Sevgilim istemezsen ailemle yaşamayız diyor inanmalı mıyım?

Hele bi evlenin, o kaynana görümce evinizden çıkmayacak.

Sahsen bunu kesinlikle kabul etmezdim. Niye aylarca baskalarla beraber yasayAsiniz ki? Insan böyle bir durumda niye evleniyor ki? Aile le beraber yasanacaksa insan kendi ailesi ile yasar. Sizin anneniz babaniz aylarca gelip kalsa da aynisini derim.ve dedigim gibi: Evlilik.önce kendisi bir oturmali aileleri icin isine katmadan önce.

Aynı evde yaşamasanız bile eğer sevgiliniz ailesine çok bağlı biriyse zaten yedi yirmi dört size gelicektir. Bence aynı evde yaşamanızla yaşamamanız arasında bi fark kalmaz.

Senin yetistirilme tarzini, gelenek goreneklerini, kendi ailen ile olan iliskini ve erkek arkadasinla olan guven/iliski/bag durumunu bilmiyorum. Sadece kendi fikrimi/tecrubemi paylasiyorum.

1. Evlendiginizde, maddi acidan ayri evde oturacak durumunuz var mi?
2. Erkek arkadasinin ailesinde kayinvalide de kendi kayinvalidesi ile mi yasamis?
3. Beraber yasamanizi gerektirecek durum neydi ki, "istersen yanimiza gelecekler" diye bir cumle gecti?
4. Bu durumu kendi ailenle konustun mu?

Ev ev ustune olmaz derler. Ve bir de evlenmeden ccoookkkkkk sozler verilir asla tutulmayan

Konuştum ev ev içinde olmayacağını belirttim. Ayrılmaya kadar geldi konu.
Madem tamamdı, istemiyorsan gelmeyeceklerdi neden ayrılmaya kadar geldi konu? Hiç düşünüyor musunuz? Baktı ayrılıyorsun tamam tamam gelmeyecekler deyip seni kandırıyor. Dereyi geçene kadar hepsi. İnanıp inanmamak, devam edip etmemek sana kalmış. Ben ayrıl, devam etme diyenlerdenim.

Herşey köprüyü geçene kadar canım

Cevaplıyorum;
1. Erkek arkadaşım kirada annesi kendi evini bırakıp kiradaki çocuğunun evine geldi.
2.Ayri yasamislar.
3.birlikte yaşamamızı gerektirecek durum kv kocası vefat ettiği ve kışın köyde zor gecmesiymis.
4.kendi ailem bu konuyu bana bırakmış durumda.
Daha kapsamlı düşünebilmek icin sizle paylaşmak istedim

Sizin birlikte yasamanizi gerektirecek herhangi bir durum yok burda. Köy de yapamiyorsa onlara göre bir yerde ev tutulur, ama sevgiliniz onlari net bütün kis yoksa evinize getirir.

kisin koyde zor gecirmesi.....yani evlendikten sonra sen istemesen de, imza atilana kadar "tabi sevgilim sen ne istersen" diyecek. Ilk Gelen Kis doneminde yaninizda olacak, zira annesi yalniz ve kis ve köy yeri diye duygu somuruleri ile manupule edileceksin. He bir de "iki Kira" odemeyelim, cok masraf, ileride ev alirsiniz Para birikir diye de extralar ilave olacak.

Bunlar benim cevremde gorduklerimden/duyduklarimdan sana aktarabildiklerim.

Ama biz ne dersek diyelim, milyon tane farkli yorum yapalim, tum bu sorduklarima erkek arkadasin ne cevap veriyor? Kisin annesini koyde birakma konusunu gercekten sen "istemem" dedigin icin Kabul ediyor mu? Bunu ona kavgasiz patirtisiz sor. Annesinle tanistin mi bilmiyorum da, Ben kendi isimi kendim cozmeyi sevdigimden, daha nisan vs beklemeden, annesi/gorumcesinle simdiden acik acik konusurdum (ama yasin cok genc ise, bu kadari sana zor gelebilir)

Ay ne erkek arkadaşmış ya
Uğruna kendi ailenizi bırakıp, onun ailesiyle aynı evde yaşayacak kadar negibi bir özelliği var?
O ailesini tek bırakamiyor ama siz ailenizi bırakıp onun annesiyle yaşamayı düşünüyorsunuz. Neden? Kendi aileniz onunkindan dahamı değersiz?
Yıl 2022 bırakın artık beraber yaşama işini Allah aşkına yahu bu nedir
Dünyada son erkek olsa bile yaşanmaz bukadar basit

Evlenince kiraya çıkacaksanız evi 1+1 tutun. Bu şekilde yaklaşık 6 yıl yatıya kimseyi almadan yaşadım ben.
Ben de koltukları yataklı olmayanından almıştım, kasıtlı değil beğendiğim için almıştım ama dediğiniz gibi oldu

Lafının geçmesi bile benim için yeterli. Almiyim canım sağol deyip kaç
Böyle bir konu yeni evlenenler arasında nasıl geçiyor? Kayınvalideyle aynı evde yaşamak ne demek, bu erkekler kendilerini ne sanıyor?

Evlenmek 50 metrekare 1+1 yeni ev açmak demektir, kv ile aynı evde, aynı apartmanda yaşamak diye bir şey yok. Sizin eviniz de kv veya görümcenin konağı değildir.
Tartısma konusu bile etmemelisiniz.

Aslında bir de kısmeti kaçırmayayım, kayınvalideye katlanayım havası da oluyor. Kızların evlenmeye balıklama atlamaya hazır olması kv ve erkeğin elini güçlendiriyor

Tabi ki inanma. Bir kere buna niyet etmis olan adamin aksi yönünde bir sozune bir daha inanilmaz. Cunku en bastan bunu aklina bile getirmemesi, sen "yazik annen tek kalmasin bizimle yaşasın" desen bile, hayir ya bizim bi ozel hayatimiz yok mu diyecek kadar bagimsiz, birey olabilmis olmasi lazim. Anneye bakmasi evine almasi gerektigine inanan biri senin sözünle üç bes gun ertelese bile eninde sonunda hayatinin uzerine çökeceklerdir

Başta inat edip ayrılma noktasına getiriyor, sonra da bir aydınlanma geliyor adama, iş sen istersen olura dönüyor. Buradan bakınca hikayede köprü var, ayı var, dayı da var.

Yemeyin bunları, ailenin şartları değişmedi ki fikirleri değişsin, sadece sizi ürkütmüyorlar. Evlenince ürkmek neymiş görürsünüz diyorum.

Annesiyle kardeşi yaşlı, bakıma muhtaç falan mı da bu adamla yaşıyor anlamadım saçmalık orada zaten.

Annesiyle kardeşi yaşlı, bakıma muhtaç falan mı da bu adamla yaşıyor anlamadım saçmalık orada zaten.
Tahminen yalniz kalinca korkan(korkmasa bile duygu somurusu ile korktugunu iddia Eden bir Anne ve kiz kardes) ve ayri ev acilinca para gitmesin durumu var. Kisaca imza oncesi/sonrasi degisecegine nedense pek inanamayacagim bir kaynana-gorumce- Yeni gelin Bermuda seytan ucgeni beliriyor gozumde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…