Sevgilim sahte evlilik yapacam diyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Okulumu bitirmeden kimseyle evlilik düşünmüyorum. Zedelendi tabiki ztn artık eskisi givi bakamıyorum kendisine . Günlerim sorgu sualle geçiyor

Haklısın . Zaten bahane bu çünkğ ben ona kabul edeceğimi söylüyorum yeter ki temiz ve güzel bi işre kendi alın teriyle çalışsın . Ama kendisi öyle olmaz diyor demek ki yediremeyen o

Türkiye’deki 2 yıllık süreçte de doğru düzgün çalısmadı polisliğe girdi benim zorumla mülakatta elenince iyice elini eteğini çekti Türkiye’de çalışma konusundan

olayın özü şu:

bu çocuk mühendis
ama mühendis kapasitesi olan mühendis değil -dimi? yemesin yani kimse kimseyi.

orada daha niteliksiz işler ypacak belki şöförlük ya da temizlik firması gastronomi, öyle işler.

tr'de çalışmak da yemiyor bu işlerde. bari diyor almanyada bu işlerde çalışırsam en azından geçinirim.

Evet ztn akademik olarak hiçbir kaygısı yok azmi yok eğer olsaydı burda da ev geçindirecek kadar kazanmanın bi yolunu bulurdu. Dediğiniz gibi orda yaşam standartları daha iyi oldugu için daha rahat geçinir. Bana sen gelince istersen avukatlık yaparsın istersen çalışmazsın ben de yA babamın dükkanında çalışırım ya da mühendislik için eğitim alırım diyordu . Açıkçası Bn orada mühendislik gibi bi iş yapacağını sanmıyorum çünkğ o azim yok

Ben gitmek istesem ztn mavi kart başvurusu fln yapardım İlla bi yolunu bulurdum . Bn sadece birlikte mutlu oluruz diye gitmek istiyordum olmazsa orda da avukatlık yaparım diye düşünüyordum ama bu sahte evlilik konusu düşüncelerimi değiştirdi

bence adam çoktan evli bile

Bnce yüz yüze konuşmadan önce evlenip buluşunca da bunu anlatacak su an detay vermiyor ve sinirim bozuluyor buna. sürekli ağlıyorum gittiği günden beri . oldu mu olacak mı diye düşünmekten yoruldum
lütfen şu asalaktan kurtulup hayatına bak

Bildiğim kadarıyla siz orada avukatlık yapamazsınız oranın kanunları farklı buranın farklı M migrenimsi arkadaş orada avukatlık yapabilir mi tekrar denklik filan alması gerekmez mi yada yüksek yapması gerek galiba.

Yanlışlıkla çocuk olması. Ne hata ama.

B Ü Y Ü K H A T A.

Buna bir müddet gülerim.

Orda hukuk departmanında çalışabiliyorum eğitimden sonra . Avukatlık olarak geçmiyor ama iş olarak hemen hemen aynı ili yapıyorlar . tanıdığım bir avukat ilticayla gidip hukuk departmanında çalışıp ailesini yanına aldı ordan biliyorum

Bi şey daha soracaktım full sigorta yatırıp işe girince 1.5 yılda boşansam dahi oturumum oluyor sni istemeye geliriz diyor bu mümkün değil demi

1.5 yılda boşanabilirse o zaman tebrik etmek gerekir kendisini
almanyada dava dediğin bugün açılıp yarın biten bir şey değil
bir boşanma 10 bin euro diye çok esprisi yapılır
ayrıca mahkeme eşine nafaka ödemesini filan da isteyebilir - eşinin işine gücüne göre, kendisi de full sigortalı olunca maaşı yüksek görünecek. normalde olmayacak şeyler olabilir. o yüzden amcamın eşi diye "kadın bize yamuk yapmaz" demek isiyor aslında. çünkü bu işlerde en korkulan şey anlaşmalı kadının yamuk yapması. seni, genç bir kadının hissiyatını böyle şeyleri düşünen bile yok burada.

yani bir sürü belirsizlik var. 1.5 sene dişini sıkıp yüksek lisans filan yapamaz dil öğrenemez miydi...ama o kafada değil bu çocuk.

Elazığ bingöl Diyarbakır dolayları . Arkadaş da muhtemelen buraları kast etti
yani evet karakocan filan işte.

doğrudan yapamaz

ama mesela oradaki türklerin türkiyedeki davalarında çalışan aukatlar da var
özellikle türkler genelde türkiyeden boşanmayı seçiyorlar
ya da almanyada boşansa da onun türkiyede tanınması gerkeyor, miras arsa anlaşmazlığı, sigorta emeklilik işleri.
çocuk velayeti bi sürü dava oluyor
almanyada avukatlık ofisi olan ama davaya almanyada deği türkiyede giren avukatlar var

ya da orada davaya girmez fakat dosya hazırlar, danışmanlık verir özellikle türklerle yine, fakat kağıt üzerinde avukatım diyemez.

Okulumu bitirmeden kimseyle evlilik düşünmüyorum. Zedelendi tabiki ztn artık eskisi givi bakamıyorum kendisine . Günlerim sorgu sualle geçiyor
Mutlaka bitirin okulunuzu. Ben bana değer vermeyen bir insanla evleneceğime hiç evlenmem dedim. 43 yaşıma kadar da evlenmedim, pişman değilim. Şimdi dünyaları verseler eşime değişmem. Size de Almanya ülkesinden daha çok değer verecek insan çıkar karşınıza mutlaka ama size gerçekten değerinizi verecek bir insan bulun.
Zedelendi biliyorum, gurunuz zedelendi, sevginiz zedelendi, saygınız da... bırakın inceldiği yerden kopsun; kendinizi daha da yıprattığınıza değmez. Acı çektiğinize de değmez, o bakımdan siz kendi hayatınıza bakın, mutlu olmaya bakın, bu Almancı ile ilişkiniz de bırakın kopacaksa inceldiği yerden kopsun.

Ayrilin o kararını vermiş eninde sonunda sizden ayrılacak oranın rahat kız ve yaşamına alışıp sizde burda kendi kendinizi kura kura yiyup bitirmeyin sizede yazık ailenizi karıştırmanizi yanlış buldum

Evet Bn ya boşanmak içib de para isterse kadın diye sorduğum zaman öyle bi şey mümkün değil tanıdık olmasaydı güvenemezfim ama bu güvenilir fln dedi . Karakocanda kovancılarda da böyle şeyler yaşatan birçok arkadaşım var . Siz de mi doğuda yaşıyorsunuz

Çok mutlu oldum adınıza. İnsanın dünyalar verseler değişmem diyeceği bi eşi olmalı gerçekten hayalimdeki insan buydu . Böyle bi duruma nasıl düştüm anlayamıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…