus gibi
Oğlum tek erkek tabii bize sahip çıkacak tabii annesiyle oturacak diyen bir kayınvalide var belli.
Ohooo daha kızlar büyüyecek evlenirken abi değil mi kardeşlerinin evlilik masraflarını karşılayacak, geline yapmadıklarını kızlarına yapar kayınvalide, nişan, takı, çeyiz, kızları eksikli mi evlensin Katip

Kızlar da her şeyi abilerinden istemeye alışacak, çocukları olacak dayısıııı yeğenin PC istedi, dayısıııı yeğenin bilmem ne oyuncağını istedi

Offf yaşamadığım hayatı bdvde göre göre benim bile içim sıkılıyor yaşayanlara Allah kolaylık versin, kendi rızalarıyla başlarını yakmalarını anlamıyorum o ayrı

Ev-lenmek adı üstünde. Evin yoksa ne diye evleniyorsun derler adama.
23 yaşında kaynananla birlikte oturmak mı hayalin cidden? Vizyonunu genişlet derim sana.
Senin bu dediğine annem otuz sene önce kanmış, beraber iki yıl oturup çıkarız demiş babam. Sonuç? Yedi yıl beraber oturduk.
Kaynanayla aynı evde oturmak her türlü berbat.
Kaynanan iyi olsa bile berbat. Ki iyi kaynana nadir görülen bir şey.
Şimdi buraya yazılanlar şaka geliyor. Yüzde doksan dinlemeyip evleneceksin. Üç aya pişman olacaksın, garanti veriyorum.

Annemler de hep der zaten bir eve girene kadar kimseyi tanıyamaSın diye gerçekten doğru tabi ayrıca dinlemeyip evleneceğim diye bir şey yok benim de düşüncelerim bu yöndeydi bilinçsiz biri değilim sadece evlilerin de fikirlerini almak istedim sonuçta akıl akıldan üstündür herkese çok teşekkür ederim

Hayır benim de kararım ben duygusal olarak kendimi suçlu hissediyordum da o yüzden söyledim onu
Kendi kararını başkalarına yükleme ozaman daha bunun sorumluluğunu alamıyorsun ne evliliği Allah aşkına iyi ki bitmiş ilişkin. Senin için daha hayırlı.

Annesi çalışıyormuş. O diğer çocuğuna bakar. Siz neden ayrı ev kuramıyorsunuzki. Ayrıca sez de kabul etmeyin ev ev üstüne olmaz olmaz olmaz yani. Oluru yok. Evlenme daha iyi. Gençsiniz bekleyin birkaç sene maddi anlamda kendinize yeteceginizdr evlenirsiniz

Size yardimci olur mu bilmem nisan atan cok yakin bir dostum "en fazla bir yil aglarim, bir yil için kalan ömrümu yakamam" demisti.hakkaten oyle oldu. Çok zor bir yil gecirdi sonra esiyle tanisti yeniden aşik oldu. Evlendi 2 yasinda bir kizi var. Eşi doktor, hayatimda gordugum en iyi es ve baba... yazin onlara tatile gittik valla esine destegine hayran kaldim. Denem o ki gecenin karanligina aldanmayin güneş illa ki dogar yeter ki niyetiniz uyanmak olsun...

O 2 sene sana olur 20 sene.kardesini okutur evlendirir.sonra annem yanliz mi kalsın kimi var bizden başka diyip duygu sömürüsüne devam eder.Sen hatta o kardeşin evlenip ev dizmesini bile izlersin.Bu böyle sürüp gider.Köpruden önceki son çıkıştasin aklını başına al.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…