sevgilim tektaşımı kardeşi istediği için ona vermek istiyor :((

• Konu Sahibi Konu Sahibi acbc
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

acbc

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2010
151
2
118
Ankara
hanımlar canım çok sıkkın. 5 yıllık bir ilişkim var erkek arkadaşım bana güzel 5000 tl değerinde tektaş aldı. nisan ayında askere gidecek. Ama bana askerden geldikten sonra güzel bir ortamda evlilik teklife ederek yüzüğü vermek istediğini söyledi. Bende zaten böyle olması gerekir dedim. Yüzük şu an erkek arkadaşımın evinde yatıyor.Neyse buraya kadar normal. Sevgilimin erkek ikiz kardeşi var 3 gün önce askerden geldi. 6 aylık bir ilişkisi var. Dün akşam demiş ki sen nasılsa yüzüğü askerden gelince vereceksin ben o arada para biriktiririm şimdi yüzük alacak param yok bana yüzüğü ver diye yalvarmış. Ve sevgilimde bana soruyor siz olsaydınız ne derdiniz ?

EK AÇIKLAMA YAPMAK İSTEDİM ÇÜNKÜ YORUMLARDA, YÜZÜĞÜN ASKERLİKTEN SONRAYA KALMASI YANLIŞ ANLAŞILMIŞ.

Hanımlar çook teşekkür ederim kusura bakmayın bgn firma ödeme günü ofis dışında bankalarda gezdim bu sa. kadar. oyüzden cvp veremedim.Bu da bazı yanlış anlaşılmalara yol açtı onun için ÖZÜR DİLERİM. Öncelikle yüzüğün askerden sonraya kalma mevzusu şöyle. Sevgilim Mali müşavirlik stajını yapıyor. yüzüğü alıp bana evlenme teklifi etmeyi düşündüğü günlerde aileler tanışacak iş ciddiye binecekti bende yüzüğü rahat rahat takacaktım. Henüz beni istemeye geleceklerinden babamın ve abimin haberi yoktu. Bu yaz düğünüm olacaktı yani. sevgilim stajını dondurmadan fakat henüz de askerliğini yapmadan evlenecektik.sonra öğrendik ki stajı biter bitmez tecil ettiremeden askere gitmesi gerekiyormuş. yani ben 2 aylık evliyken askere gidecekti.Bende annemle konuştum hiç dedim işler ciddiye binmesin nisanda gitsin 5 ay askerliğini yapsın gelsin dönüşte istemeye gelsinler dedim.Bu arada resmi birşey olmasın ki ben şimdi sürekli sevgilimin annesini ablasını arayıp sürekli diyalog halinde kalmayım kasılırım sıkılıyrım dedim. Ee işler böyle olunca yüzük ortada kaldı. Bende abim ve babam şimdi sen bu yüzüğü nereden buldun kim taktı derler diye üstelik aynı işyerınde abim ve dayım ile çalışıyorum işte takamıcam evde de takamıcam diye alamadım açıkcası problem benden kaynaklanıyor. Bu olaylar olurken güzel bir yemekte yüzüğü bana verdi zaten sevgilim. Alınan hediyenın değeri zaten sorulmaz söylenmez. Yüzüğün sertifikasında 0,75 karat H sınıfı yazıyordu.fiyatını buradan biliyorum. Ama dediğim gibi babam ve abimden dolayı yüzüğü takamayacağım için geri verdim. Ve şu an da kardeşi madem evde duruyor sen vermedin ozaman bana ver ben sana , askerden gelince parayı veririm sen yenisini alırsın demiş. Sevgilim söylemek istemedi ama zar zor aldım ağzından lafı. Benim burada sinirlendiğim aslında kardeşinin düşüncesizliği. O yüzük o niyetle alınmamış yani niye istiyorsun ki.

Son düzenleme:
saçma vermeyin yüzüğünüzü diyecem ama daha size vermemiş size vermek içinde askerliğin bitmesinimi bekliyor.neden size güvenmiyromu,ben olsam direk sorarım yani.şuan oyüzük benim değil daha ne yapacağınada sen karar ver de bence.gerçeğide bu oyüzük daha senin değil karar vermekte sevgiline düşer.

neden yüzüğü vermek için askerden dönmeyi bekliyor,yada bekleyecek neden erkenden aldı,askerlik dönüşü de alabilirdi,saçma geldi bana
kardeşine verirse versin ,madem size vermicek onu ilgilendirir,askerden dönüştede kardeşi parasını verir yüzüğün yenisini alır size

neden askerden dönünce veriyomuş ki, askerdeyken onu terk etmene karşı önlem mi alıyor aklınca. normalde askere gitmeden önce verip işi resmiyete dökmesi gerekirdi bana kalırsa. ama daha size vermediğine göre sizin bi hakkınız yok yüzük üstünde onun için istediğini yapabilir diye düşünüyorum.

Madem simdiden almıs, simdi vermesi gerekirdi o yüzügü, hayır birseyde diyemezsiniz ki?
Abi, kardes arasında yasanan bir diyalog.

yüzük niye orda yatiyorkihemen takin bence askerden geldikten sonra alyans takarsiniz..ayrica siza alinmis bir yüzük ne alaka..ben olsam izin vermem karsi cikarim..

kesinlikle izin vermezdim sevgilisinin eline yüzük takmak isteyen insan çalışır alır canım. Sakın vermesin verip kötü olacağınıza vermeden kötü olun daha iyi
hem neden askerden gelmeyi bekliyor ki evlilik teklifi için hazır yüzükte alınmış taksın sende dursun

Birincisi, yüzük alacak parası olmayan adam 5 bin liralık yüzüğü sevgilisinin parmağına takıp da olmayacak hayallere karşısındaki kızı neden sürüklesin?
İkincisi evlenme teklifi benim bildiğim "sürpriz" olur, evlenme niyetinde olan kişi ben sana askerlik dönüşü evlenme teklif edeceğim, yüzüğüm de hazır demez, uygun ortamı hazırlar, sürprizini yapar, teklifini eder, yüzüğünü takar.

Madem simdiden almıs, simdi vermesi gerekirdi o yüzügü, hayır birseyde diyemezsiniz ki?
Abi, kardes arasında yasanan bir diyalog.

bence ıyı nıyetlı degıl askerdeyken ayrılırlarsa bosa gıtmesın dıye sımdı alınan bıseyın 15 ay sonraya bırakılması sacmalık

gARİP BİR sevgiliiniz olduğu kesin . . Madem size şuanda takmayacaktı ne diye aldıki !!

evlenme teklifini ne zaman yapacaksa o zaman alsaydı yüzüğü, ayrıca size fiyatını mı söyledi çok ayıp, o yüzük verilirse 6 ay sonra sen daha azıyla yetinmek zorunda kalabilirsin bence, kardeşi aynı değerdemi para verecek ikizine, hiç sanmıyorum

aşkımcım ben o evlenme teklifini aldım kabul ettim yüzüğümü parmağıma tak pliiss derdim...
bir de bana böyle saçma sapan bir teklifle gelip kardeşine hayır diyemeyen, kardeşinin sevgilisini benden daha önemli kılan bir adamla evlenip evlenmeyeceğimi tekrar düşünürdüm...

Yüzük niçin sizden alınıyor ne alakası var anlayamadım

burda absürd olan durum kardeşinin yüzüğü istemesi değil yüzüğün sizden geri alınması

bu arada siz yüzüğü hiç gördünüz mü belki de gerçekte öyle bi yüzük bile yok ortada

nasıl bir menfaattir anlamadım..bir şey ya vardır ya yoktur senin olan senindir zaten..sana sorması bile tuhaf geldi bana, ayrılabilirz havası oluşmuş ortamda...:26:

çok saçma yaa.....
bence askere gideceği için işini sağlama alıyor..bırakırda gidesin diye...
vermezdimde vermezdimm

Görülmemiş, takılmamış bir yüzüğün pazarlığı yapılıyor.
Ne acı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…