Konuu sahibi arkadaşın açıklamasından sonra ben şunu anlıyorum; yani erkek arkadaşı yüzüğü vermiş arkadaşa ama arkadaş evde saklayamayacağı, takamayacağı için sende dursun şimdilik demiş.
Yani yüzük aslında sizin ama erkek arkadaşınızda emanet duruyor ben böyle anlıyorum bu durumu.
E bu durumda daha da vahim bir durum çıkıyor ortaya; erkek arkadaşınız "size ait" olan birşeyi, ister yüzük olsun, ister başka şey, nasıl olur da kardeşinin sevgilisine vermeyi aklından geçirebilir ki? Konuyu hiç size bile aksettirmeden kardeşi istediği zaman "oğlum yüzüğü kıza verdim ben, gördü etti, evde saklayamacağı için bende duruyor, yüzük onun veremem, tatsızlık çıkar, kendi yüzüğünü seninkinin parmağında gördüğünde kıyamet kopar" demeliydi, bu kadar basit
Kardeşi yüzsüzlük edip istemiş, ama erkek arkadaşınız böyle birşeyi size sormamalıydı bile! Bu bile açıkçası cıngar çıkarmaya yeter benim için
Ayrıca yüzüğü ver, hevesim geçti demekle hata etmişsiniz, siz evlendiğinizde, size bu yüzükten 10 kat pahalı yüzük bile alsa sevgiliniz, eski yüzüğünüzü eltinizin parmağında gördükçe sinirleriniz bozulacak, şahsen benim olsa bozulurdu çünkü. Bence verdirmeyin yüzüğü, bu konu hep üzer sizi ilerde