SEVGİLİM VE AİLESİ HAKKINDA LÜTFEN FİKRİNİZİ SÖYLEYİN

benim arkadaşımın annesi babası ayrıldı, erkek olan bir seneye evlendi evine çıktı arkadaşım da evlendi evine çıktı anne çalışıyor ve tek yaşıyor. anne baba boşanınca niye sorumluluk çocuğa kalsın? çok dramatize etmeye gerek yok. sonuçta baba da ölmemiş anladığım kadarıyla. he evlenmek için durumu yoktur, onda da durumlar yavaş yavaş müsait olunca evlenilir.

Şu an üzülüyorsunuz ama evlenirseniz ömür boyu ağlarsınız, ailenizi tebrik ediyorum çok haklılar, ailenizi dinleyin.

23 yaş için bence de biraz bekleyin. Sevgiliniz işini gücünü oturtsun , ayrı eve çıkma potansiyeline gelsin. Çok üzülürsün aynı eve gidersen.

deli misin ya, anan babanin evinde sana ne yapıyorlar da elalemin anasinin bacisinin evine gitmeye heveslisin?
ne ayagini uzatip tv seyredebileceksin, ne hesap vermeden girip cikabileceksin, ne kargonu basinda cikciklayan biri olmadan açacaksin, ne canin sıkıldı diye o gun yemek yapmamazlik odandan cikmamazlik yapacaksin.
niye?
koca adini verdigin organizma kendi ergenlik odasinda rahatca cinsel iliskiye girsin diye.
bu evlilik mi?

boşanan kim anlamadım
hee bu arada konu sahibi ayrıl kuzum bu işten mutluluk çıkmaz

Bunları geç o asla böyle bir fedakarlık yapmazdı annen şimdi boşansa annemle yaşayacağız desen arkasına döner bir daha asla bakmazdı her zaman kocan da olsa el oğlu unutma bak kv den örnek al bir imzayla kocan bir imzayla düşmanın olur o yüzden kanından olmayan kimse için büyük fedakarlıklar yapma

Maddiyatın onun elinde olmadığını da biliyorum zorlandığını ama hep birlikte hallederiz dedim ondan fazla fazla şeyler istemedim
Nasıl halledeceksiniz ya ,su toz pembe rüyalardan bir uyanin. Samanlık seyran falan olmuyor. Sevgilinin annesi Melek olsa boş, olmaz.

Aklını başına al , asla mutlu olamazsın...

Tek erkek çocukmuş, muhtemelen evin de en büyük çocuğu.
Annesi oğlunu asla bırakmaz, kardeşleri büyüyüp meslek sahibi olana veya evlenene kadar annesinin de yaşı ilerleyecek bu seferde annem hasta ve yalnız, kızkardeşlerim evlendi gitti annemi evde yalnız mı bırakalım diyecek.

Bu çocuk asla annesinden ayrı yaşayamaz, ömür boyu çekmek isteyen bu delikanlıyla evlensin.

Sen başını yakacaksın, öyle görünüyor

en kötü aile evi bile es ailesinin evine gelin gitmekten iyidir. ne artısi var ki yani. ask ask diyor o da ilk "annem hakli haddini bil onu uzme" dediğinde ucup gidecek

ayrılık kararı alırsan 3 gün bilemedin 3 hafta ağlarsın sonra iyi ki dersin
ama evlenirsen 3 ömürlük ağlar ve yanında da belki yavrun veya yavrularını yakarsın
Sen gencecik bir kızsın sana bunu dayatmaya hakkı yok
sanma ki evet dersen kıymetli olursun daha da sevilirsin asla merdiven olursun daha çok sırtına basarlar

yaş 23
aileyle aynı evde yasamak?
umarım evlenemezsınız de hayatını karartmazsın. bu gecici heveslerle hayatını yakmazsın.

en kötü aile evi bile es ailesinin evine gelin gitmekten iyidir. ne artısi var ki yani. ask ask diyor o da ilk "annem hakli haddini bil onu uzme" dediğinde ucup gidecek
Valla katılıyorum yenGEnC, kızımızın anlatımından kayınvalide profili belli oluyor zaten, sen tek erkeksin benden ayrı yaşayamazsın bana kardeşlerine sahip çıkacaksın diyen bir kadın belli.
Oğlunu yönetebilen bir kadın evine alacağı gelinin suyunu çıkarır, kayınvalide adayı çalışmıyor muhtemelen, kendi düzenini de bozmak istemiyor, kocasının bıraktığı yerden oğlu devam etsin istiyor bu da oğlunun maaşı annenin cebine girecek demek, para kimdeyse düdüğü de o çalar, evde hakimiyet de kayınvalidede olacak, gelin orada konu mankeni gibi duracak.

İnsan yeri geliyor kendi annesinin ailesinin düzenine ayak uyduramıyor, başkasının evinde onların istediği gibi yaşamak olacak iş değil.

Ayrıca düğün dernek davul zurna hayali varsa onu da unutsun, ben babasız çocuk büyütüyorum geride kardeşleri var hiçbir şey yapamam, ayrı ev de açamayız bu halde kabul edeceksiniz diyecek, sonra gelsin kayınvalidem yüzünden heveslerim içimde kaldı, her şeyimize karışıyor dışarı çıkarken bile hesap vermek zorunda kalıyorum, kocamın parasında söz hakkım yok dertleri, hem de 23 yaşında

Bırak çıksın suyu, zor dönemden geçmek nasıl oluyor anlar.

Şu an üzülüyorsunuz ama evlenirseniz ömür boyu ağlarsınız, ailenizi tebrik ediyorum çok haklılar, ailenizi dinleyin.
Hepinize gerçekten teşekkür ederim düşüncelerimi sizinle aynı olduğunu görünce içim rahatladı çünkü birazcık suçluluk hissediyordum duygusal açıdan gerçekten bi yol çizmeme yardımcı oldunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…