Kendisi ailesini yanına almaya bakmaya niyetli, şimdi almam tamam der,sonra evlenince en ufak bişeyde (annesinin basit bir hastalık durumunda vs)getirir evinize yerleştirir,alt yapıyı hazırlar, sizde evimden gidin diyemeyeceğiniz için susup katlanmak zorunda kalırsınız.Bi bakmışsınız yerleşivermişler.Sevgilim evlendigimizde anne ve kiz kardeşinin isterseler yanimiza geleceğini soyledi söyledi. Önceki konumda belirttiğim gibi. Konuştum ev ev içinde olmayacağını belirttim. Ayrılmaya kadar geldi konu. Sonrasında eğer istemezsen annem ve kardeşim yanımıza gelmez konuşurum dedi. İnanıp ilişkimize evlilik yolunda devam etmeli miyim? İnanmamali miyim? Ne yapmalıyım hanımlar yorumlarınıza ihtiyacım var. Bir iki demeden kardeşimize bir nasihat verin etrafımda akıl verecek kimse yok, fikirlerinize çok ihtiyacım var. Şimdiden tesekkur ederim.
Anneniz de annesine desin söz alsın. En azindan herkes durumu bilsinSevgilim evlendigimizde anne ve kiz kardeşinin isterseler yanimiza geleceğini soyledi söyledi. Önceki konumda belirttiğim gibi. Konuştum ev ev içinde olmayacağını belirttim. Ayrılmaya kadar geldi konu. Sonrasında eğer istemezsen annem ve kardeşim yanımıza gelmez konuşurum dedi. İnanıp ilişkimize evlilik yolunda devam etmeli miyim? İnanmamali miyim? Ne yapmalıyım hanımlar yorumlarınıza ihtiyacım var. Bir iki demeden kardeşimize bir nasihat verin etrafımda akıl verecek kimse yok, fikirlerinize çok ihtiyacım var. Şimdiden tesekkur ederim.
Asla inanma derim o kadar net konuşuyorum. Zaten kabul etsenizde boşu boşyna psikolojinizle oynayacaklar üstüne boşanma davası ile uğraş.Sevgilim evlendigimizde anne ve kiz kardeşinin isterseler yanimiza geleceğini soyledi söyledi. Önceki konumda belirttiğim gibi. Konuştum ev ev içinde olmayacağını belirttim. Ayrılmaya kadar geldi konu. Sonrasında eğer istemezsen annem ve kardeşim yanımıza gelmez konuşurum dedi. İnanıp ilişkimize evlilik yolunda devam etmeli miyim? İnanmamali miyim? Ne yapmalıyım hanımlar yorumlarınıza ihtiyacım var. Bir iki demeden kardeşimize bir nasihat verin etrafımda akıl verecek kimse yok, fikirlerinize çok ihtiyacım var. Şimdiden tesekkur ederim.
Hayır tabiki de inanma. Anacı bu çocuk kaçSevgilim evlendigimizde anne ve kiz kardeşinin isterseler yanimiza geleceğini soyledi söyledi. Önceki konumda belirttiğim gibi. Konuştum ev ev içinde olmayacağını belirttim. Ayrılmaya kadar geldi konu. Sonrasında eğer istemezsen annem ve kardeşim yanımıza gelmez konuşurum dedi. İnanıp ilişkimize evlilik yolunda devam etmeli miyim? İnanmamali miyim? Ne yapmalıyım hanımlar yorumlarınıza ihtiyacım var. Bir iki demeden kardeşimize bir nasihat verin etrafımda akıl verecek kimse yok, fikirlerinize çok ihtiyacım var. Şimdiden tesekkur ederim.
Kesinlikle yeme bunları. Sonra buraya gelir kayınvalidemle birlikte yaşıyoruz çok mutsuzum konusuyla gelirsiniz.Sevgilim evlendigimizde anne ve kiz kardeşinin isterseler yanimiza geleceğini soyledi söyledi. Önceki konumda belirttiğim gibi. Konuştum ev ev içinde olmayacağını belirttim. Ayrılmaya kadar geldi konu. Sonrasında eğer istemezsen annem ve kardeşim yanımıza gelmez konuşurum dedi. İnanıp ilişkimize evlilik yolunda devam etmeli miyim? İnanmamali miyim? Ne yapmalıyım hanımlar yorumlarınıza ihtiyacım var. Bir iki demeden kardeşimize bir nasihat verin etrafımda akıl verecek kimse yok, fikirlerinize çok ihtiyacım var. Şimdiden tesekkur ederim.
Onların keyfi isterse geleceklerini söyledi. Kişi yanımızda geçirmek için. Ben itiraz edincr dediğin olsun dedi. Bazı hanımlar aranızda ne bağ var diye sormuş onlara da cevap veriyim sevgiden başka bir sebep yada bağ yok bir de uzun yıllar birlikteydik.Ben hala anlamadim: Isterlerse yanimiza gelirler ne demek tam olarak? Ziyaret etmek icin mi,.yoksa gelip aylar mi kalacaklar yoksa beraber mi yasayacaksiniz?