- 17 Şubat 2015
- 7.468
- 19.538
Mehmetali Erbil bile pırlantayı geri istemiş, bak adam istememiş demek ki aşık. Belki de sahtedir kuyumcuya git konu sahibi, gittin mi?Tam bırakcan herifin paraları geliyor aklına tabi seni gidi seni.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mehmetali Erbil bile pırlantayı geri istemiş, bak adam istememiş demek ki aşık. Belki de sahtedir kuyumcuya git konu sahibi, gittin mi?Tam bırakcan herifin paraları geliyor aklına tabi seni gidi seni.
O değil de adam o kadar ev turmuş niye tükanda sevişmiş bunnar
O değil de adam o kadar ev turmuş niye tükanda sevişmiş bunnar
Ben taksiyle bir yere gideceksem mahalledeki duraktan çağırıyorum. Bu ablanın abonesiyiz demiyorlardır inşallah agsjajaj ama neyseki fakirimde çok çağıramıyorumBir ay daha kalsaydı onu da öğrenirdik.
Evet evet, hatırladım. Hatta benim bu sitede denk geldiğim metresler hep güzellik merkezi çalışanı, tırnak yapıyor ne hikmetse yazacaktım ki, bu meslek grubunu zan altında bırakmak gibi olur diye yazmadım. Bence de o. Hatta kaportacı mı demiştik, sanayide dükkanı var demişti. İyi bari, karısı yolmuş saçını başını, iyi yapmış.Ben de hatırlıyorum bu üyeyi sanayiciydi görüştüğü adam
Asfgdvhb diğer kadına mi aciyorsun adam seni kandırdığı için değil de seni döven kadına acidigin için adama gel diyemiyosun demek çok mantıklı bir hareket biraz daha çalışman gerekiyor inandırıcı olman için fakecim bu olmamisdiğer kadınada acıyorum ne yapıcahımı bilmiyorum aşkımdan resmen ölücem o kadar özledimki
Silecek çalışmıyor diye gidiyorsun, motor indiriyorlar.Gelen paraları sen düşün işte.Tam bırakcan herifin paraları geliyor aklına tabi seni gidi seni.
Ben taksiye binince kocama plakayı atıyorum korkumdan. Bunlar herifleri eve alıyorTebdili mekanda ferahlık vardır demişler
Yalnız o taksici ne yüce gönüllü bir adammış öyle.
Ben taksiye binince beni hemen şutlayıp yeni müşteriye gitmek için uçarak gidiyorlar ve vardığımızda kapıyı açıp beni fırlatmadıkları kalıyor bir tek.
Adam ne yaptı mesela evde? Birlikte tv mi izlediniz, siz ağlarken peçete mi tuttu?
he wallah bize akşam akşam eglence çıktıUlan bana nedense gerçek geldi beee. Linci özlemişem.
Ben de canlı ders veriyorum son 40 dkm kaldı gözüm burda ama.he wallah bize akşam akşam eglence çıktı
kızı yatıracağım ben çıkamıyorum konudan
Motor indiriyorlar deyince başka bişe anladımSilecek çalışmıyor diye gidiyorsun, motor indiriyorlar.Gelen paraları sen düşün işte.
Yok yok sonradan dank etti başkası bu. Daha önce bir sürü üyeliği olan bir üye bu her şeyi aynı. Kendi yaşı, adamın yaşı, kendi mesleği, adamın mesleği. Ama burda evli olduğunu bilmiyordum yazmış. Diğer konularda karısı boşanmıyor diye hakaretler ediyordu. Şu an biraz işim var. Birazdan bulur çıkartırım diğer üyelikleri :d
Fantezi olsun diyedir. Heycan aradılar zarO değil de adam o kadar ev turmuş niye tükanda sevişmiş bunnar
Kızlar bir şey soracağım.
Şimdi bu konuda adamın eşi baskın yapmış ve bir nevi aldatıldığını biliyor. Karşı tarafa (Yani kadına) zina davası açamıyor mu?
Ben taksiye binince kocama plakayı atıyorum korkumdan. Bunlar herifleri eve alıyor
Daha ilk görüşmenizde pırlanta alan adamın parasına vurulup metres olmayı kabul edecekseniz buyrun devam edin. Allah affetsin şiddet kötü mötü ama bazılarına da üzülemiyorum