Daha önce de yazdım bile bile ateşe yürüyorsun.onlarin keyfi isterse ne demek .Ben bu gelinle oturmaya meraklı aileleri de anlamıyorum .Bu gune kadar sobalı bi evde yasamiyomuydu da şimdi bu soba problem oldu .suan cok net bi sekilde tavrını koymazsan cok üzüleceksin.Onların keyfi isterse geleceklerini söyledi. Kişi yanımızda geçirmek için. Ben itiraz edincr dediğin olsun dedi. Bazı hanımlar aranızda ne bağ var diye sormuş onlara da cevap veriyim sevgiden başka bir sebep yada bağ yok bir de uzun yıllar birlikteydik.
Ben bütün kış oldugunuda pek sanmıyorum.kis diye gelip o eve yerlesecekler.sonra görümce evlenir gider bu sefer hiç kurtuluş yokSizin birlikte yasamanizi gerektirecek herhangi bir durum yok burda. Köy de yapamiyorsa onlara göre bir yerde ev tutulur, ama sevgiliniz onlari net bütün kis yoksa evinize getirir.
Inanirmisin aynisini düşündüm.bacim walla ailen de cok akilli degil demek oluyor bu, bu durumda kendini korumak sana kaliyor.
anne ve kiz kardeşinin isterseler yanimiza geleceğini soyledi
Bak dikkat et hep başkasına göre konuşuyor. Ben kabul etmem ben müsade etmem demiyor. Sana öyle bir ihtimalden bahsetmiştim diyecek. Siz de ben kabul etmemiştim ama diyeceksiniz ve ne yapalım o zaman şartlar başkaydı şimdi başka diyecek. Zor durumdalar annemi kardeşimi yüzüstü mü bırakayım diyecek.Sonrasında eğer istemezsen annem ve kardeşim yanımıza gelmez konuşurum dedi
Aşık olsumyve hayatımın her anında yanımdaydı kaybetmekten ve birdaha bu güzel hisleri karşılıklı hissedememekten korkuyorumNe bağın var bu adamla ? Brad pitt mi? Ne yani ne ???? Bırak bu adamı
bacim o yasta disarda tonla adam var, birilerini seversin elbette, ama annesi ve kardesi ile yasamak isteyen adami zor bulursun, orasi dogru tabi...Aşık olsumyve hayatımın her anında yanımdaydı kaybetmekten ve birdaha bu güzel hisleri karşılıklı hissedememekten korkuyorum
Ben seni anlıyorum ama senden tecrübeli biri olarak diyorum ki ; Bu kafadaki adamlar için bir süre sonra bu duyguların bir anlamı yok !Aşık olsumyve hayatımın her anında yanımdaydı kaybetmekten ve birdaha bu güzel hisleri karşılıklı hissedememekten korkuyorum
Artık kaynana ile dibine kadar hissedersinizAşık olsumyve hayatımın her anında yanımdaydı kaybetmekten ve birdaha bu güzel hisleri karşılıklı hissedememekten korkuyorum
Hala konuşurum diyor.Sevgilim evlendigimizde anne ve kiz kardeşinin isterseler yanimiza geleceğini soyledi söyledi. Önceki konumda belirttiğim gibi. Konuştum ev ev içinde olmayacağını belirttim. Ayrılmaya kadar geldi konu. Sonrasında eğer istemezsen annem ve kardeşim yanımıza gelmez konuşurum dedi. İnanıp ilişkimize evlilik yolunda devam etmeli miyim? İnanmamali miyim? Ne yapmalıyım hanımlar yorumlarınıza ihtiyacım var. Bir iki demeden kardeşimize bir nasihat verin etrafımda akıl verecek kimse yok, fikirlerinize çok ihtiyacım var. Şimdiden tesekkur ederim.
Babası; annesi ve kardeşini ona emanet etti, bu şekilde düşündüğümde ona haksızlık etmiş gibi düşünüyorum ben mi yanlış düşünüyorum pisekar? Çok mu bencilce bu dusuncembacim o yasta disarda tonla adam var, birilerini seversin elbette, ama annesi ve kardesi ile yasamak isteyen adami zor bulursun, orasi dogru tabi...
Eşya mı yahu bunlar, insan. Emanet etti diye dip dibe yaşamak gerekmiyor. Koca insanlar, başlarının çaresine baksınlar. İnsana uzaktan da emek verilir. Ama niyet başka.Babası; annesi ve kardeşini ona emanet etti, bu şekilde düşündüğümde ona haksızlık etmiş gibi düşünüyorum ben mi yanlış düşünüyorum pisekar? Çok mu bencilce bu dusuncem
ben de o yuzden diyorum ki, kimseye aileni at diyemezsin. o yuzden de karsidaki insana aileni birak demek mantikli degil. sadece sen bu yukun altina girmek istiyor musun onu dusun. insan o yukun altina niye girer mesela? adam cok zengindir, iki tarafi da idare edecek maddi gucu vardir, kocaman ev alir, ayri alanlarda yasarsin gibi.Babası; annesi ve kardeşini ona emanet etti, bu şekilde düşündüğümde ona haksızlık etmiş gibi düşünüyorum ben mi yanlış düşünüyorum pisekar? Çok mu bencilce bu dusuncem
Benim de babam yok. Annem ve kız kardeşime karşı evet ben de sorumlu hissediyorum. Ancak bu gerektiğinde onlara destek olmak ve onlarla yeni ve güzel mutlu anılar edinebilmek, gezi planlari yapmak üzerine.Babası; annesi ve kardeşini ona emanet etti, bu şekilde düşündüğümde ona haksızlık etmiş gibi düşünüyorum ben mi yanlış düşünüyorum pisekar? Çok mu bencilce bu dusuncem
Öncelikle yorumun için çok teşekkür ediyorum XXVeronicaXX.hauayim boyunca vicdanım pusulam oldu.bu sebeple her kararında vicdanlı olmaya çalıştım. Belki de dediğin gibi doğrularım yanlıştır, YouTube tan videoyu izlemeye koşuyorum hemen.Benim de babam yok. Annem ve kız kardeşime karşı evet ben de sorumlu hissediyorum. Ancak bu gerektiğinde onlara destek olmak ve onlarla yeni ve güzel mutlu anılar edinebilmek, gezi planlari yapmak üzerine.
Diyelim ki ben de böyle düşündüm peki eşimin ailesi yok mu? İleride onun da babası vefat etse onun da annesi gelmek isterse ne olacak? Maalie mi yaşayacağız bir evde?
Lütfen vicdanlı olmayı, sınırları çiğnemek ve çiğnetmek ile karıştırmayın artık.
Açın youtubedan Tülay Kök " Sınırlar" videolarını izleyin. Yoksa bu yola mutlu olmaya saf düşünceleri ile girip çıldıran, mutsuzlaşan, keşkeler içinde olan bir insan olarak çıkacaksınız.
Dedikleri gibi bunu başka erkek arkadaşınızın onaylamaması gerekirdi, tıpkı bunu eşimden önce benim istemiyor olduğum gibi.
Aile düzeni denilen bir şey var canım. Savaş vs gibi olağanüstü bir şart olmadıkça kışın gerekirse fatura yardımı yapın olsun bitsin. Daha ötesi çekirdek aile olamamak ve kök aileden kopamamak demektir. Eğer zaten bu olgunluğa ikiniz de erismediyseniz zaten lütfen acele edip evlenmeyin.