SEVGİLİM VE AİLESİ HAKKINDA LÜTFEN FİKRİNİZİ SÖYLEYİN

Bır de yas 23.
Bu yaş daha gelır mı?.
32 yaşımda evlendım çocuk olayına takık olmasam olabilecek en geç yaşta evlenırdım..
Bu yaşta neyin sorumluluğunu alacaksın?
Gıt yüksekokul oku.
Arkadaslarınla ye iç gez eğlen.

Tabii ki hayır illa bir anayla yaşamaya meraklıysan otur annenle yaşa en azından el gibi söylediği laf batmaz

Tabii ki hayır illa bir anayla yaşamaya meraklıysan otur annenle yaşa en azından el gibi söylediği laf batmaz
Biz aslında kendi aramızda anlaşmıştık iyi kötü küçük bi eve geçer kiraya gireriz sorun yoktu dedik sonra ailesiz bizim ne olacağımız belli olmaz falan deyince onlardan etkilendiğini düşündüm kendi hayatını onların istekleri üzerine kurmak istediğini düşündüm anlattığınız her şeye saygı duyuyorum çünkü hayatımız sadece bir odadan ibaret olacak o şekilde hiç bir şekilde benimsenecek bir ev olmayacak benim için birbirinize ne emek verdik diyen bir abla vardı daha zor dönemler de geçirdik hiç kopmadık bunların beni zorlaması üzüyor anlaştıktan sonra başa sarmamız falan

Sen ne yap et kendi haklarini koru. Sana ayri ev sözü veremiyorsa hic evlilik isine girme. Ayrilik acisi cekmek evlenip sonra bosanmaktan daha zor degil. Burda beraber yasamaya calisan kadinlarin konularini oku. Neden bu kadar uyardigimizi anlarsin

Senin okulun işin filan yok mu ? 23 yaşında ne evlilik derdine düştün böyle

Ben söylediğiniz her şeyi çok ciddiye alıyorum zaten evlilerin daha bilinçli olduğunu düşünerek o yüzden sizinle konuşmak bana daha düzgün bir yol gösterir çünkü biliyorum istersem aileme kabul ettirebilirim erkek arkadaşımı ama birlik bir hayatı tabi ki kabul etmeyecekler

Senin okulun işin filan yok mu ? 23 yaşında ne evlilik derdine düştün böyle
Hayır yok evlilik derdine düşmek değil olsa Bile önümüzde ki sene içinde olacak şeylerdi şimdiden karar vermek istediğim için sordum bunu da sağolun yorumunuz için :)

Bu konuda muhakkak yolundan sasma. Duygu sömürüsü felan yapacaklar muhakkak, ama senin de sadece bir gencligin var. Beraber yasamayi kabul ettikten sonra bu sebeplerden evliligin bitse bile onlar düzenlerine yine devam eder, olan sana olur. Ve sunu da ekliyim: erkek arkadasin evin erkegi Rolüne bürünse artik hem kendi hayatini, hem annesinin, hemde kardesinin hayatini idare edip yasamaya calisacaktir. Sen ve evliligin hep onun arkasinda kalir. Bunun daha kardesi okutup evlendirmesi felan da var. Yani bir III sene disimi sıkarim diyecek bir durum degil

Hah işte oda öyle diyordu bir iki sene sonrası ayrılırız kendi evimize ben buna inanmıyorum çünkü bir erkek rahatlığa girdikten sonra tekrar sorumluluk almak huzursuzluk yaratır ne kadar bunu inkar etse de erkek arkadaşım bana öyle geliyor

Her ne kadar aşıkta olsan çok da sevsen evlendikten sonra artık mantık çerçevesinden bakmaya başlayacaksın ve eğer birlik gidersen sorun yaşayabilirsin. Sadece annesi olsa neyse diyecem de birde kardeşleri var. Maddi manevi çok sorun yaşarsın bence ailen haklı..

Nasıl sizin ailenize olmaz
Dogulularda bosanan aldatan öldüren vırt zırt neyse ne, yok muymus temiz ırkmıymışsınız siz?

Hayır yok evlilik derdine düşmek değil olsa Bile önümüzde ki sene içinde olacak şeylerdi şimdiden karar vermek istediğim için sordum bunu da sağolun yorumunuz için :)
Olsun o zaman balım okulun veya işin olsun. Yıllar sonra bize teşekkür edersin

Bir iki sene sonra ne degisecekmis ki? Annesi tekrar mi evlenecek? Birden bir yerden para mi yagacak? Burdaki konulara bakin kac kadini böyle "bir iki sene yasariz sonra ayriliriz" diye , sonra da "isine gelirsin yoksa kapi orda" diye ortada biraktiklarini görün. Erkek nasil rahatliga alisiyorsa ailesi de alisacak. Birakmak istemeyecekler. Sonra kavga gürültü haydi bakalim.
Ek not: insanlari ayni eve girmeden asla taniyamazsiniz

20 yaşında ne zor döneminden geçtiniz yav?

Bende bu rahatlığa gireceğini düşündüğüm için kabul etmedim zaten ama sürekli düşününce son çare burdan fikir almak istedim öyle olması bize her açıdan sorun olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…