- 16 Aralık 2020
- 3.848
- 7.735
-
- Konu Sahibi birsorumva
Şu an üzülüyorsunuz ama evlenirseniz ömür boyu ağlarsınız, ailenizi tebrik ediyorum çok haklılar, ailenizi dinleyin.Çocuk bana benim ayrı eve çıkacak durumum yok tekim annem ve kardeşimle yaşar mısın gibi sorular söyledi ben kabul etsem bile ailem kabul etmez bunu çok iyi biliyorum annesi çalışıyor birbirimizi çok seviyoruz çekişmeli boşanma olacak annesi de dava bitene kadar bi adım atmamıza hoş bakmamış ne olacağı belli değil diye 23 yaşındayız ne yapmalıyım fikir verin lütfen nasıl yaklaşmalıyım
23 yaş için bence de biraz bekleyin. Sevgiliniz işini gücünü oturtsun , ayrı eve çıkma potansiyeline gelsin. Çok üzülürsün aynı eve gidersen.Merhaba ablalarım size bir konu hakkında fikir sormak istiyorum lütfen çok kararsız ve üzgünüm.
3,5 yıllık ilişkim var ikimizin arasında her hangi bir sorun yok çok iyi anlaşıyoruz ciddiydik ama annesi babası ayrılma kararı aldı bu arada başka erkek kardeşi yok bu yüzden kendi annesi ve kardeşlerinin sorumluluğunu da almak zorunda kaldı. Babası hiç bir maddi destek sağlamıyor bende aileme söylediğimde ön yargılı yaklaşıp bizim ailemize olmaz gibi cümleler kullandılar.(Doğulu bir aileyiz )
Çocuk bana benim ayrı eve çıkacak durumum yok tekim annem ve kardeşimle yaşar mısın gibi sorular söyledi ben kabul etsem bile ailem kabul etmez bunu çok iyi biliyorum annesi çalışıyor birbirimizi çok seviyoruz çekişmeli boşanma olacak annesi de dava bitene kadar bi adım atmamıza hoş bakmamış ne olacağı belli değil diye 23 yaşındayız ne yapmalıyım fikir verin lütfen nasıl yaklaşmalıyım ayrılık kararı aldık çok kötüyüm
boşanan kim anlamadımAyrı eve çıkacak durumu olmayan evlenmemeli zaten. Ev üstüne ev olmaz, siz o evde sadece kayınvalide ile değil bi de kardeşleriyle de yaşayacaksınız, hiç olmaz.
Ha sizin ailenizin tavrı da bi değişik, milletin boşanıp boşanmamasından ailenize ne, nüfus müdürü mü ananız babanız?
Bunları geç o asla böyle bir fedakarlık yapmazdı annen şimdi boşansa annemle yaşayacağız desen arkasına döner bir daha asla bakmazdı her zaman kocan da olsa el oğlu unutma bak kv den örnek al bir imzayla kocan bir imzayla düşmanın olur o yüzden kanından olmayan kimse için büyük fedakarlıklar yapmaBiz aslında kendi aramızda anlaşmıştık iyi kötü küçük bi eve geçer kiraya gireriz sorun yoktu dedik sonra ailesiz bizim ne olacağımız belli olmaz falan deyince onlardan etkilendiğini düşündüm kendi hayatını onların istekleri üzerine kurmak istediğini düşündüm anlattığınız her şeye saygı duyuyorum çünkü hayatımız sadece bir odadan ibaret olacak o şekilde hiç bir şekilde benimsenecek bir ev olmayacak benim için birbirinize ne emek verdik diyen bir abla vardı daha zor dönemler de geçirdik hiç kopmadık bunların beni zorlaması üzüyor anlaştıktan sonra başa sarmamız falan
Nasıl halledeceksiniz ya ,su toz pembe rüyalardan bir uyanin. Samanlık seyran falan olmuyor. Sevgilinin annesi Melek olsa boş, olmaz.Maddiyatın onun elinde olmadığını da biliyorum zorlandığını ama hep birlikte hallederiz dedim ondan fazla fazla şeyler istemedim
Aklını başına al , asla mutlu olamazsın...Merhaba ablalarım size bir konu hakkında fikir sormak istiyorum lütfen çok kararsız ve üzgünüm.
3,5 yıllık ilişkim var ikimizin arasında her hangi bir sorun yok çok iyi anlaşıyoruz ciddiydik ama annesi babası ayrılma kararı aldı bu arada başka erkek kardeşi yok bu yüzden kendi annesi ve kardeşlerinin sorumluluğunu da almak zorunda kaldı. Babası hiç bir maddi destek sağlamıyor bende aileme söylediğimde ön yargılı yaklaşıp bizim ailemize olmaz gibi cümleler kullandılar.(Doğulu bir aileyiz )
Çocuk bana benim ayrı eve çıkacak durumum yok tekim annem ve kardeşimle yaşar mısın gibi sorular söyledi ben kabul etsem bile ailem kabul etmez bunu çok iyi biliyorum annesi çalışıyor birbirimizi çok seviyoruz çekişmeli boşanma olacak annesi de dava bitene kadar bi adım atmamıza hoş bakmamış ne olacağı belli değil diye 23 yaşındayız ne yapmalıyım fikir verin lütfen nasıl yaklaşmalıyım ayrılık kararı aldık çok kötüyüm
Tek erkek çocukmuş, muhtemelen evin de en büyük çocuğu.deli misin ya, anan babanin evinde sana ne yapıyorlar da elalemin anasinin bacisinin evine gitmeye heveslisin?
ne ayagini uzatip tv seyredebileceksin, ne hesap vermeden girip cikabileceksin, ne kargonu basinda cikciklayan biri olmadan açacaksin, ne canin sıkıldı diye o gun yemek yapmamazlik odandan cikmamazlik yapacaksin.
niye?
koca adini verdigin organizma kendi ergenlik odasinda rahatca cinsel iliskiye girsin diye.
bu evlilik mi?
Sen başını yakacaksın, öyle görünüyorAilem de artık gelenlere hayır dediğim için nedenini sormaya başladılar o yüzden bir adım atmayı düşündük dediğiniz gibi bende hiç bir zaman bunu istemiyorum birlikte bi hayat bi zamandan sonra onların rahatlığına girip ayrılmak istemeyeceğini biliyorum annesi de dediğiniz gibi sürekli dile getiriyor hani birliktelik falan diye o yüzden birbirimizi seviyoruz emek verdik birbirimize Hayatını onların hayatına feda ediyor söyledıgım zaman benden başka kimseleri yok diyor
en kötü aile evi bile es ailesinin evine gelin gitmekten iyidir. ne artısi var ki yani. ask ask diyor o da ilk "annem hakli haddini bil onu uzme" dediğinde ucup gidecekTek erkek çocukmuş, muhtemelen evin de en büyük çocuğu.
Annesi oğlunu asla bırakmaz, kardeşleri büyüyüp meslek sahibi olana veya evlenene kadar annesinin de yaşı ilerleyecek bu seferde annem hasta ve yalnız, kızkardeşlerim evlendi gitti annemi evde yalnız mı bırakalım diyecek.
Bu çocuk asla annesinden ayrı yaşayamaz, ömür boyu çekmek isteyen bu delikanlıyla evlensin.
ayrılık kararı alırsan 3 gün bilemedin 3 hafta ağlarsın sonra iyi ki dersinAilem de artık gelenlere hayır dediğim için nedenini sormaya başladılar o yüzden bir adım atmayı düşündük dediğiniz gibi bende hiç bir zaman bunu istemiyorum birlikte bi hayat bi zamandan sonra onların rahatlığına girip ayrılmak istemeyeceğini biliyorum annesi de dediğiniz gibi sürekli dile getiriyor hani birliktelik falan diye o yüzden birbirimizi seviyoruz emek verdik birbirimize Hayatını onların hayatına feda ediyor söyledıgım zaman benden başka kimseleri yok diyor
yaş 23Merhaba ablalarım size bir konu hakkında fikir sormak istiyorum lütfen çok kararsız ve üzgünüm.
Salıncak sırasında anlaşamamışlar işte neyini anlamadın Katip20 yaşında ne zor döneminden geçtiniz yav?
Valla katılıyorum yenGEnC, kızımızın anlatımından kayınvalide profili belli oluyor zaten, sen tek erkeksin benden ayrı yaşayamazsın bana kardeşlerine sahip çıkacaksın diyen bir kadın belli.en kötü aile evi bile es ailesinin evine gelin gitmekten iyidir. ne artısi var ki yani. ask ask diyor o da ilk "annem hakli haddini bil onu uzme" dediğinde ucup gidecek
Bırak çıksın suyu, zor dönemden geçmek nasıl oluyor anlar.Valla katılıyorum yenGEnC, kızımızın anlatımından kayınvalide profili belli oluyor zaten, sen tek erkeksin benden ayrı yaşayamazsın bana kardeşlerine sahip çıkacaksın diyen bir kadın belli.
Oğlunu yönetebilen bir kadın evine alacağı gelinin suyunu çıkarır, kayınvalide adayı çalışmıyor muhtemelen, kendi düzenini de bozmak istemiyor, kocasının bıraktığı yerden oğlu devam etsin istiyor bu da oğlunun maaşı annenin cebine girecek demek, para kimdeyse düdüğü de o çalar, evde hakimiyet de kayınvalidede olacak, gelin orada konu mankeni gibi duracak.
İnsan yeri geliyor kendi annesinin ailesinin düzenine ayak uyduramıyor, başkasının evinde onların istediği gibi yaşamak olacak iş değil.
Ayrıca düğün dernek davul zurna hayali varsa onu da unutsun, ben babasız çocuk büyütüyorum geride kardeşleri var hiçbir şey yapamam, ayrı ev de açamayız bu halde kabul edeceksiniz diyecek, sonra gelsin kayınvalidem yüzünden heveslerim içimde kaldı, her şeyimize karışıyor dışarı çıkarken bile hesap vermek zorunda kalıyorum, kocamın parasında söz hakkım yok dertleri, hem de 23 yaşında
Hepinize gerçekten teşekkür ederim düşüncelerimi sizinle aynı olduğunu görünce içim rahatladı çünkü birazcık suçluluk hissediyordum duygusal açıdan gerçekten bi yol çizmeme yardımcı oldunuzŞu an üzülüyorsunuz ama evlenirseniz ömür boyu ağlarsınız, ailenizi tebrik ediyorum çok haklılar, ailenizi dinleyin.
Neden böyle diyorsunuz ben bekar biri olarak sizden sadece fikir sordum neyse üslubunuz sizin olsun teşekkür ederim yine de ben :)Bırak çıksın suyu, zor dönemden geçmek nasıl oluyor anlar.