- 19 Mayıs 2020
- 46.470
- 207.892
Hele bi evlenin, o kaynana görümce evinizden çıkmayacak.Sevgilim evlendigimizde anne ve kiz kardeşinin isterseler yanimiza geleceğini soyledi söyledi. Önceki konumda belirttiğim gibi. Konuştum ev ev içinde olmayacağını belirttim. Ayrılmaya kadar geldi konu. Sonrasında eğer istemezsen annem ve kardeşim yanımıza gelmez konuşurum dedi. İnanıp ilişkimize evlilik yolunda devam etmeli miyim? İnanmamali miyim? Ne yapmalıyım hanımlar yorumlarınıza ihtiyacım var. Bir iki demeden kardeşimize bir nasihat verin etrafımda akıl verecek kimse yok, fikirlerinize çok ihtiyacım var. Şimdiden tesekkur ederim.
Onların keyfi isterse geleceklerini söyledi. Kişi yanımızda geçirmek için. Ben itiraz edincr dediğin olsun dedi. Bazı hanımlar aranızda ne bağ var diye sormuş onlara da cevap veriyim sevgiden başka bir sebep yada bağ yok bir de uzun yıllar birlikteydik.
Aynı evde yaşamasanız bile eğer sevgiliniz ailesine çok bağlı biriyse zaten yedi yirmi dört size gelicektir. Bence aynı evde yaşamanızla yaşamamanız arasında bi fark kalmaz.Sevgilim evlendigimizde anne ve kiz kardeşinin isterseler yanimiza geleceğini soyledi söyledi. Önceki konumda belirttiğim gibi. Konuştum ev ev içinde olmayacağını belirttim. Ayrılmaya kadar geldi konu. Sonrasında eğer istemezsen annem ve kardeşim yanımıza gelmez konuşurum dedi. İnanıp ilişkimize evlilik yolunda devam etmeli miyim? İnanmamali miyim? Ne yapmalıyım hanımlar yorumlarınıza ihtiyacım var. Bir iki demeden kardeşimize bir nasihat verin etrafımda akıl verecek kimse yok, fikirlerinize çok ihtiyacım var. Şimdiden tesekkur
Senin yetistirilme tarzini, gelenek goreneklerini, kendi ailen ile olan iliskini ve erkek arkadasinla olan guven/iliski/bag durumunu bilmiyorum. Sadece kendi fikrimi/tecrubemi paylasiyorum.Sevgilim evlendigimizde anne ve kiz kardeşinin isterseler yanimiza geleceğini soyledi söyledi. Önceki konumda belirttiğim gibi. Konuştum ev ev içinde olmayacağını belirttim. Ayrılmaya kadar geldi konu. Sonrasında eğer istemezsen annem ve kardeşim yanımıza gelmez konuşurum dedi. İnanıp ilişkimize evlilik yolunda devam etmeli miyim? İnanmamali miyim? Ne yapmalıyım hanımlar yorumlarınıza ihtiyacım var. Bir iki demeden kardeşimize bir nasihat verin etrafımda akıl verecek kimse yok, fikirlerinize çok ihtiyacım var. Şimdiden tesekkur ederim.
Madem tamamdı, istemiyorsan gelmeyeceklerdi neden ayrılmaya kadar geldi konu? Hiç düşünüyor musunuz? Baktı ayrılıyorsun tamam tamam gelmeyecekler deyip seni kandırıyor. Dereyi geçene kadar hepsi. İnanıp inanmamak, devam edip etmemek sana kalmış. Ben ayrıl, devam etme diyenlerdenim.Konuştum ev ev içinde olmayacağını belirttim. Ayrılmaya kadar geldi konu.
Herşey köprüyü geçene kadar canımSevgilim evlendigimizde anne ve kiz kardeşinin isterseler yanimiza geleceğini soyledi söyledi. Önceki konumda belirttiğim gibi. Konuştum ev ev içinde olmayacağını belirttim. Ayrılmaya kadar geldi konu. Sonrasında eğer istemezsen annem ve kardeşim yanımıza gelmez konuşurum dedi. İnanıp ilişkimize evlilik yolunda devam etmeli miyim? İnanmamali miyim? Ne yapmalıyım hanımlar yorumlarınıza ihtiyacım var. Bir iki demeden kardeşimize bir nasihat verin etrafımda akıl verecek kimse yok, fikirlerinize çok ihtiyacım var. Şimdiden tesekkur ederim.
Cevaplıyorum;Senin yetistirilme tarzini, gelenek goreneklerini, kendi ailen ile olan iliskini ve erkek arkadasinla olan guven/iliski/bag durumunu bilmiyorum. Sadece kendi fikrimi/tecrubemi paylasiyorum.
1. Evlendiginizde, maddi acidan ayri evde oturacak durumunuz var mi?
2. Erkek arkadasinin ailesinde kayinvalide de kendi kayinvalidesi ile mi yasamis?
3. Beraber yasamanizi gerektirecek durum neydi ki, "istersen yanimiza gelecekler" diye bir cumle gecti?
4. Bu durumu kendi ailenle konustun mu?
Ev ev ustune olmaz derler. Ve bir de evlenmeden ccoookkkkkk sozler verilir asla tutulmayan
Cevaplıyorum;
1. Erkek arkadaşım kirada annesi kendi evini bırakıp kiradaki çocuğunun evine geldi.
2.Ayri yasamislar.
3.birlikte yaşamamızı gerektirecek durum kv kocası vefat ettiği ve kışın köyde zor gecmesiymis.
4.kendi ailem bu konuyu bana bırakmış durumda.
Daha kapsamlı düşünebilmek icin sizle paylaşmak istedim
kisin koyde zor gecirmesi.....yani evlendikten sonra sen istemesen de, imza atilana kadar "tabi sevgilim sen ne istersen" diyecek. Ilk Gelen Kis doneminde yaninizda olacak, zira annesi yalniz ve kis ve köy yeri diye duygu somuruleri ile manupule edileceksin. He bir de "iki Kira" odemeyelim, cok masraf, ileride ev alirsiniz Para birikir diye de extralar ilave olacak.Cevaplıyorum;
1. Erkek arkadaşım kirada annesi kendi evini bırakıp kiradaki çocuğunun evine geldi.
2.Ayri yasamislar.
3.birlikte yaşamamızı gerektirecek durum kv kocası vefat ettiği ve kışın köyde zor gecmesiymis.
Ay ne erkek arkadaşmış yaCevaplıyorum;
2.Ayri yasamislar.
Ben de koltukları yataklı olmayanından almıştım, kasıtlı değil beğendiğim için almıştım ama dediğiniz gibi olduEvlenince kiraya çıkacaksanız evi 1+1 tutun. Bu şekilde yaklaşık 6 yıl yatıya kimseyi almadan yaşadım ben.
Böyle bir konu yeni evlenenler arasında nasıl geçiyor? Kayınvalideyle aynı evde yaşamak ne demek, bu erkekler kendilerini ne sanıyor?Lafının geçmesi bile benim için yeterli. Almiyim canım sağol deyip kaç
Tahminen yalniz kalinca korkan(korkmasa bile duygu somurusu ile korktugunu iddia Eden bir Anne ve kiz kardes) ve ayri ev acilinca para gitmesin durumu var. Kisaca imza oncesi/sonrasi degisecegine nedense pek inanamayacagim bir kaynana-gorumce- Yeni gelin Bermuda seytan ucgeni beliriyor gozumdeAnnesiyle kardeşi yaşlı, bakıma muhtaç falan mı da bu adamla yaşıyor anlamadım saçmalık orada zaten.