- 19 Kasım 2013
- 18.630
- 33.575
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aslında belki de iyi insanlardır diyorum ama denilenler gibi anlasamama ihtimalinin de var. Herkese iyi niyetli yaklaşıyorum ancak bu riski almam doğru mu denilenler gibi tekrar ölçüp tarttim. Benim isteğim sevdigimle huzurlu mutlu yuvamız olsun geçen zamanımız heba olmasindi. Ancak sevdiğimi paylasamayan bir kız olarak mutlu olma ihtimalinin çok düşük olduğunu gördüm. İlişkinin başında böyle bir durum olacağını bilmiyordum.İnanmayın.
Evlenince bu söylediginin bir hükmü kalmayacak.
İstemiyorum demişsiniz hala kesinlikle kalmayacaklar demiyor da,istemezsen gelmezler diyor. Bunun alt metni "seni bir şekilde ikna edeceğim"bence.
Aslında belki de iyi insanlardır diyorum ama denilenler gibi anlasamama ihtimalinin de var. Herkese iyi niyetli yaklaşıyorum ancak bu riski almam doğru mu denilenler gibi tekrar ölçüp tarttim. Benim isteğim sevdigimle huzurlu mutlu yuvamız olsun geçen zamanımız heba olmasindi. Ancak sevdiğimi paylasamayan bir kız olarak mutlu olma ihtimalinin çok düşük olduğunu gördüm. İlişkinin başında böyle bir durum olacağını bilmiyordum.
Sakın sakın inanma.. kabul etmeyeceğin bişeyse yol yakınken dön derim..Sevgilim evlendigimizde anne ve kiz kardeşinin isterseler yanimiza geleceğini soyledi söyledi. Önceki konumda belirttiğim gibi. Konuştum ev ev içinde olmayacağını belirttim. Ayrılmaya kadar geldi konu. Sonrasında eğer istemezsen annem ve kardeşim yanımıza gelmez konuşurum dedi. İnanıp ilişkimize evlilik yolunda devam etmeli miyim? İnanmamali miyim? Ne yapmalıyım hanımlar yorumlarınıza ihtiyacım var. Bir iki demeden kardeşimize bir nasihat verin etrafımda akıl verecek kimse yok, fikirlerinize çok ihtiyacım var. Şimdiden tesekkur ederim.
Kötü insanlar demedim. Belkide gerçekten iyilerdir ama düşünün bir,başbaşa bir akşam yemeği yiyemeyeceksiniz. Evde istediğiniz gibi gezemeyeceksiniz ,belki gecelik sabahlik gezmek oturmak isteyeceksiniz en basitinden,o bile olmayacak. Tek özeliniz yatak odanız olacak onda da aman sesimiz gitmesin diye düşünmek zorunda kalacaksınız. Ortak kullanım alanları sıkıntı,belki tuvaleti temiz kullanmayacaklar. Ben kızımın upuzun saclarina ,eşimin kilina tüyüne tahammül edemiyorum bazen ki eşim titiz bir adamdır,sağdan soldan çorabını tişörtünü toplamam hiç,lavaboyu temiz kullanır vs kaldi ki hiç tanımadıgıniz insanlar bunlar. Benim mutfakta kurallarım/şartım şurtum vardır mesela en basitinden ,masaya gelen tabak çanak kaşik vs hiç kullanılmasa bile kirli kabul eder makineye atarım,ama kayınvalidem her seferinde sorar masa toplanırken bu kasık,bardak kirlenmemiş ne yapayım diye ve her seferinde yıkansın derdim artık öğrendi yıkanacağını sormuyor.Yada kahve bardağına takıntılıdır tek bardak kullanma arzusu var boyutu iyiymiş vs diye,her seferinde suyla calkalayıp koyardi kenara bende her seferinde makineye atar,bardaği koydugu yeri temizlerdim. Artık öğrendi bunu da. Benim için sevimsiz o bardağı tekrar kullanma düşüncesi,evde bardak kıtlığı da yok.Aslında belki de iyi insanlardır diyorum ama denilenler gibi anlasamama ihtimalinin de var. Herkese iyi niyetli yaklaşıyorum ancak bu riski almam doğru mu denilenler gibi tekrar ölçüp tarttim. Benim isteğim sevdigimle huzurlu mutlu yuvamız olsun geçen zamanımız heba olmasindi. Ancak sevdiğimi paylasamayan bir kız olarak mutlu olma ihtimalinin çok düşük olduğunu gördüm. İlişkinin başında böyle bir durum olacağını bilmiyordum.
İnanma tabiki.Bastan bunu diyen adam kopruyu gecince,anamm canim anam diye diker basina.Sevgilim evlendigimizde anne ve kiz kardeşinin isterseler yanimiza geleceğini soyledi söyledi. Önceki konumda belirttiğim gibi. Konuştum ev ev içinde olmayacağını belirttim. Ayrılmaya kadar geldi konu. Sonrasında eğer istemezsen annem ve kardeşim yanımıza gelmez konuşurum dedi. İnanıp ilişkimize evlilik yolunda devam etmeli miyim? İnanmamali miyim? Ne yapmalıyım hanımlar yorumlarınıza ihtiyacım var. Bir iki demeden kardeşimize bir nasihat verin etrafımda akıl verecek kimse yok, fikirlerinize çok ihtiyacım var. Şimdiden tesekkur ederim.
Esim bu sene tatilde,annemlerle de gelelim seneye dedi.Ordaykeb bisey demedim,gelince baktim ciddi.Valla anan babandir haklaridir,al kiizi gidin dedim.Benden size destek.Ama ben yilda 1 kez gittigim tatile kvdemle gidemem kusurs bakma dedim.Alkol alan biriyim,kpderimin yaninda mayo mu giyvem,kadeh mi tokusturcam(esimde icmiyor)yani ben 1 hafta tatile bile gelemem deidm.İsteyen lincleyebilir.Kendi ailem de olsa ayni evin icinde olmazzz.Sevgilim evlendigimizde anne ve kiz kardeşinin isterseler yanimiza geleceğini soyledi söyledi. Önceki konumda belirttiğim gibi. Konuştum ev ev içinde olmayacağını belirttim. Ayrılmaya kadar geldi konu. Sonrasında eğer istemezsen annem ve kardeşim yanımıza gelmez konuşurum dedi. İnanıp ilişkimize evlilik yolunda devam etmeli miyim? İnanmamali miyim? Ne yapmalıyım hanımlar yorumlarınıza ihtiyacım var. Bir iki demeden kardeşimize bir nasihat verin etrafımda akıl verecek kimse yok, fikirlerinize çok ihtiyacım var. Şimdiden tesekkur ederim.
Bu hayata girmek resmen cehenneme gitmek gibiKatılıyorum. Bu durumun iki ucu da farklı erkek arkadaşım çok anneci parasını ona verir altın yapar yine ona verir gel dedim mi gelir her yere arabayla götürür. Ayrı alanlarda yaşama olsa bile masrafı erkek arkadaşım çeker bu hep böyleymiş. Bu sebeple bizim geçimimiz çok sarsılıyor.
Evet gençken rahat olmak başbaşa olmak isteniyor herkes gibi ben de bunu istiyorum. Çok da seviyorum onu ancak annesi dahil kimseyle paylaşmak istemiyorum . Keşke böyle olmasaydı ama şartlar böyleyken malesef farklı bir adım atamıyorum.Kötü insanlar demedim. Belkide gerçekten iyilerdir ama düşünün bir,başbaşa bir akşam yemeği yiyemeyeceksiniz. Evde istediğiniz gibi gezemeyeceksiniz ,belki gecelik sabahlik gezmek oturmak isteyeceksiniz en basitinden,o bile olmayacak. Tek özeliniz yatak odanız olacak onda da aman sesimiz gitmesin diye düşünmek zorunda kalacaksınız. Ortak kullanım alanları sıkıntı,belki tuvaleti temiz kullanmayacaklar. Ben kızımın upuzun saclarina ,eşimin kilina tüyüne tahammül edemiyorum bazen ki eşim titiz bir adamdır,sağdan soldan çorabını tişörtünü toplamam hiç,lavaboyu temiz kullanır vs kaldi ki hiç tanımadıgıniz insanlar bunlar. Benim mutfakta kurallarım/şartım şurtum vardır mesela en basitinden ,masaya gelen tabak çanak kaşik vs hiç kullanılmasa bile kirli kabul eder makineye atarım,ama kayınvalidem her seferinde sorar masa toplanırken bu kasık,bardak kirlenmemiş ne yapayım diye ve her seferinde yıkansın derdim artık öğrendi yıkanacağını sormuyor.Yada kahve bardağına takıntılıdır tek bardak kullanma arzusu var boyutu iyiymiş vs diye,her seferinde suyla calkalayıp koyardi kenara bende her seferinde makineye atar,bardaği koydugu yeri temizlerdim. Artık öğrendi bunu da. Benim için sevimsiz o bardağı tekrar kullanma düşüncesi,evde bardak kıtlığı da yok.
Tek yasadıği icin yaptığı birşey bu muhtemelen ama benim evimde yapmıyor. Ayda alemde bir gelir birde bu insan,bende kalmıyor düşünün. Ayni evde yaşasak ben istemem ki bana zararı yok,karismaz etmez,kafa bir kadındır,ama ev ev üstüne olmaz.
Sizinde hoşlanmayacağınız ama onlara normal gelen şeyler olacak illaki.
Bu sebeple kimse istemiyor bence birlikte yasama durumunu. Haklılarda.
Ben de aynı sekilde kendi annem saglikliysa evlendikten sonra yanımda olmasını istemem destek olurum gidip gelirim ama kalması başka. Bunu sevdiğim beye de demiştim öyle şey olur mu hiç ayıptır senin annen benim annem için de demistiEsim bu sene tatilde,annemlerle de gelelim seneye dedi.Ordaykeb bisey demedim,gelince baktim ciddi.Valla anan babandir haklaridir,al kiizi gidin dedim.Benden size destek.Ama ben yilda 1 kez gittigim tatile kvdemle gidemem kusurs bakma dedim.Alkol alan biriyim,kpderimin yaninda mayo mu giyvem,kadeh mi tokusturcam(esimde icmiyor)yani ben 1 hafta tatile bile gelemem deidm.İsteyen lincleyebilir.Kendi ailem de olsa ayni evin icinde olmazzz.
Paylaşmak istememe konusu imkansız. Ancak anne/baba/kardeşi olmayan kimsesiz biri olursa paylaşmak durumu olmaz ki. İllaki ailesi olacak eş adayınızın ama aynı evde yaşama konusu bambaşka bir konu.Evet gençken rahat olmak başbaşa olmak isteniyor herkes gibi ben de bunu istiyorum. Çok da seviyorum onu ancak annesi dahil kimseyle paylaşmak istemiyorum . Keşke böyle olmasaydı ama şartlar böyleyken malesef farklı bir adım atamıyorum.
Onların keyfi isterse geleceklerini söyledi. Kişi yanımızda geçirmek için. Ben itiraz edincr dediğin olsun dedi. Bazı hanımlar aranızda ne bağ var diye sormuş onlara da cevap veriyim sevgiden başka bir sebep yada bağ yok bir de uzun yıllar birlikteydik.
Aşık olsumyve hayatımın her anında yanımdaydı kaybetmekten ve birdaha bu güzel hisleri karşılıklı hissedememekten korkuyorum
Evet korkuyorum çünkü böyle bir zamanda bir karşılıklı güzel temiz duygar besleyen insanların denk gelmesi zor oluyor. Yorumunuz için teşekkür ederim. İçimi dökmeye ohtiyacim olduğu ve içimde hiç bitmeyen bir ateş olduğu için yazıyorum. Birlkac gündür gorueyi konuşmayı bıraktık hatta ayrıldık. Bundan dolayı çok üzgünüm. Bazı insanları görüyorum birlikte yasiyorlar. Altlı ustulu otursak bile para yine erkek arkadasimdan çıkar annesi hiçbir zaman elini cebine atmiyor çocuğunun paraya ihtiyacı olsa bile. Dış faktorler yüzünden bunu yaşamak beni çok uzuyorBelki bir daha boylesini bulamayacaksin diye korkuyorsun. Ama soyle dusun, bulamayip kendi halinde mutlu huzurlu yasam mi surmek, yoksa muhtemelen maks 2 senede bitecek ask icin huzurunu mu kaybetmek? Bitecek ask diyorum cunku ask omur boyu degildir, sanirim bunu tum evli arkadaslarim onaylar.
Su anki duygulariniz henuz tam anlamiyla bir araya gelememekten kaynakli ihtiyaclarin yoklugunu hissetmek aslinda. Ne zaman ayni eve ayni yataga gireceksiniz, cicim aylari bitecek, o zaman baslayacak kv ve gorumce kaynakli huzursuzluklar. Belki de cok iyi iki insandir ama ayni evde OL MAZ. Yani oh ne guzel her esini kaybeden cocugunun evine mi yerlessin. Benim anam veya babam allah korusun tek kalsa ve ben evli olsam, yanima almam ki onlar da gelmez zaten. Ha altli ustlu oturun cok icinizde kalacaksa bu cocukla evlenmemek, ama demislerdi dersin. Hele ki biraz cins insanlarsa eyvah, saf bir kizcagizsin seni cok uzerler.
Dış faktör degil ki. Dengeyi kuramayan erkek bizat sorun olan. Dış faktorler yüzünden bunu yaşamak beni çok uzuyor
Küllüyen yalann inanmayınSevgilim evlendigimizde anne ve kiz kardeşinin isterseler yanimiza geleceğini soyledi söyledi. Önceki konumda belirttiğim gibi. Konuştum ev ev içinde olmayacağını belirttim. Ayrılmaya kadar geldi konu. Sonrasında eğer istemezsen annem ve kardeşim yanımıza gelmez konuşurum dedi. İnanıp ilişkimize evlilik yolunda devam etmeli miyim? İnanmamali miyim? Ne yapmalıyım hanımlar yorumlarınıza ihtiyacım var. Bir iki demeden kardeşimize bir nasihat verin etrafımda akıl verecek kimse yok, fikirlerinize çok ihtiyacım var. Şimdiden tesekkur ederim.