Eskortluga giriş 101
Halk dilinde buna "metresine ev açmak", "kapatmak' diyoruz . Madem bu işin içindesin jargonu öğren
Yani 20 yaşında heves ettiğin şey sana ev açan gelirken eve ekmek alan koca mi cidden?
Ne klasik bir hikaye
Kızların pic adam sevdası. Ne olacak da hapse girecek, ne saçma bir insan. Aşkına eşkiya
Şaka gibi, adam tamircinin üst katına yatak atmış. Senden önce eskort falan tutuyordu herhalde,kim tamirhanesine cift kişilik yatak atar ki?
Yenge...ona yenge diyen sana ne diyordur arkandan acaba
Aşka bak aşka . İlk tokadin miydi? Sanmıyorum. Bu muameleyi yediğine üzülürdüm ama aklın hala yiyemeidgin dayaklarinda kalmış, o yüzden üzülemiyorum
Bunları dinleyebilmen için telefonu açman, engellememis olman falan gerekiyor. S.tir daly...k desen engellesen bu boş lafları duyup kafan karışmayacakti
Ya 20 yaşında bu nasıl keko sevdası? Cidden bundan mi etkilendin? Yüzde bin herkesi engellemistir storilerinden bir sen bir de sana laf taşıyacak arkadaşlarına açıktır
Maşallah aşka gel
Sana bunca yalan söylemiş, karısı ile seni aldatmış, seni bir güzel dövmüş ve karısı duymasın diye seni tehdit etmiş adam . Hala diyorsun ki onu çok iyi tanıyorum.
Senin demen lazımdı ki; hiç tanıyamadım serefsizi
Bu peze.enke ne oldu? Ne dedi konu ile ilgili?